boşanan hemcinslerimden destek, öneri, ilham istiyorum...

O adam bırakmaz konusahibini çünkü daha kedinin fareyle oynadığı gibi oynayacak,manipüle edecek,egosu uğruna hırpalayacak.

Tekrar barıştılarsa bu ayrılık rüzgarı tutku katmıştır bi toparlanır gibi olurlar geçici olarak.

Sayfalarca yazdık ,yazık bize de ya :KK1:

Barışma falan yok :)

Merhaba arkadaşlar, öncelikle yazan, merak eden herkese çok teşekkür ederim :)

Hayatımın en yoğun, hızlı günlerini yaşadım..Bu sabah da işe döndüm, izin alamadım malum...

Cuma duruşma vardı, kardeşimle buluşup gittik. Asansöre bindik, tam mahkeme katına çıkarken orta katta durdu ve kapı açıldı, ex eş kişisi elinde telefon iş konuşuyor...Kardeşim de yanımda bizi gördü ama bir tepki vermedi, biz de hiç tepki vermedik. Mahkemeyi beklerken ben kardeşimle ayrı durdum, o tek başına duruyordu, sonra orda davacıyı bekleyen bir avukatla sohbet etti sanırım, hiç ilgilenmedim. Mahkemeye girdik hakime hanım okudu, yazdırdı, sordu kararınız geçerli mi diye ben evet dedim ondan ses çıkmadı ama işlem devam etti, karar verildi. İmzalar atıldı, çıkışta mübaşir 15 gün sonra gelin kararı alın dedi. Hiç yüzüne bile bakmadan ayrıldık oradan. Hemen koli vs bulma işine giriştik kardeşimle, koşar adım eve geçtik toplanmak için. Akşama kadar toplandık ama bitmedi, çıktığımı yarın geleceğimi mesaj attım. Sabah kalkar kalkmaz geliyorum yarım saate dedim, bana attığı mesaj şu; bugün bitirir misin taşınmayı, benim de işlerim var,akşamüstü usta çağıracağım.(6 senedir eve tek bir usta çağırmayan, aylardır bozuk musluğu bile tamir ettirmeyen, sen çağır usta diyen adam) Sinirlendim, halledeceğim merak etme, meraklı değilim kıymetli evin sana kalsın dedim. O sinirle koşar adım çıktık kardeşimle, nasıl toplandım nasıl ettim Allah biliyor. Sonra dayanamadım yengemi çağırdım çünkü takatim kalmamıştı. O arada taşımacı vs ayarlamaya çalışıyoruz. Site giriş kapısı kapalı, anahtarı bırakmamış, komşulardan anahtar dileniyorum. Kapı açık diyor bana kapı kapalı ve araba giremiyor. Sonunda çıktım yöneticiye ben eşimden ayrıldım bana anahtar bırakmadı, anahtar bulur musunuz taşınacağım dedim, şok oldular.

Öğleden sonra araba geldi, bir fırtına yağmur başladı, adam dedi kapalı arabam akşam hazır olacak dedim hayır olsun taşınacağım ben. Apartmandaki yaşlı amcalar bile yardımcı oldu. Acil taşındık yağmur fırtına nasıl ayrıldım evden Allah biliyor...Anahtarı bıraktım çıktım diye mesaj attım ve ayrıldım...

Bu arada annesi teyzeme gitmiş ve "ben böyle olmasını istemezdim, onlar kendi aralarında anlaşamadı benim suçum yok " demiş...Bu cümleleri bile tahmin etmiştik biliyorsunuz :) Kimse yemedi tabi, insanlar çok kızgın onlara, hatta sizinle anlaşamayan kimseyle anlaşamaz onlar kendi kalitesini belli etti, yuva yıktılar yazık dendi, konu kapandı.

Gelen giden, arayan bitmedi, kardeşim de 2 güne gideceğinden ziyaretçimiz çoktu, gece 1 de yattım ve sabah geldim işe, dolayısıyla yazamadım kusura bakmayın. Zaten beni hiç tek bırakmadılar, sağolsunlar. Aile, dost, arkadaş hepsi yanımda oldu ve tabi ki sizler...Allah hepinizden razı olsun...

