boşanan hemcinslerimden destek, öneri, ilham istiyorum...

Kafam çok karışık

şimdi de ben plan yapmadım kafanda senaryo kuruyorsun benimle konuşmuyorsun. ne plan yapıyorsun bana da anlat diyor, onu da ilgilendirirmiş.

Tek yatmak daha rahat şu an :)

Naz ve ego evet...

Demeyeceğim gel diye
Bence esin beklemiyordu senin böyle bir davranış gösterebileceğini ...yatağı ayıracak....eve geceyarisi gelicek..."ben memnun değilim hayatımdan ,düşünmem lazım,kararimdan donduremezsin,seninle aile olamadık,boşuna uğraşma bu konunun ailemle bir ilgisi yok" derken sen kendini onun annesinden özür dilerken bulacaktin.Bu güne kadar böyle başarılı oldu,şimdi de olacağını sandi

şimdi de ben plan yapmadım kafanda senaryo kuruyorsun benimle konuşmuyorsun. ne plan yapıyorsun bana da anlat diyor, onu da ilgilendirirmiş.

Valla bu sefer zor insan sen ol burnundan kıl aldırma o sana gerekirse yalvarsın hatta seni geri döndürmenin yolunu bulsun,hayır bu şimdi kanepede yatmak çok rahatsız der yatağa gel desen reddeder öyle kapris kumkuması bi eşin var. O yüzden resmen sen teklifte bulun da yine egosu tavan yapsın diye yemliyor seni.

Ama aynı kuşun eti iki kere yenmez:) Anladı ki gayet ciddiyim ki gerçekten öyle.Ben ona aysonunda veriyorum kararımı kardeşim gelince ailemle de konuşacağım dedim. Gülüyor şaka yapıyor davetiye de gönderelim mi diye. Ev mi tutarsın kedi mi alırsınız diyor (siz kimse). Yok neymiş habersiz tayin istememiş. Resmen 180 derece dönüş. Cumadan itibaren haftasonu yokum evde, otursun düşünsün kukumav kuşu gibi.

Yemezler bu sefer:) Çok da ciddiyim plan yapıyorum konuyu boşuna açmadım...İstediği yerde yatsın yatakta tek çok rahatım. Şimdi de neymiş arkadaş gibiymişiz(cinsellikten bahsediyor). Yok tek başıma göğüs geriyormuşum gene sorunlara saçma sapan.Boşanırken onunla mı plan yapacağım ne alaka.

Normalde ilişkilerde taktik insanı kesinlikle değilimdir canım ister sarılırım ,sokulurum,eşim bana kızmışsa gönlünü alırım ama düşünüyorum da yahu bi kez bile reddedilmemişim kolay bi şekilde herşey çözülmüş birçok gerginlikte. Senin eşin cidden sürekli naz,niyaz,ego bi tripler bi ergenvari hareketler cidden annesinin aynısı demek ki. Eskiler böyle ayrılmak isteyen çiftlere derlermiş ki “Onu bunu bırak da senin bu kadınla/adamla geçinmeye gönlün var mı?” Cidden eşine bunu sormak isterdim çünkü iyi niyet yok sanki adamda çok anlaşılmaz tavırları var. Ayrılacaksan da devam edeceksen de dize getir bence onu,bi dağılsın toparlanmaya çalışsın G greengirll

Aynen öyle ya dengesiz tavırlar bir öyle bir böyle. Cidden düşünüyorum da aynı annesi.

Hiç umrumda değil. Adam gibi ciddi beni inandırıcı değişim olmadıktan sonra devam etmem. Çünkü çok yoruldum. Karar vereceğim dediğim an işten çıkmış demin telefonla konuşuyordu hala işteymiş çalışanı. Bak isteyince gelebiliyorsun?? Haftasonu tek kalsın da aklı başına gelsin. Aysonuna kadar da sürünsün.

Hayirlisi canim .. bu sekilde ne ileri gidiyorsun ne geri.. mutsuzsunda.. hadi cocugun olsa tolere edersin belki bi sure daha.. adam cocukta istemiyo gibi.. kisaca ne istedigi belli degil

Birden çocuk isteyesi tuttu. evlendikten sonra bir kere bile istiyorum dememiş adam...şaka gibi değil mi?

Ya bu adamın annesi de böyle değil miydi tam arayı düzeltiyordunuz hoop kayınvalide birden kendi kendine küser telefonlara çıkmaz sırra kadem basar,sonra da greengirlün tüm sülalesini arar olanı biteni anlatır greengirl gelmiyor bize deyip kötülerdi. Bunlar ana -oğul manyak eder adamı

Aynen öyle ben hiç hayatımda bu kadar zor insanlar tanımadım.

Aynennnnnnnn

Esyalarini almalisin. Kira teklifi yapma. Ben bosanirken mesela bosanma bitene kadsr evde yasam hakkini bana vermisti hakim. Sen kadinsin. Ev bulana kadar kalmana musade eder sanirim. Sokaga atacak degil ya.

Esyalarini almalisin. Kira teklifi yapma. Ben bosanirken mesela bosanma bitene kadsr evde yasam hakkini bana vermisti hakim. Sen kadinsin. Ev bulana kadar kalmana musade eder sanirim. Sokaga atacak degil ya.

Anlaşmalı boşanma ne kadar sürüyor, siz anlaşmalı mı çekişmeli mi boşandınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…