boşanan hemcinslerimden destek, öneri, ilham istiyorum...

Arkadaşlar benim evliliğimin bitmesi üzerinden neredeyse bir yıl geçti. Mayısta bir yıl olacak. Yeniden sevebildiniz mi ben kimseye bir daha güvenemeyeceğim zannediyorum. Ne hevesim var ne de birini tanıma gücüm var.
benim de 1.5 yıl oldu ayrılalı ama oyle bir cabam yok ,önce kendimi bulmak ve yasamak istiyorum .
Kimseye güvenmeyeceğimi sanmistim ama insan güveniyormus herkes onlar gibi olacak degil ya :)) kendine biraz zaman ver .
Benim kapılarım hala kapalı başkalarına , guzel bir hayat kurdum kendime ,bir omur de evlenmem bu gidişle bu rahatlığa kavuşunca :))

benim de 1.5 yıl oldu ayrılalı ama oyle bir cabam yok ,önce kendimi bulmak ve yasamak istiyorum .
Kimseye güvenmeyeceğimi sanmistim ama insan güveniyormus herkes onlar gibi olacak degil ya :)) kendine biraz zaman ver .
Benim kapılarım hala kapalı başkalarına , guzel bir hayat kurdum kendime ,bir omur de evlenmem bu gidişle bu rahatlığa kavuşunca :))
Bende de çaba yok, evime işime yöneldim. Bol bol tatillere gittim. Korkuyorum bir daha evlenmekten açıkçası.. Çocuğum yok açıkçası çocuk isteğim de yok. Allah'ım hataya almasın tabii. Hepimiz mutlu olalım inşallah.

Arkadaslar bosandikatan sonra bu yük kalkiyormus üstünden diyorlar ben çok stresliyim gözüm durmadan oynamaya başladı içimde hep bir acı var sanki dünyam yıkılmış gibi artık gulemiyorum herşeye gözlerim doluyor geçermi bu acılar
Yasadiklarimizin acisi cok sonra da cikabiliyor. Cevreniz de surekli olanlari hatirlatiyorsa beyniniz surekli bu konuyu isliyordur. Lakin vucudunuz artik kaldirmiyor demek ki. Uzman destegi,mekan degisimi,yogun calisma veya hobi faaliyetleri ile azaltabilirsiniz bu durumu.Yuklerinizi azaltin yoksa sagliginizdan olursunuz. Cok gecmis olsun.

G greengirll canımcığım yarım kalan hayatına , kendine olan sevgine , inancına ve hayallerine kavuşacağın gün gelmiş çatmış ... Neler oldu çok merak ediyorum . Ama dün sana çok dua ettim . Hatta anneme söyledim çok yakın bir arkadaşım boşanıyor ona dua et diye :) Annemde üzülmesin sakın o bir son değil başlangıç dedi .. Benim de bugün nişanım var .. Tam artık her şey bitti derken , yeniden başlıyorum . Bu sefer ne istediğimi daha iyi bilerek , özgürlüğün ne anlama geldiğini çok daha iyi anlayarak ..
Hayatta bazen çok kötü diye tabir ettiğimiz şeyler o kadar ummadık şeylere vesile oluyor ki . Bak göreceksin hayatın sana ne güzellikler getirecek . Sen bile şaşırıp kalacaksın. Her sabah aynaya baktığın da suratının nasıl da gün geçtikçe parladığını göreceksin.
En üzüldüğüm zamanlarda hep daha ne kadar kötü olabilirdi ? Diye düşünüyordum .. Rabbim yardımcımız olur diyordum . Hamd olsun ki boşandıktan sonra çok iyi bir işim , ailemle daha sağlam ilişkilerim ve en önemlisi de yeni bir ben oldu. Sen hayırlısı de gerisine karışma . Rabbim güzel yazılar yazıyor mutlaka .
Ve son bir şey ağlamak mı istiyorsun ? Sonuna kadar ağla . Kendini sakın bastırma. Ama sonra bir nefes al , bak o nefes nasıl rahat giriyor vücuduna :)
Çok seviliyorsun :KK200:
Ne guzel bir yorum. Akilli annelerin akilli kizlari oluyor. Annenize selam ve saygilar.

Hala benimle iş muhabbeti yapma peşinde ya şaka gibi. Boşandık ama arkadaşız ayağına psikolojik destek, dertleşme kanalı. Yok yaaaaa.....
Valla canım arkadaş diyor demin, valla kuzum sınanıyorsun heryerden üstüne geliyorlar görecek güzel günlerin var, dedim amin...

Müdüre de çattım, bensiz bir halt halledemiyorlar diye 1 gün izni zor verdi. Bana gelince böyle oluyor, herkes istediğini yapıyor dedim, en yoğun saatte süt izni alanlar, iş yavaşlatanlar hiççç uyarı bile almıyor. Bana gelince fedakarlık yap...

Allahım sen bana sabır ver.
Maalesef bu devirde kim fedakarsa o ezilen oluyor her konuda
is konusunda da eş konusunda da
Sanki fedakarlik yapanlara ceza veriliyor hayat tarafından

Doğrudur:KK51: ben interneti KK dışında pek kullanmadığım için bitebilecegi bile aklıma gelmedi :olamaz:

Ben ay sonu kalanları konser videosu açıp bitiriyorum opertöre uyuzluk olsun diye 😂

Kendi söylemişti cuma günü sanırım internetim bitiyor annemlerde yok diye. Aynı operatördeysek dün yenisi yüklenmiş olmalı gerçi. Bilemedim ben de.

Ben ay sonu kalanları konser videosu açıp bitiriyorum opertöre uyuzluk olsun diye 😂

Kendi söylemişti cuma günü sanırım internetim bitiyor annemlerde yok diye. Aynı operatördeysek dün yenisi yüklenmiş olmalı gerçi. Bilemedim ben de.
İyi fikirmis yaaa !!! restoranda masadan kalkarken bardağımin içindeki içeceği bir dikişte icenlerdenim :KK45:nasil oldu da bu güne kadar interneti bitirmeden yeni aya geçtim 😂

Hahaha aklıma öğrenciyken dışarıda yemek yediğim, canım istemesede sırf para verdim diye zorla bitirdiğim yemekler geldi :KK70:

X