- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
-
- Konu Sahibi greengirll
O zaman enerjinizi eşinizle aranızdaki iletişim sorununu çözmeye harcasanız? Hatta şöyle bir hafta sonu bir kaçamak yapıp şehir dışına çıksanız ve tüm kozlarınızı yüz yüze paylaşsanız? Çok mu zor yani?
Çok iyi düşünün ve fevri davranarak pişman olacağınız kararlar almayın lütfen.
Gerçekten anlamıyor musun?
Insallah yazarsin arkadasim ve oylede olacak. Altinlarini al mutlaka. Esyalar konusunda ise alman taraftariyim ilk basta esya almaktan kurtulursun yardimi olur. Istemzsen 2. El satarsin yeni esyalar icin para olur sanada. Anlasmali bosanip kendine ev alir ve duzenini kurarsin. Bazen mutsuz bir evliligi devam ettirmektense huzurlu yeni baslangiclar iyidir. Hakkini yedirme kimseye. Kayinvalidenide bosver ne yaparsan yap oglunu hakli cikarmak icin seninle ilgili kotu konusacak.
Bence esin beklemiyordu senin böyle bir davranış gösterebileceğini ...yatağı ayıracak....eve geceyarisi gelicek..."ben memnun değilim hayatımdan ,düşünmem lazım,kararimdan donduremezsin,seninle aile olamadık,boşuna uğraşma bu konunun ailemle bir ilgisi yok" derken sen kendini onun annesinden özür dilerken bulacaktin.Bu güne kadar böyle başarılı oldu,şimdi de olacağını sandiTek yatmak daha rahat şu an :)
Naz ve ego evet...
Demeyeceğim gel diye
şimdi de ben plan yapmadım kafanda senaryo kuruyorsun benimle konuşmuyorsun. ne plan yapıyorsun bana da anlat diyor, onu da ilgilendirirmiş.
Bence esin beklemiyordu senin böyle bir davranış gösterebileceğini ...yatağı ayıracak....eve geceyarisi gelicek..."ben memnun değilim hayatımdan ,düşünmem lazım,kararimdan donduremezsin,seninle aile olamadık,boşuna uğraşma bu konunun ailemle bir ilgisi yok" derken sen kendini onun annesinden özür dilerken bulacaktin.Bu güne kadar böyle başarılı oldu,şimdi de olacağını sandi
Valla bu sefer zor insan sen ol burnundan kıl aldırma o sana gerekirse yalvarsın hatta seni geri döndürmenin yolunu bulsun,hayır bu şimdi kanepede yatmak çok rahatsız der yatağa gel desen reddeder öyle kapris kumkuması bi eşin var. O yüzden resmen sen teklifte bulun da yine egosu tavan yapsın diye yemliyor seni.
Ahh kuzuu hic sasirmadim
Hayir bosanacaginiza..cunku anlattiklarindan ben yoruluyodum surekli sen kafa patlatiyorsun herseye.. adam bi uyusuk.. cok zitsiniz180 derece dönüşe mi
Hayir bosanacaginiza..cunku anlattiklarindan ben yoruluyodum surekli sen kafa patlatiyorsun herseye.. adam bi uyusuk.. cok zitsiniz
Hayirlisi canim .. bu sekilde ne ileri gidiyorsun ne geri.. mutsuzsunda.. hadi cocugun olsa tolere edersin belki bi sure daha.. adam cocukta istemiyo gibi.. kisaca ne istedigi belli degilhayırlısı valla canım artık kafa patlatmayacağım
Normalde ilişkilerde taktik insanı kesinlikle değilimdir canım ister sarılırım ,sokulurum,eşim bana kızmışsa gönlünü alırım ama düşünüyorum da yahu bi kez bile reddedilmemişim kolay bi şekilde herşey çözülmüş birçok gerginlikte. Senin eşin cidden sürekli naz,niyaz,ego bi tripler bi ergenvari hareketler cidden annesinin aynısı demek ki. Eskiler böyle ayrılmak isteyen çiftlere derlermiş ki “Onu bunu bırak da senin bu kadınla/adamla geçinmeye gönlün var mı?” Cidden eşine bunu sormak isterdim çünkü iyi niyet yok sanki adamda çok anlaşılmaz tavırları var. Ayrılacaksan da devam edeceksen de dize getir bence onu,bi dağılsın toparlanmaya çalışsın G greengirll
Hayirlisi canim .. bu sekilde ne ileri gidiyorsun ne geri.. mutsuzsunda.. hadi cocugun olsa tolere edersin belki bi sure daha.. adam cocukta istemiyo gibi.. kisaca ne istedigi belli degil
Normalde ilişkilerde taktik insanı kesinlikle değilimdir canım ister sarılırım ,sokulurum,eşim bana kızmışsa gönlünü alırım ama düşünüyorum da yahu bi kez bile reddedilmemişim kolay bi şekilde herşey çözülmüş birçok gerginlikte. Senin eşin cidden sürekli naz,niyaz,ego bi tripler bi ergenvari hareketler cidden annesinin aynısı demek ki. Eskiler böyle ayrılmak isteyen çiftlere derlermiş ki “Onu bunu bırak da senin bu kadınla/adamla geçinmeye gönlün var mı?” Cidden eşine bunu sormak isterdim çünkü iyi niyet yok sanki adamda çok anlaşılmaz tavırları var. Ayrılacaksan da devam edeceksen de dize getir bence onu,bi dağılsın toparlanmaya çalışsın G greengirll
Ya bu adamın annesi de böyle değil miydi tam arayı düzeltiyordunuz hoop kayınvalide birden kendi kendine küser telefonlara çıkmaz sırra kadem basar,sonra da greengirlün tüm sülalesini arar olanı biteni anlatır greengirl gelmiyor bize deyip kötülerdi. Bunlar ana -oğul manyak eder adamı
Esyalarini almalisin. Kira teklifi yapma. Ben bosanirken mesela bosanma bitene kadsr evde yasam hakkini bana vermisti hakim. Sen kadinsin. Ev bulana kadar kalmana musade eder sanirim. Sokaga atacak degil ya.Maddi olarak sıkıntım yok, hatta ev alabilirim ama boşanmadan almak istemiyorum mal paylaşımı sorunu çıkmasın diye. Bu da tabiki zaman alır çünkü çok yoğun çalışıyorum, taşınma vs olayları derken hemen pat diye çıkamam. Bir süre zaman isterim, hatta kira teklif edeceğim..
Bir de eşyalarımı almalı mıyım bilmiyorum yani olduğu gibi bırakmak mıdır doğru olan...
Esyalarini almalisin. Kira teklifi yapma. Ben bosanirken mesela bosanma bitene kadsr evde yasam hakkini bana vermisti hakim. Sen kadinsin. Ev bulana kadar kalmana musade eder sanirim. Sokaga atacak degil ya.