Şimdilik annemlerde kalıp biraz kafa dinleyeceğim. Bir yandan da ev bakacağız...Sanırım 3 haftaya da soyadım değişmiş olur.

Durum böyle...

Hayatımın en yoğun, hızlı günlerini yaşadım..Bu sabah da işe döndüm, izin alamadım malum...

Cuma duruşma vardı, kardeşimle buluşup gittik. Asansöre bindik, tam mahkeme katına çıkarken orta katta durdu ve kapı açıldı, ex eş kişisi elinde telefon iş konuşuyor...Kardeşim de yanımda bizi gördü ama bir tepki vermedi, biz de hiç tepki vermedik. Mahkemeyi beklerken ben kardeşimle ayrı durdum, o tek başına duruyordu, sonra orda davacıyı bekleyen bir avukatla sohbet etti sanırım, hiç ilgilenmedim. Mahkemeye girdik hakime hanım okudu, yazdırdı, sordu kararınız geçerli mi diye ben evet dedim ondan ses çıkmadı ama işlem devam etti, karar verildi. İmzalar atıldı, çıkışta mübaşir 15 gün sonra gelin kararı alın dedi. Hiç yüzüne bile bakmadan ayrıldık oradan. Hemen koli vs bulma işine giriştik kardeşimle, koşar adım eve geçtik toplanmak için. Akşama kadar toplandık ama bitmedi, çıktığımı yarın geleceğimi mesaj attım. Sabah kalkar kalkmaz geliyorum yarım saate dedim, bana attığı mesaj şu; bugün bitirir misin taşınmayı, benim de işlerim var,akşamüstü usta çağıracağım.(6 senedir eve tek bir usta çağırmayan, aylardır bozuk musluğu bile tamir ettirmeyen, sen çağır usta diyen adam) Sinirlendim, halledeceğim merak etme, meraklı değilim kıymetli evin sana kalsın dedim. O sinirle koşar adım çıktık kardeşimle, nasıl toplandım nasıl ettim Allah biliyor. Sonra dayanamadım yengemi çağırdım çünkü takatim kalmamıştı. O arada taşımacı vs ayarlamaya çalışıyoruz. Site giriş kapısı kapalı, anahtarı bırakmamış, komşulardan anahtar dileniyorum. Kapı açık diyor bana kapı kapalı ve araba giremiyor. Sonunda çıktım yöneticiye ben eşimden ayrıldım bana anahtar bırakmadı, anahtar bulur musunuz taşınacağım dedim, şok oldular.

Öğleden sonra araba geldi, bir fırtına yağmur başladı, adam dedi kapalı arabam akşam hazır olacak dedim hayır olsun taşınacağım ben. Apartmandaki yaşlı amcalar bile yardımcı oldu. Acil taşındık yağmur fırtına nasıl ayrıldım evden Allah biliyor...Anahtarı bıraktım çıktım diye mesaj attım ve ayrıldım...

Bu arada annesi teyzeme gitmiş ve "ben böyle olmasını istemezdim, onlar kendi aralarında anlaşamadı benim suçum yok " demiş...Bu cümleleri bile tahmin etmiştik biliyorsunuz :) Kimse yemedi tabi, insanlar çok kızgın onlara, hatta sizinle anlaşamayan kimseyle anlaşamaz onlar kendi kalitesini belli etti, yuva yıktılar yazık dendi, konu kapandı.

Gelen giden, arayan bitmedi, kardeşim de 2 güne gideceğinden ziyaretçimiz çoktu, gece 1 de yattım ve sabah geldim işe, dolayısıyla yazamadım kusura bakmayın. Zaten beni hiç tek bırakmadılar, sağolsunlar. Aile, dost, arkadaş hepsi yanımda oldu ve tabi ki sizler...Allah hepinizden razı olsun...

