G greengirll bir üye vardı burada, evinin tek kızıydı, nazlıyım diyordu, aralarındaki bir kavga sonucu eşinin boşanalım demesiyle küsüp baba evine gidip boşanmıştı... boşandıktan sonra hemen hemen her ay "boşandım, mutsuzum" temaları içeren başlıklarla konu açıyordu....hatta boşandığı eşinin yeniden evlendiği gün dış çekim yaptıklarına denk gelmişti ve çok üzülmüştü...
Bunu neden yazdın diyeceksin?
Eğer çok ciddi nedenler yoksa aldatma ve şiddet gibi boşanmak ilerleyen zamanlarda pişmanlık getirebiliyor özellikle kadınlara....iyi günler hatırlanıyor ve keşke, acaba diye diye üzülünebiliyor...
Bence bir kere daha düşün... eşine boşanmayı kabul etmiş gibi göster, onu yalvarttir...
Ama bu kadar kolayca boşanma...
Ailesiyle de görüşmüyorsan evliliğin tadından yenmez....
Benim evliliğiminde ilk yılında kv min yanına her gittiğimizde kavga ederdik( asıl sebep kv nin ortalık karıştırması) .. kavgalar esnasında eşimjn boşanalım diye bir cümle çıktı ağzından...bir baktım kv min gözlerinin içi gülüyor,32 dişide gözüküyor....(içimden yemin ettim, boşanmayacağım, savaşacağım ve bu kadını sevindirmeyecegim diye)....13 yıllık evliliğimin son 5 yılıdır kv görmüyorum bile... bebeğim oldu görmeye gelemedi, "o gelirse ben giderim" dedim eşime.. yani artık boşanırım diyen benim ve her giderim dediğimde geri adım atan eşim ve kv min elinden hicbirsey gelmiyor...
Bu kadar yazdım ama karar senin...