- 25 Şubat 2018
- 13.069
- 75.517
- Konu Sahibi greengirll
Davranışları yaşının yarısı olgunluğunda. Yeni hayatın hayırlı olsun, çok daha mutlu olacağına eminim :)44,5 yaşında :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Davranışları yaşının yarısı olgunluğunda. Yeni hayatın hayırlı olsun, çok daha mutlu olacağına eminim :)44,5 yaşında :)
Yeni esya alcan dimi bizede paylaş fotolarını olurmu green yeni evinin :)
Neredeyse tamamı :)
Söylemiş yani, ama teyzem yüz vermemiş. Zaten konuştum , hepsi bizim hayatımızdan çıktı; sen varken vardı senin hatrına, biz de aman barışırlar biz kötü olmayalım diye saygı gösterdik dediler, bundan sonra hiç bir saygı göstermenize gerek yok dedim.
Sence şok mu oldu ex kişisi, egosunu tatmin edemedi tabi bu sefer hahaha:
Resmen kurtuldun
Daha ex kişisi ve kaynana ömürlerinde bulamaz senin gibi iyi niyetlisini
Ayrıca o kaynana ne derse şaşırmam
Düşün benim hala kızının boşanmasına sebep olan
Kendi evinin yanından başka yere taşınmasına izin vermeyen
dakika başı eve damlayan
evin kapı anahtarına el koyan elalemle evin içine giren
Eve büyüler yerleştiren
Kız çalıştığı halde yatak toplanmamışsa bunu komşuya gösteren kadın ayrıldıktan sonra ben onlara ne yaptım ki
Boşanmasınlar diye dualar etmekten başka dedi
Bende cok severim oyle seyleri hic üşenmem de yani en sevdigim şeylerden biri annen eger oyleyse cok şanslısın canimEvet tatlım:)
Annem çok hevesli, en sevdiği şey ev dekorasyonu falandır, içinde bir iç mimar yatıyor kadının, ona bırakacağım tabi ki atarım resimleri canım benim
Gözünaydın.
Büyük bir yükten kurtuldun.
Ex eşin seni pişman etmemek için her odunluğu yapmış.
Rabbim güzel kapılar açsın :)
Resmen kurtuldun
Daha ex kişisi ve kaynana ömürlerinde bulamaz senin gibi iyi niyetlisini
Ayrıca o kaynana ne derse şaşırmam
Düşün benim hala kızının boşanmasına sebep olan
Kendi evinin yanından başka yere taşınmasına izin vermeyen
dakika başı eve damlayan
evin kapı anahtarına el koyan elalemle evin içine giren
Eve büyüler yerleştiren
Kız çalıştığı halde yatak toplanmamışsa bunu komşuya gösteren kadın ayrıldıktan sonra ben onlara ne yaptım ki
Boşanmasınlar diye dualar etmekten başka dedi
Davranışları yaşının yarısı olgunluğunda. Yeni hayatın hayırlı olsun, çok daha mutlu olacağına eminim :)
şimdi kuyruğu dik tutma zamanı gösteriş için sacma sapan seyler yapacak. sana telefonda tamirca cagircam demesi gibi işte bunlar hep yerle bir olan ego yüzünden.
hayır insanı da gulduruyolar ben senin ne diyecegini ne yapacağını tahmin edebiliyosam sen cok zeki kurnaz vs de degilsin demekki. israrla bı üstünlük cabasina giriyolar.
belli bir süre oh kurtuldum green yüzünden "eve kapatılmış aslan gibiydim" hiç bir "sosyalligim" kalmamisti modunda fildir fildir gezebilir. gül geç ciddiye alma hepsi yarali egosu olan aslan taktiği sadece
o kafada insanlarin mutlu, ic huzuruyla yasayan kisiler olmasi imkansiz bence. sen mutlu oldukca dibe cekilecek o. sonra bi bakacaksin senle evliyken seni dibine cekmeye çalıştığı kuyuya düşmüş çıkmak yerine daha da derini kazip sokuluyo icine.
