Evlilikten soğudum. Kimseye güvenim kalmadiHadi ya. O zmn 3. Yapma.
Aldattı mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlilikten soğudum. Kimseye güvenim kalmadiHadi ya. O zmn 3. Yapma.
Aldattı mı ?
Zaten bi kere boşanmışın nasıl bi duygu oldugunu biliyosun. Şimdi dsha kolay basedebilirsinEvlilikten soğudum. Kimseye güvenim kalmadi
İlkinde bu eşimle.karsilastik daha kolay unuttum zaten ilkini bn istedim bosanmayi. Eşimden sogumustum sevgim kalmamisti. Bişi hissetmiorum oyzuden kolay atlattım.ama buseferki sevgi ve bağımlılık alışkanlık var. Ama hataları çok. Beni buna mecbur biraktiZaten bi kere boşanmışın nasıl bi duygu oldugunu biliyosun. Şimdi dsha kolay basedebilirsin
Daha önce size yazdım mi hatirlamiyorum.Ama konularima bakarsaniz benim ex serefsiz 15 yilda sonra beni yaşlı ama zengin bir op ile aldatti.Affetmedim bosandim.1 ay sonra gidip evlendiler ve hamile. Erkek milleti para varsa yaşa , güzelliğe , namusa vs bakmıyor.Fotograflari görünce hayatımın şokunu yaşadım.Beni bununla niye aldatmis olabilir ki? diye aylarca kendimi yedim.Haftaya mahkememiz var. Affedemem. Çünkü herseferinde konuların üstünü kapatıp tekrr karsima çıktı. Hep aynı kadın ve kadın İst biz Muğla'dayiz. Uzak yani. Bnden once görüştüğü yaşli bı karı. Yine kapamaya çalıştı üstünü. Ama bn açığını koydum önüne kavga etti. Gidicem böle daha fazla yapamam. Burda sürekli uzulceme ailemle bikac ay üzülür unuturum ins
Affetmeyin sizi bir kere bile olsa başkasıyla aynı kefeye koyuyorsa yapmayın. Bir yapan bin yapar. Kendinizi değersiz hissetmeyin dünyada sadece bugünlük varız. 2 3 kuruşluk insanlar için hiiiic üzülmeye gerek yok boşa gitsin. Emin ol daha mutlu ve kendine ozguvenli olacaksınKüfür hakaret hatta yeri geldi şiddet.ikinci evliliğim çocuğum yok. Ayrıca eşim kendinden yaşça büyük eski takıldığı kadınla mesajlasio. 5 yıldır evlyz bu üçüncü yakalayışım.kadin bnden ve eşimden yaşlı.maddi durumu ii. Eşim numara değiştirdi. Çakma face açıp kadına numarasını vermiş. Geçen kadın msj attı esime'' slm aramadin'' yazmış.o günden beri beni salak yerine koyuyo. Küfür ettm engelledim dio. Hala ekli telinde. Hatta bn sildim engelledim kadını. Grms watsapa erkek ismyle kaydetmiş dün gördüm. Neden gorusuo bilmiom bnden yaşli ve 1000 km mesafede yaşayan bı kadinla. Haftaya davamız var. Artk gtmekten baska çare bırakmadı. Halbuki çok kolay afffederim.ama o beni salak yerine koymaya devam etti.
Allah yardımcınız olsun. Bnmki evlenmez onla çünkü eşim bnden once çok gezmiş tozmus onla tatiller falan. Kimse kadını bilmiomus ne akraba ne çevre. Fotosu bile yok kadınla. Zaten bnmki evlilik adamida değil. Böle yanlız bekar olcak kimse ona karismiycak onu sevio. Kısıtlamaya gelemio. Evt bnde şuan hiçbir yere ait olmadığını hissediorum bosluktayim. Kızımin okulu falan annemin oturduğu yerde ve zaten oda istemedi bizle yaşamak. Sık sık gorusuourm kızımla. Şimdi bosannca ins daha sık gorcem.Daha önce size yazdım mi hatirlamiyorum.Ama konularima bakarsaniz benim ex serefsiz 15 yilda sonra beni yaşlı ama zengin bir op ile aldatti.Affetmedim bosandim.1 ay sonra gidip evlendiler ve hamile. Erkek milleti para varsa yaşa , güzelliğe , namusa vs bakmıyor.Fotograflari görünce hayatımın şokunu yaşadım.Beni bununla niye aldatmis olabilir ki? diye aylarca kendimi yedim.
