boşanan hemcinslerimden destek, öneri, ilham istiyorum...

Annesi de kendisi gibi geçinmesi zor biri.
Şimdi ayrılsa anasının evine gidecek. Annesi onu çenesiyle canından bezdirecek.
Zaten mutsuz, iyice dibe vuracak.
Zaten o yüzden tayin istedi bence, hem senden hem annesinden kurtulmak için.

Kesinlikle kötü biri eşin. Annesi gibi fitne fücur.
İnsan eşini kıskanır mı ya? İmrenir sadece.

Dedikoduculuğu, kendini haklı çıkaracak şekilde olayları manipüle edip kendini aklamaya çalışması, kızının evliliğindeki mutsuzluğunun hıncını benden almaya çalışması...

Önceki konunuza göre boşanmanızı gerektirecek bir durum göremedim...

tabi ailesi eşinizi "boşan" diye doldurmuyorsa

Yemek almış geldi konuşalım diye...Kapım kilitliydi açtırdı zorla. Benim söylediklerimi yanlış anlıyorsun deyip duruyor. Neymiş plan falan yapmamış. Eski halimize dönmüşüz diye uyarmış ben tepki vermişim. Ne düşünüyormuşum ev mi almak yoksa kiralamak için mi plan yapıyormuşum. Kedileri çok seviyorum, kedi de alırsınız artık dedi. Siz derken dedim?

Yine içine kapandın dedi, hayır plan yapmaya çalışıyorum dedim. Haftasonu planlarım hazır dedim zaten evde kalmayacağım. Neymiş kanepede yatmaktan rahatsızmış. Sen kendin yattın dedim.

Ne bu şimdi?

Kanunen böyle birşey var evet. Amacım asla polemik yaratmak değil ancak neden boyle düşündüğünüzü anlayamadim. Kimse evlenirken kayinbabasina kaynanasina bana bilezik al kolye al demiyor ha diyen görgüsüzler de var, o ayrida, o kisi sana hediye olarak altın takıyor benim bildigim verilen hediye geri alınmaz. Neden adaletsizlik olsun ki ?

Bizi tarif etmişsiniz. Umarım ben de bir gün buraya mutluyum diye yazarım sizler gibi...
Insallah yazarsin arkadasim ve oylede olacak. Altinlarini al mutlaka. Esyalar konusunda ise alman taraftariyim ilk basta esya almaktan kurtulursun yardimi olur. Istemzsen 2. El satarsin yeni esyalar icin para olur sanada. Anlasmali bosanip kendine ev alir ve duzenini kurarsin. Bazen mutsuz bir evliligi devam ettirmektense huzurlu yeni baslangiclar iyidir. Hakkini yedirme kimseye. Kayinvalidenide bosver ne yaparsan yap oglunu hakli cikarmak icin seninle ilgili kotu konusacak.

İnanın bunun cevabını ben de %100 bilmiyorum....

O zaman enerjinizi eşinizle aranızdaki iletişim sorununu çözmeye harcasanız? Hatta şöyle bir hafta sonu bir kaçamak yapıp şehir dışına çıksanız ve tüm kozlarınızı yüz yüze paylaşsanız? Çok mu zor yani?

Çok iyi düşünün ve fevri davranarak pişman olacağınız kararlar almayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…