- 2 Ağustos 2018
- 2.722
- 7.353
-
- Konu Sahibi greengirll
Anlıyorum ama greengirlün durumu biraz daha farki. O aralarını düzeltmeye çalıştığı sorunları paylaşmaya çalıştigi dönemde de tel yoluyla iletişim kuruyordu. Hatta eşi neden mesajda yazıyorsun bunları benimle yüzyüze Paylaş demişti ordan yola çıkarak böyle bir yorum yaptım .tabi sizinde haklılık payınız var fazlasıylaçünkü seviyor yüzüne karşı konuşamıyor yumuşuyo hemen oyüzden uzak duruyo bende eski eşimi heryerden engelledim cevap vermicem diyorum her seferinde ama her telefon çalmasında o arıyo diye koşuyorum şimdi engelledim rahatım arama ihtimali de yok msj atma ihtimali yok
Önceki konuya cvp yazamadım burdan devam edeyim. Binlerce kere haklısınız kesinlikle ama nacizane sizde iletişim sorunu var bence güçlü durup yüzyüze konuşun. Belliki konuşunca sizi bastırıyor o yüzden hep mesaj yada tel yoluyla iletişim kurmaya çalışıyorsunuz ama böyle yapmayın dik durun ve net olun lütfen. Yanlız benim anlamadigim birsey var siz bu noktayı tam olarak nasıl geldiniz? bu tayin konusunu falan kendisinden öğrendiniz anladım ama nasıl öğrendiniz yani şunu demek istiyorum o zaman onun karşısında tepkisiz sakin mi kaldınız ? Beni sizinle ilgili bu durum.rahatsız ediyor açıkçası bu kadar iletisime kapatmayın kendinizi. Alttan alma yada sessiz kalma halinde olmayın şu adama ve lütfen tel yerine yüzüne söyleyin tüm dusuncelerinizi
çünkü seviyor yüzüne karşı konuşamıyor yumuşuyo hemen oyüzden uzak duruyo bende eski eşimi heryerden engelledim cevap vermicem diyorum her seferinde ama her telefon çalmasında o arıyo diye koşuyorum şimdi engelledim rahatım arama ihtimali de yok msj atma ihtimali yok
Eşinin ailesinin eviyse bence orda kalman doğru olmaz. Ama eşin olur derse , olumlu karşılarsa kalabilirsin en azından maddi olarak kendini rahat hissedene kadar.Arkadaşlar, şok etkisi şeklinde yaşadıklarımdan sonra, yavaş yavaş aklım kendime geliyor ve boşanmak için adım atıyorum. Aysonunda kardeşim gelecek, ailemle birlikte oturup karar vereceğim yapacaklarıma. Haftasonu da biraz anlatırım belki...
Bir yandan kendimi güçlü hissediyorum, çalışıyorum, çok şükür birikimim var, eşimle bütçe ayrıydı, iyi ki de ayrıymış şimdi bir ton mal bölüşümü, para pul uğraşacaktım...
Eşimin ailesinin evinde oturuyorduk, ben mi gitmeliyim o mu bilmiyorum. Ailemle aynı şehirdeyim ama onlarla kalamam, istemiyorum da, çok baskıcılar, ev tutmak istiyorum, o zamana kadar o mu gitmeli evden? Eşyalarımı almalı mıyım? Düğünde takılan altınlar duruyor onları istemeyi düşünüyorum. Başka da ortak bir şeyimiz yoktu zaten.
Anlaşmalı olursa avukata gerek var mı?
Ve bence en önemlisi...Boşandıktan sonra daha mutlu oldum, ruh eşimi buldum, iyi ki boşanmışım diyen var mı? Buna çok ihtiyacım var...
Ne olur desteklerinizi esirgemeyin..
Arkadaşlar, şok etkisi şeklinde yaşadıklarımdan sonra, yavaş yavaş aklım kendime geliyor ve boşanmak için adım atıyorum. Aysonunda kardeşim gelecek, ailemle birlikte oturup karar vereceğim yapacaklarıma. Haftasonu da biraz anlatırım belki...
Bir yandan kendimi güçlü hissediyorum, çalışıyorum, çok şükür birikimim var, eşimle bütçe ayrıydı, iyi ki de ayrıymış şimdi bir ton mal bölüşümü, para pul uğraşacaktım...
Eşimin ailesinin evinde oturuyorduk, ben mi gitmeliyim o mu bilmiyorum. Ailemle aynı şehirdeyim ama onlarla kalamam, istemiyorum da, çok baskıcılar, ev tutmak istiyorum, o zamana kadar o mu gitmeli evden? Eşyalarımı almalı mıyım? Düğünde takılan altınlar duruyor onları istemeyi düşünüyorum. Başka da ortak bir şeyimiz yoktu zaten.
