- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- Konu Sahibi greengirll
Günaydın kızlar, dün iyiydim ama yorgundum. Eve gitmem zaten 8 e doğruydu yolum çok uzun, yorulmuşum, eve gider gitmez masaya oturduk annemlerle hemen kavgaya başladılar. Mesele de şişede zeytinyağı mı varmış Ayçiçek mi? O kadar kırıldım ve gerildim ki ne oluyor size dedim, dakka 1 gol 1, daha ilk akşamımız beraber, bu kadar mı istemiyorsunuz, kavganızı ben yokken yapın dedim. Tüm moralim sıfırlandı, adeta çöktüm. Ben zaten huzursuzluktan kaçmışım, anne baba yanına sığınmışım...Tüm gün berabersiniz kavga edecekseniz de ben yokken yapın. Akşam zaten 2 saat maksimum görecekler beni, sonra yatıyorum.
Ben zaten başka eve çıkacağım ama, önce biraz kafa dağıtırım dinlenirim acele etmem, içime sinen bir yer bulurum diyordum. Koştur koştur anne evinden de kaçtı derler kesin zaten. Sonra babam geldi üstüne alınma her zamanki halimiz dedi ama alındım kusura bakma 1 gece bile dayanamadınız dedim, gittim banyoda ağladım sonra da yattım. Kendimi çökmüş ve sığıntı gibi hissediyorum.
Halam bir yandan sıkıştırıyor, kendi evine geç, babaanneni sana bırakayım. 90 yaşındaki kadın, ben tüm gün evde yokum , ne yedirip ne içirir nasıl bakarım. Herkes kendini düşünüyor aşırı derecede bunaldım.
anne babanın ki hadi tamam da green halan abartmis ya
sen sadece kendine odaklan. biraz da sakaya vurabiliyosan o sekilde ikaz et anneni babanı. ciddi sekilde üzülerek soylemen onlari etkilemeyebilir.
evin düzenin için de acele etme. sen ne zaman hazır olursan o zaman gecersin. herkes kendi anne babasına bakmak zorunda senin bi yükümlülüğün yok. sen isteyken bisey olsa Allah korusun. zaten izin vs alamiyosun. belki anahtar da vermek istemiceksin kimseye.
bı sure kulaklarını kapatman lazim sanırım
ama bugunler hep geçici üzülme olur mu hepsi biticek