Hayatta en kötü duygu " HİÇBİR YERE AİT OLAMAMAK"
Iki yanlis evlilik ve anladığım kadariyla sizde aileden kaçmak için aljnan kararlarin sonucu.Ben çocuğunu merak ettim , o nerede? görüşuyormusunuz?
Biliorum zamanla aliscam ama alışana kdr da brz acı cekicem eminim. Allah yardımcın olsunAffetmeyin sizi bir kere bile olsa başkasıyla aynı kefeye koyuyorsa yapmayın. Bir yapan bin yapar. Kendinizi değersiz hissetmeyin dünyada sadece bugünlük varız. 2 3 kuruşluk insanlar için hiiiic üzülmeye gerek yok boşa gitsin. Emin ol daha mutlu ve kendine ozguvenli olacaksın
Biliorum zamanla aliscam ama alışana kdr da brz acı cekicem eminim. Allah yardımcın olsunAffetmeyin sizi bir kere bile olsa başkasıyla aynı kefeye koyuyorsa yapmayın. Bir yapan bin yapar. Kendinizi değersiz hissetmeyin dünyada sadece bugünlük varız. 2 3 kuruşluk insanlar için hiiiic üzülmeye gerek yok boşa gitsin. Emin ol daha mutlu ve kendine ozguvenli olacaksın
Bnde ailemle yaşamak zor die. Babamda gecimsiZ. Ev küçük . Birazda kaçis oldu bana bu evlilik.Allah yardımcınız olsun. Bnmki evlenmez onla çünkü eşim bnden once çok gezmiş tozmus onla tatiller falan. Kimse kadını bilmiomus ne akraba ne çevre. Fotosu bile yok kadınla. Zaten bnmki evlilik adamida değil. Böle yanlız bekar olcak kimse ona karismiycak onu sevio. Kısıtlamaya gelemio. Evt bnde şuan hiçbir yere ait olmadığını hissediorum bosluktayim. Kızımin okulu falan annemin oturduğu yerde ve zaten oda istemedi bizle yaşamak. Sık sık gorusuourm kızımla. Şimdi bosannca ins daha sık gorcem.
Valla arada annem ben sana demistim belliydi, diye sitem ediyor ama inanki annemin bu lafı bile elin oğlunun kahrını çekmekten daha iyidir. Ben çok şükür ki mutluyum. Zaten bir kadın çok zor boşanır.Arkadaşlar boşanma 1 hafta kaldı. Boşanan arkadaşlardan motive edici hikayelerimiz anlatmanız istiyorum. Özellikle boşanıp ailesinin yanına geri dönenler anlatırsa sevinirim
Tek zor gelen. Başa dönmek. Herşeye baştan baslamak. Heleki yaş ilerideyse. Yine binada şükür diorumValla arada annem ben sana demistim belliydi, diye sitem ediyor ama inanki annemin bu lafı bile elin oğlunun kahrını çekmekten daha iyidir. Ben çok şükür ki mutluyum. Zaten bir kadın çok zor boşanır.
Nekdr zmnda toparlandiniz. Bide ayrı ev dha ii oluo . Aile yannda zor oluo.şanslisiniz3 ay önce boşandım. İki küçük çocugum var biri daha 9 aylık, üçümüz tek yaşıyoruz. Şuan çalışmıyorum çocuklarıma bakıyorum. Çok şükür Ailemin desteği var.
