- 6 Şubat 2018
- 11.201
- 14.568
-
- Konu Sahibi greengirll
Ne yapacakmis? Kaçırdım yaa :)ayyy lütfen yaptıkça bize de anlat green. ben çok severim böyle şeyleri
Ne yapacakmis? Kaçırdım yaa :)
Havalarda ısınıyor :)Gezme falan hayatım , inşallah tabi:)
Havalarda ısınıyor :)
Aynı ben kayipederim bende kimden bosandigimi bilmiyorum bide akrabalaraima demiş çekişmeli boşanma sin ben bu yaşımdan sonra mahkemelerde surunememEve habersiz kilit vurmak suc degil mi? Dava dilekcesinden önce mi bilmiyorum üstüne olan arabayı paylasmamak icin başkasının üstüne geçirmiş.resmen savas başlatmış.midem bulandi yeminle green. Bunlar hep kayinpederin akli sanki ben oğlundan değilde ondan bosaniyorum.
tovbe est.oğlu damızlık mi oluyor bunun.avukata gittim kimse vekalet vermeden yüzüne bakmaz insanin zaten küçücük ilçede duyulur hangi avukata gittigim diye dikkat etmeye çalışıyorum.ama bi yönden de düşünüyorum. 5bin verip senelerce uğraşmak dogru mu.görüştüğüm avukat kadin deneyimli.aslinda sevmem avukatlari kocamin sulalesi yapısında oluyorlar.diger genç avukata bisey demedim artik.aslinda hicbiri içine sinmiyo da iste arasindan tecrubelisini seceyim dedim seçme şansım varsa.cekismeli de birazda şans mi yaver gitmeli?kanitlari tarih sirasini not et. Ne istediğini yaz kağıda dedi.nerden başlasam bilmiyorum.Aynı ben kayipederim bende kimden bosandigimi bilmiyorum bide akrabalaraima demiş çekişmeli boşanma sin ben bu yaşımdan sonra mahkemelerde surunemem
Nerde yaşıyorsunuz ki ben istanbuldayım burda mahkemeler çok yoğun çekişmeli en az 4 yıl sürer diyorlar ama siz küçük bir yerdeseniz belki orda daha kısa sürer çekişmeli boşanma ama imkaniniz var anlaşmaya gidin bende ilk duruşma dan sonra bakacam olmadı herseye lanet deyip anlaşmalı bosanacam.canım benimkisi öküz olduğu için babası ne derse o kendi başına bir dava bile acmadi da arkadaşını yanında götürmüş gel sen anlat demiş allah karusun bizi böyle mallardantovbe est.oğlu damızlık mi oluyor bunun.avukata gittim kimse vekalet vermeden yüzüne bakmaz insanin zaten küçücük ilçede duyulur hangi avukata gittigim diye dikkat etmeye çalışıyorum.ama bi yönden de düşünüyorum. 5bin verip senelerce uğraşmak dogru mu.görüştüğüm avukat kadin deneyimli.aslinda sevmem avukatlari kocamin sulalesi yapısında oluyorlar.diger genç avukata bisey demedim artik.aslinda hicbiri içine sinmiyo da iste arasindan tecrubelisini seceyim dedim seçme şansım varsa.cekismeli de birazda şans mi yaver gitmeli?kanitlari tarih sirasini not et. Ne istediğini yaz kağıda dedi.nerden başlasam bilmiyorum.