Şimdilik annemlerde kalıp biraz kafa dinleyeceğim. Bir yandan da ev bakacağız...Sanırım 3 haftaya da soyadım değişmiş olur.

Durum böyle...

Hadi hayırlı olsun. Sırtındaki kocaman bir yükü attın. Bundan sonrası daha güzel olacak.

Geçmiş olsun diyeyim.
Yazma tarzından anladigim kadarıyla biraz yorulmuşsun. Kaynana tuhafmis. Hala yorum mu yapıyor o ya. Peeeeeees !!!
Başka?
Ay Biz de meraklı gibi oldum ama green. Üzülüyor musun ?

Hadi hayırlı olsun. Sırtındaki kocaman bir yükü attın. Bundan sonrası daha güzel olacak.

Teşekkür ederim, ama son dakikadaki tavrı, attığı kazık ondan iyice tiksinmemi sağladı. Ama içime doğmuştu, çok gergindim, yemek bile yiyemedim taşınma bitmeden, ve annesinin de gidip kendini aklama turu yapacağını da tahmin etmiştik burda, beni hiç yanıltmadılar sağolsunlar...

Geçmiş olsun diyeyim.
Yazma tarzından anladigim kadarıyla biraz yorulmuşsun. Kaynana tuhafmis. Hala yorum mu yapıyor o ya. Peeeeeees !!!
Başka?
Ay Biz de meraklı gibi oldum ama green. Üzülüyor musun ?

Sağol sarışınım. Çok yoruldum evet. Ruhen ve fiziken. Sadece kardeşim ve ben hallettik herşeyi...Annemler gelmek istemedi.

Son yorumu olur, kimse onunla muhatap olmayacak artık.

Hayır canım üzülmüyorum. Çok doğru bir karar vermişim, çok mutluyum. Kardeşim diyor ki, abla ben zaten baştan beri hiç sevmemiştim, bana boşanmak için evleniyor gibi gelmişti, hiç söyleyemedim ama şimdi söyleyebilirim artık dedi:)

G greengirll canımcığım yarım kalan hayatına , kendine olan sevgine , inancına ve hayallerine kavuşacağın gün gelmiş çatmış ... Neler oldu çok merak ediyorum . Ama dün sana çok dua ettim . Hatta anneme söyledim çok yakın bir arkadaşım boşanıyor ona dua et diye :) Annemde üzülmesin sakın o bir son değil başlangıç dedi .. Benim de bugün nişanım var .. Tam artık her şey bitti derken , yeniden başlıyorum . Bu sefer ne istediğimi daha iyi bilerek , özgürlüğün ne anlama geldiğini çok daha iyi anlayarak ..
Hayatta bazen çok kötü diye tabir ettiğimiz şeyler o kadar ummadık şeylere vesile oluyor ki . Bak göreceksin hayatın sana ne güzellikler getirecek . Sen bile şaşırıp kalacaksın. Her sabah aynaya baktığın da suratının nasıl da gün geçtikçe parladığını göreceksin.
En üzüldüğüm zamanlarda hep daha ne kadar kötü olabilirdi ? Diye düşünüyordum .. Rabbim yardımcımız olur diyordum . Hamd olsun ki boşandıktan sonra çok iyi bir işim , ailemle daha sağlam ilişkilerim ve en önemlisi de yeni bir ben oldu. Sen hayırlısı de gerisine karışma . Rabbim güzel yazılar yazıyor mutlaka .
Ve son bir şey ağlamak mı istiyorsun ? Sonuna kadar ağla . Kendini sakın bastırma. Ama sonra bir nefes al , bak o nefes nasıl rahat giriyor vücuduna :)
Çok seviliyorsun :KK200:

Bu yorum beni çok duygulandırdı...
Hiç yüzyüze görüşmediğimiz, ama kalpten bağlı olduğumuz şu forumda insanlar bana ne kadar yardımcı oldu; 6 senedir neredeyse her günümü birlikte geçirdiğim adam ve ailesi bana bunları yaşattı...

Siz de hep mutlu olun inşallah...

