- 11 Aralık 2018
- 39.739
- 246.336
-
- Konu Sahibi greengirll
İyi fikirmis yaaa !!! restoranda masadan kalkarken bardağımin içindeki içeceği bir dikişte icenlerdenimnasil oldu da bu güne kadar interneti bitirmeden yeni aya geçtim
Hahaha aklıma öğrenciyken dışarıda yemek yediğim, canım istemesede sırf para verdim diye zorla bitirdiğim yemekler geldi
Hayırlısı olsun onun için ....aslında ben de öyle hissediyorumBoşanmaktan vazgeçti sanırım,yoksa sonucu yazardı gibi hissediyorum
Hayırlısı olsun onun için ....aslında ben de öyle hissediyorum
Son ana gelmişken vazgeçecegini zannetmiyorum ben, eşinin de öyle bir adım atacağını da sanmam.Hayırlısı olsun onun için ....aslında ben de öyle hissediyorum
Burada sürekli eşiyle ilgili konu açan arkadaşlardan birkaçına devamlı " kac kurtar kendini" diyorum...sonra da bosandirma meraklisiymisim gibi hissediyorum kendimi.Sanki parça başı para alıyor muşum gibiO adam bırakmaz konusahibini çünkü daha kedinin fareyle oynadığı gibi oynayacak,manipüle edecek,egosu uğruna hırpalayacak.
Tekrar barıştılarsa bu ayrılık rüzgarı tutku katmıştır bi toparlanır gibi olurlar geçici olarak.
Sayfalarca yazdık ,yazık bize de ya
Yani yeniden barışana bir şey demiyorum ama yaptıkları sadece boşanmayı gelecek seneye ertelemek oluyorBirada sürekli eşiyle ilgili konu açan arkadaşlardan birkaçına devamlı " kac kurtar kendini" diyorum...sonra da bosandirma meraklisiymisim gibi hissediyorum kendimi.Sanki parça başı para alıyor muşum gibiAma şimdi bunu yapamazlarsa ilerde çoluk çocukla hiç yapamayacaklarini düşünüyorum .Zaten genelde "kizlaaaar kadının fendi erkeği yendi" mujdesiyle ilan edilen barışma haberi 25 gün sonra yerini yeni eş /kayınvalide konularına birakiyor
Yok atabilir adam... Hani kızın ayaklarına kapanmaz da yarim ağız da olsa onu sevdiğini filan söyler.Adam artık kırklı yaşlarının ortasına geliyor...kız daha otuz yaşında ...kız yeni bir hayat kuramasin diye bile boşanmak istemeyen adam gördü bu gözler.Son ana gelmişken vazgeçecegini zannetmiyorum ben, eşinin de öyle bir adım atacağını da sanmam.
Haklarında hayırlısı olsun tabi ama insallah olmamıştır öyle birşey diyorum ben, o adamla ömür geçmez, yazık eder kendine.Yok atabilir adam... Hani kızın ayaklarına kapanmaz da yarim ağız da olsa onu sevdiğini filan söyler.Adam artık kırklı yaşlarının ortasına geliyor...kız daha otuz yaşında ...kız yeni bir hayat kuramasin diye bile boşanmak istemeyen adam gördü bu gözler.
oyyy sen neler görmüş geçirmişsin anamnezimYok atabilir adam... Hani kızın ayaklarına kapanmaz da yarim ağız da olsa onu sevdiğini filan söyler.Adam artık kırklı yaşlarının ortasına geliyor...kız daha otuz yaşında ...kız yeni bir hayat kuramasin diye bile boşanmak istemeyen adam gördü bu gözler.
Canimsin yaaa ....vallaha insanlar neler neler yaşıyorlar ....anlatmak istiyorlar.oyyy sen neler görmüş geçirmişsin anamnezimsenin yaşlılığın çok tatlı olur haminne modunda
Hayırlısı olsun onun için ....aslında ben de öyle hissediyorum
O adam bırakmaz konusahibini çünkü daha kedinin fareyle oynadığı gibi oynayacak,manipüle edecek,egosu uğruna hırpalayacak.
Tekrar barıştılarsa bu ayrılık rüzgarı tutku katmıştır bi toparlanır gibi olurlar geçici olarak.
Sayfalarca yazdık ,yazık bize de ya
Kızlar konu sahibi internetimin son günü, annemlerde de internet yok, işten de izin aldım, birkaç gün kafamı dinleyeceğim yazmıştı ya :)Son ana gelmişken vazgeçecegini zannetmiyorum ben, eşinin de öyle bir adım atacağını da sanmam.
5 gündür hiç mi internet olan bir yere gitmedi acaba ,bu kadar insan merak ediyoruz yahuKızlar konu sahibi internetimin son günü, annemlerde de internet yok, işten de izin aldım, birkaç gün kafamı dinleyeceğim yazmıştı ya :)
Neden gitsin? Boşanmak kolay değil sonuçta.5 gündür hiç mi internet olan bir yere gitmedi acaba ,bu kadar insan merak ediyoruz yahu
Herkeste her ayın aynı günü mu yükleniyor?Ben ay sonu kalanları konser videosu açıp bitiriyorum opertöre uyuzluk olsun diye
Kendi söylemişti cuma günü sanırım internetim bitiyor annemlerde yok diye. Aynı operatördeysek dün yenisi yüklenmiş olmalı gerçi. Bilemedim ben de.
disleriyle yesin yeter . Ne fark eder ki kadin erkek?kıxlar boşanmada kadın erkek avukat farkeder mi? kimi arkadaşlarım bayan avukat tut diyor.
Herkeste her ayın aynı günü mu yükleniyor?