Anlaşmalı olursa avukata gerek var mı?
Ve bence en önemlisi...Boşandıktan sonra daha mutlu oldum, ruh eşimi buldum, iyi ki boşanmışım diyen var mı? Buna çok ihtiyacım var...
Ne olur desteklerinizi esirgemeyin..
Eşinin ailesinin eviyse bence orda kalman doğru olmaz. Ama eşin olur derse , olumlu karşılarsa kalabilirsin en azından maddi olarak kendini rahat hissedene kadar.
Ruh eşi olayına gelince. Ben buldum. İkinci evliliğimİ yaptım. Yarın 1. Yıldönümümüz hatta. İyi ki ilk eşimden boşanmışım. Çünkü bana değil eş gibi , insan gibi bile davranmıyodu. Çok fazla eziyet çektim. Hiç bişey düzelmeyecek sandım. Ama şimdi çok şükür diyorum. İyi ki bu acıları çekmiş ve boşanmışım ki şimdiki eşimle evlenmişim. Korkma eğer haklıysan ve haklılığından eminsen Rabbim eninde sonunda hak ettiğini veriyor. İlk eşim şu an işsiz , mutsuz , perişan halde.
Eşinin ailesinin eviyse bence orda kalman doğru olmaz. Ama eşin olur derse , olumlu karşılarsa kalabilirsin en azından maddi olarak kendini rahat hissedene kadar.
Ruh eşi olayına gelince. Ben buldum. İkinci evliliğimİ yaptım. Yarın 1. Yıldönümümüz hatta. İyi ki ilk eşimden boşanmışım. Çünkü bana değil eş gibi , insan gibi bile davranmıyodu. Çok fazla eziyet çektim. Hiç bişey düzelmeyecek sandım. Ama şimdi çok şükür diyorum. İyi ki bu acıları çekmiş ve boşanmışım ki şimdiki eşimle evlenmişim. Korkma eğer haklıysan ve haklılığından eminsen Rabbim eninde sonunda hak ettiğini veriyor. İlk eşim şu an işsiz , mutsuz , perişan halde.
Hakkında hayırlısı herşey,altınlar zaten kanunen senindir verme sakın isterse.
Eşin senden böylece vazgeçerse var ya, salaklığına doymasın.
Sen de artık serçe parmağını oynatma bu evlilik için.
Bırak ister yıksın, ,ister yapsın yeniden.
Çok sinirlendirdi beni.
Bence ev bakmaya başla, içine sinen şartları bulduğunda ev buldum,
şu gün çıkıyorum dersin ona.
Bence daha kafasına dank etmedi.
Senin ciddiyetini gördüğünde tutuşacak.
Ama bu evlilikte ciddi yaralar açmış olmanın pişmanlığını yaşayacak bir ömür
sivri zekalı..
Beeeen☝
Eski eşimin de katkılarını inkar edemem ama sağ olsun hiç düzeltmedi kendini ve o sebeple de hiç pişman olmadım.
Teşekkür ederim abla sizi biliyorum forumdan ve seviyorum
Kızlar bir de %100 biliyorum ki kayınvalidem olacak insan etrafa, bakın işte ben haklı çıktım, ben aradan çekildim gene olmadı, bebek yapmıyor eve misafir almıyor vs vs dedikodumu yapacak, ben bu konuda asla laf etmesini istemiyorum, eğer kulağıma tek bir laf gelirse size dava açarım desem, gerçekten böyle bir şey yapabilir miyim ? Avukat olanlar bir yardımcı olsa keşke
Kayınvalideyi düşünme ne hali varsa görsün.. Alsın oğlunu bol bol beraber sosyalleşsinler. İnan gerçek mutlu bi evlilik yaşadığında benim önceki evliliğimde neymiş diyeceksin,paylaşımı olan iyi bi evlilik bu değil,eşin öyle kaprisli ki yapıcı değil ne istediğini bilmiyor vs vs.. ben herşeyin senin için çok çok daha güzel olacağını düşünüyor ve inanıyorum.
Eşyalarını bence kesinlikle almalısın kullanmak istemediklerini verir yada atarsın sonra yepyeni bir sayfa açarsın zaten yeterince masrafın olucak ondan hiç arkada bırakma o mu aldı sanki siz almışsınız tabi ki alcaksınızMaddi olarak sıkıntım yok, hatta ev alabilirim ama boşanmadan almak istemiyorum mal paylaşımı sorunu çıkmasın diye. Bu da tabiki zaman alır çünkü çok yoğun çalışıyorum, taşınma vs olayları derken hemen pat diye çıkamam. Bir süre zaman isterim, hatta kira teklif edeceğim..
Bir de eşyalarımı almalı mıyım bilmiyorum yani olduğu gibi bırakmak mıdır doğru olan...