Bende eşimle görüştüm.yalanci üstüne olan arabayı babasına geçirmiş hep ondaydi.filan dedi bende esyalar karşılığı vaz gecerim arabanin yarisindan dedim.yav yine evlense hayatta istemez. Yeni gelin kullanilmisi yarin kesinlestirecegiz.bi kismini vermek istemeyip. Bankada bi miktar paran var dedi bende oparayi kizima harcadim dedim bitirmemissindir dedi.benim hesapta para yok bos anlasmazligimizdan. Cok once cektim onu.ama bosanmaya yakın.o parasi varsa. Arabasi varsa babasina gecirdi.Nerde yaşıyorsunuz ki ben istanbuldayım burda mahkemeler çok yoğun çekişmeli en az 4 yıl sürer diyorlar ama siz küçük bir yerdeseniz belki orda daha kısa sürer çekişmeli boşanma ama imkaniniz var anlaşmaya gidin bende ilk duruşma dan sonra bakacam olmadı herseye lanet deyip anlaşmalı bosanacam.canım benimkisi öküz olduğu için babası ne derse o kendi başına bir dava bile acmadi da arkadaşını yanında götürmüş gel sen anlat demiş allah karusun bizi böyle mallardan
Hiç bilmiyorumki benim çocuk yok o yüzden hiçbir konuda fikrim yok egerki çocuk varsa nafaka vermek zorunda anlaşmalı olsa bile çocuğa nafaka iste isterse çalışmasın bile o nafaka yi ödemeliBende eşimle görüştüm.yalanci üstüne olan arabayı babasına geçirmiş hep ondaydi.filan dedi bende esyalar karşılığı vaz gecerim arabanin yarisindan dedim.yav yine evlense hayatta istemez. Yeni gelin kullanilmisi yarin kesinlestirecegiz.bi kismini vermek istemeyip. Bankada bi miktar paran var dedi bende oparayi kizima harcadim dedim bitirmemissindir dedi.benim hesapta para yok bos anlasmazligimizdan. Cok once cektim onu.ama bosanmaya yakın.o parasi varsa. Arabasi varsa babasina gecirdi.
Napsam bilmiyorum.5 kuruş bez parasi birakmadi.bende paradan yiyorum diye.isteyemedim.anlasmalida 4 aydan beri para almadigim icin cocuk icin.para alirmiyim
benim çocuugm var anlaşmalı boşandım aylık nafaka 750 baglattım.tüm brçlarımı(zaten onun yaptıgı borçlar benim üstümdeydi)hepisini sıfırlattım.Kızlar cocugu olup anlasmali bosananlar ben neti araştırıyorum. Sınırı miktarı nedir bulamıyorum.ne yazayim bilemedim hadi anlasmaliya cevirelim.arabana karşılık ev eşyalarını istedim.bazilarini vermek istemedi.500tl nafaka istedim cok dedi ya nüfustan cikarayim bari dedim.çocuğu.bi yasinda diye300tl bagliyormus ben cekismelide mi okudum emin olamadim 500tl yi 750 tlyi.yorumunuzu bekliyorum
ama kesinlikle mikraı sen belirle git bir tandıgın 2 cocugu var biri kreşte gidiyor biri ilkokula hakim kadına 500 tl nafakaya karar verdi çocuk başı 250 tl ve ilkokula gidenin servis parası bile değil.çok az bağlıyor hakimler sen karar verbenim çocuugm var anlaşmalı boşandım aylık nafaka 750 baglattım.tüm brçlarımı(zaten onun yaptıgı borçlar benim üstümdeydi)hepisini sıfırlattım.
Ben çalışıyorum. Diye bana yamıcak çocuğu. Sanki ben kadın. Zaten asgari ücretin 1/4 ü 500 tl kabul ediyorsan et.etmıceksen çekişmeli de 1000tl ödersin dicem.çünkü zaten aldattığına ilişkin kanıtlarım var.daha bide 250tl sakız parası gibiama kesinlikle mikraı sen belirle git bir tandıgın 2 cocugu var biri kreşte gidiyor biri ilkokula hakim kadına 500 tl nafakaya karar verdi çocuk başı 250 tl ve ilkokula gidenin servis parası bile değil.çok az bağlıyor hakimler sen karar ver
bende dicem ya kabul et yada çekişmelikabul etme ödemeye mecbur
bende dicem ya kabul et yada çekişmeli
ben de çalışıyorum hakime bırakırsan 300den fazla baglamıyor.bu devirde çocugu bir doktora götüreyim desen zaten muayne ilaç 150 gidiyor.300 tl kesinlikle yetmiyor.hayır anlamadıgım sanki biz yiyoruz o parayı benim eski eş kişiside veriyorumya yetmiyormu diyor sanki ben yiyorum ya cıldırmalık tam.bende dicem ya kabul et yada çekişmeli
bende karar veremiyorum 300tl alıp kurtulmak mı yoksa donuna kadar almak mı kararsız kaldım. Tiksiniyorum ailesindenben de çalışıyorum hakime bırakırsan 300den fazla baglamıyor.bu devirde çocugu bir doktora götüreyim desen zaten muayne ilaç 150 gidiyor.300 tl kesinlikle yetmiyor.hayır anlamadıgım sanki biz yiyoruz o parayı benim eski eş kişiside veriyorumya yetmiyormu diyor sanki ben yiyorum ya cıldırmalık tam.