- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
-
- Konu Sahibi greengirll
Annesi de kendisi gibi geçinmesi zor biri.Kendince bana iyilik yapıyor bir de. Neymiş ben kendimi ona mecbur hissediyormuşum...Etraf ne der diye korkuyormuşum. Annesine mecbur kalmamak derken orayı anlamadım. Kafam karışık kusura bakma...
İşyerinde de çok yoğunum iyice gitti kafa:)
Kayınvalidenizin bu kadar sorun olmasının sebebi nedir? Boşanma aşamasında bile kayınvalideniz konusunda bu denli kaygılanacak kadar ne yaşadınız?
Alttan alıp kendinizi ezdirin demiyorum kesinlikle ama boşanmak istediğinizi düşünmüyorum ben.
Dedikoduculuğu, kendini haklı çıkaracak şekilde olayları manipüle edip kendini aklamaya çalışması, kızının evliliğindeki mutsuzluğunun hıncını benden almaya çalışması...
Boşanmayı gerçekten istiyor musunuz peki?
Kanunen böyle birşey var evet. Amacım asla polemik yaratmak değil ancak neden boyle düşündüğünüzü anlayamadim. Kimse evlenirken kayinbabasina kaynanasina bana bilezik al kolye al demiyor ha diyen görgüsüzler de var, o ayrida, o kisi sana hediye olarak altın takıyor benim bildigim verilen hediye geri alınmaz. Neden adaletsizlik olsun ki ?Öncelikle hayırlı olsun diyelim.
Eşinizin ailesinin evindeyseniz tabi ki siz o evden gitmelisiniz. Ama kendinize bir düzen kurana kadar evde kalmanız en doğru olandır.
Altın konusuna gelince; benim şahsi görüşüm düğünde takılan altınlardan kimin tarafından ne takıldıysa herkes onu alsın. Altın kadınındır zihniyetini anlamıyorum ben.
Genelde kadınlar o altınların kendilerinin olduğunu iddia etseler de (sanırım kanunen de böyle bir şey varmış tam emin değilim) ben kayınvalidemin veya kayınpederimin taktığı altını almayı adaletsiz bulurum.
Canım hayırdır ne oldu ?
Ne alaka canim nerdenn çıktı boşanmak. Cidden anlamadım ondan soruyorum:/Boşanma aşamasındayız canım ben de bilmiyorum kafam çorba oldu zaten
Insallah yazarsin arkadasim ve oylede olacak. Altinlarini al mutlaka. Esyalar konusunda ise alman taraftariyim ilk basta esya almaktan kurtulursun yardimi olur. Istemzsen 2. El satarsin yeni esyalar icin para olur sanada. Anlasmali bosanip kendine ev alir ve duzenini kurarsin. Bazen mutsuz bir evliligi devam ettirmektense huzurlu yeni baslangiclar iyidir. Hakkini yedirme kimseye. Kayinvalidenide bosver ne yaparsan yap oglunu hakli cikarmak icin seninle ilgili kotu konusacak.Bizi tarif etmişsiniz. Umarım ben de bir gün buraya mutluyum diye yazarım sizler gibi...
Bankadan kendi adina kasa kiralayip oraya koy. Takilar kadinindir.Ortak kasada. Alıp nereye koyacağım ki.
Ne alaka canim nerdenn çıktı boşanmak. Cidden anlamadım ondan soruyorum:/
Eşinden değil ailesinden çıkmıştır o....Eşimden çıktı. Ben de bir anlasam zaten..
Yalvarıp yatağına gel demeni beklemiş...çok nazlıNeymiş kanepede yatmaktan rahatsızmış. Sen kendin yattın dedim.
Ne bu şimdi?
Gerçekten anlamıyor musun?Eşimden çıktı. Ben de bir anlasam zaten..
İnanın bunun cevabını ben de %100 bilmiyorum....
Eşinden değil ailesinden çıkmıştır o....
Sen eşinden çıktı sanıyorsun sadece..
Yalvarıp yatağına gel demeni beklemiş...çok nazlı