Çok yakın bir arkadaşım ve eşi beni biriyle tanıştıracakmış. Asla acelem yok ama neden olmasın tabi tanışalım dedim...

İnsan ailenin arkadaşın dostun önemini böyle günlerde anlıyor. Tekrar çok çok teşekkür ederim :KK200:

Sağol sarışınım. Çok yoruldum evet. Ruhen ve fiziken. Sadece kardeşim ve ben hallettik herşeyi...Annemler gelmek istemedi.

Son yorumu olur, kimse onunla muhatap olmayacak artık.

Hayır canım üzülmüyorum. Çok doğru bir karar vermişim, çok mutluyum. Kardeşim diyor ki, abla ben zaten baştan beri hiç sevmemiştim, bana boşanmak için evleniyor gibi gelmişti, hiç söyleyemedim ama şimdi söyleyebilirim artık dedi:)
Oyle mi diyor
Demekki oda bazi hareketlerini falan mi fark etti acaba . Annenler üzüldü mü . 2nizin halletmesi iyi olmus tabi. Başka neler oldu peki

Durum böyle...

senin hayatın simdi basliyo green. taşınırken bile sorun cikarmak nedir.

sessiz kalip kalip bosanma bitince teyzene gitmek belli ediyo zaten kalitelerini. iyiki bosanmissin.

izin alamamana yorgunluğunu atamadan kosturmana üzüldüm. ama bundan sonra herşey çok çok daha güzel olacak :)
sen cok güçlü bi kadinsin Allah her zaman her isini rast getirsin inşallah

G greengirll bundan sonra inş herşey gönlüne göre olur,paylaşım dolu ve kv terörü olmayan bi evliliğin olur da bu yaşadığın tecrübeye “İyki kurtuldum” gözüyle bakarsın. Allah yardımcın olsun.

Teşekkür ederim inşallah, yaşadığım şey gerçekten bir kabusmuş ve nasıl manipüle edilmişim, iyiniyetim kullanılmış şu an çok iyi anlıyorum. Ama hepsi deneyim, zararın neresinden dönülse kardır...

Teşekkür ederim, ama son dakikadaki tavrı, attığı kazık ondan iyice tiksinmemi sağladı. Ama içime doğmuştu, çok gergindim, yemek bile yiyemedim taşınma bitmeden, ve annesinin de gidip kendini aklama turu yapacağını da tahmin etmiştik burda, beni hiç yanıltmadılar sağolsunlar...

İyi olmuş, aklında soru işareti kalmaz böylece. Tam kendilerinden bekleneni yapmışlar ikisi de.

Oyle mi diyor
Demekki oda bazi hareketlerini falan mi fark etti acaba . Annenler üzüldü mü . 2nizin halletmesi iyi olmus tabi. Başka neler oldu peki

Kardeşim çok az gördü onu, ama belki içine doğdu, belki erkek gözüyle daha iyi anladı...Herkes elbet üzüldü ama benim iyi olduğumu gördükçe onlar da daha iyi oluyor. Gelen giden yoğun geçiyor günler, ev bakacağız benim için öyle oyalacağız kendimizi. Benim ailem güçlü insanlar, babam kanseri atlattı, bunu da atlatacağız vız gelir bize, her şey insanlar için sonuçta imtihandayız...

senin hayatın simdi basliyo green. taşınırken bile sorun cikarmak nedir.

sessiz kalip kalip bosanma bitince teyzene gitmek belli ediyo zaten kalitelerini. iyiki bosanmissin.

izin alamamana yorgunluğunu atamadan kosturmana üzüldüm. ama bundan sonra herşey çok çok daha güzel olacak :)
sen cok güçlü bi kadinsin Allah her zaman her isini rast getirsin inşallah

Ne kalitede olduklarını son dakikada gösterdiler işte...Evet maalesef yapacak bir şey yok buna da şükür o evden kurtuldum sonuçta....

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım senin bu süreçte desteğin zaten unutulmaz, Allah razı olsun:KK200:

X