Bende cok severim oyle seyleri hic üşenmem de yani en sevdigim şeylerden biri annen eger oyleyse cok şanslısın canim
Sanırım konuya hiç yorum yapmadım ama takip ediyordum yazılanları ve yasadiklarinizi.
Gözünüz aydın hayırlı olsun
Çevrenizdeki herkesin destek olması çok çok güzel.
Bundan sonraki hayatınız eminim çok güzel olacak.
Size gönülden mutluluklar dilerim.
Dimdik bir duruş sergilediniz helal olsun!
Canım hayırlısı oldu inşallah sen içini ferah tut olur mu?Bu yorum beni çok duygulandırdı...
Hiç yüzyüze görüşmediğimiz, ama kalpten bağlı olduğumuz şu forumda insanlar bana ne kadar yardımcı oldu; 6 senedir neredeyse her günümü birlikte geçirdiğim adam ve ailesi bana bunları yaşattı...
Siz de hep mutlu olun inşallah...
Çok yakın bir arkadaşım ve eşi beni biriyle tanıştıracakmış. Asla acelem yok ama neden olmasın tabi tanışalım dedim...
İnsan ailenin arkadaşın dostun önemini böyle günlerde anlıyor. Tekrar çok çok teşekkür ederim
Hayırlı uğurlu olsun, şimdi bazı günler yapılan haksızlıkları düşünüp, canınız sıkılabilir ama endişe etmeyin hepsi zamanla geçiyor. Kesinleşmeden bir süre sonra soy ismi değişikliği için başvurusunuz. Üç hafta içinde olmayabilir ama önünde sonunda kendi soy isminize dönüyorsunuz, endişe etmeyin. Güzel günler gelecek hatta fırsat yaratabilirseniz mini bir tatile bile gidebilirsiniz. 23 Nisan gibi mesela. Çok çok mutlu olun
Bu arada kadın avukat mı erkek avukat mı denilmiş ya, aslında bu hiç fark etmez. Doktor gibi düşünmek gerek bunu☺iyisine geldikten sonra cinsiyet fark etmiyor.
Özgürlüğün tadını çıkartın hafta sonu bile iki gün kaçsam yeter. Bin şükür , zararın neresinden dönüşürse kardır.Ben kadın avukatla görüşmüştüm, kadın kadının halinden anlıyor diye tavsiye ettim arkadaşa. Tabi ki cinsiyet önemli değil.
Canım hayırlısı oldu inşallah sen içini ferah tut olur mu?
Beni boşanmadan daha tanıştırmak istediler ama ben o dönem (boşanmadığım için) sıcak bakmamıştım.
Hani diyorlar ya kendini toparlamak vs için zaman lazım diye ben inanmıyorum.
Zaten evli olduğumuz dönemde de hep tek başımıza olduğumuz için , düşünmeye ve dinginleşmeye çok vaktimiz oluyor.
Umarım hiç ummadığın anda sana çok aşık bir adam olur
neden olmasın ki? Herkes her zaman bir şeyler der canım benim.İçim ferahlıyor gitgide, katkılarınızı inkar edemem , çok çok destek oldunuz inanın siz ve diğer arkadaşlar...Hayırlı olsun nişanınız da, çok sevindim adınıza.
Aslında bu kişiyi arkadaşım boşanma kararı aldığımda söylemişti, beni çok iyi tanıyan biri, ona güvenim sayesinde tanışacağım yoksa hiç düşünmüyordum.
Evet sormak istediğim şeylerden birini yazmışsınız, kimisi hiç düşünme dedi mesela, bir yandan da diyorum ben zaten yıllardır aşkı arıyorum, huzuru arıyorum, 2 kişilik evlilik adı altında zaten yalnızdım ve ev arkadaşı gibiydik. Dolayısıyla ön yargıyla bakmamaya karar verdim ama bir yandan da eskiyi unutmak için kimseyi kullanmak istemem. Ama zaten içimde yara yok, bitmiş bir şey sadece bu evlilik.
Ayyy ağzınızdan bal damlıyor çokk sağolunnn amin Allah kısmet ederse olsun tabi çok isterim