Boşanınca kafam rahatladı ilk zamanlar şaşkınlık vardı, zordu ve büyük kızım hala baba baba diyor ama ben onları alkol bagımlısı bir babadan korudum. Beni ilerde daha iyi anlayacaklar. Şuan bütün enerjimi kendime ve çocuklarıma harcıyorum. Değiştirmeye, düzeltmeue çalıştıgı bir adam yok karşımda. Üzerinden bir yük kalkmış gibi hissediyorum. Nefes aldıgım şuan farkettim gibi bir şey.
Bnnormalde bile gidip 20 gün kaliom.annemde . Evimi.ozluyorum. duzenimi özlüyorum. Ama essek gbi gtcem mecburum.Aileyle Aynı evde yaşamak gerçekten zor oluyor çünkü sizin düzeniniz ayrı onların ayrı. Çocuk yetiştirme tarzınız ayrı herkes bambaşka bir birey. Onlar sizi Çocugunuz olarak görüyor ama siz çocuk değil, çocuklarınızın annesisiniz vs vs.
Tam anlamıyla Toparlandım diyemem çünkü kızımın halini görünce üzülüyorum. Kararım dogru çok dogru bir karar aldım farkındayım pişman değilimde, çocukların dünyası farklı, onlar her şeyden habersiz. Gün içinde hiçbir şey olmamış gibi davranıyorum mutlu, huzurlu bir yuvamız oluyor. Akşam kızlarım uyuyor ben yorgunluk ve kırgınlıkla baş başa kalıyorum. Evet üzerimden bir yük kalktı ama tam anlamıyla toparlanmam için henüz bir süre var. Öfke kısmını atlattım, Şaşkınlık kısmı başladı onuda atlattım, şuan psikolojik olarak gücümü toplayıp çocuklarımla birlikte sıfırdan devam etmeye çalışıyorum. Allah bu süreci yaşayan herkesin yardımcısı olsun.
Affetme boşver. İnsan hatasını gördüğü bi insana üzülmemeliİlkinde bu eşimle.karsilastik daha kolay unuttum zaten ilkini bn istedim bosanmayi. Eşimden sogumustum sevgim kalmamisti. Bişi hissetmiorum oyzuden kolay atlattım.ama buseferki sevgi ve bağımlılık alışkanlık var. Ama hataları çok. Beni buna mecbur birakti
Allah banada sizin gbi hayırlısını versin insKızımla ailemin yanında yaşıyorum şükürler olsun ki ailem geldiğim günden buyuna kendi evim de yaşıyor gibi hissettirdi hiç bir sıkıntı yaşamadım ailemden yana.cevresel sorunlar tabi oluyor ama çevrede de boşanmalar çok olunca pek de yadırgayan olmadı çevremde öle . boşandıktan sonra açıkçasi daha özgürüm annem çocuğuma bakıyor ben hemen bir kursa gittim iş buldum.zayiflama kararı aldım zayıfladım.arkadaş çevrem genişledi.hayata katıldım şimdi kndimi daha özgüvenli daha cesur daha güzel hissediyorum.biz varsak hayat var şimdi görenler vay ne olmuş Saba diyor keşke daha önce bosansaymissin diyorlar
Amin inşallah ama sizde kendinizi kapatmayın hayata katılın pozitif düşünün tabi düşünün demek dile kolay ama Rabbim gerçekten yardımcı oluyor siz kendinizi motive ettikçe hayat daha da güzelini size vermeye acikAllah banada sizin gbi hayırlısını versin ins
İnandığım şey şu.zaman geçtikçe aliscam. Ve alisincada acım.dincek insAmin inşallah ama sizde kendinizi kapatmayın hayata katılın pozitif düşünün tabi düşünün demek dile kolay ama Rabbim gerçekten yardımcı oluyor siz kendinizi motive ettikçe hayat daha da güzelini size vermeye acik