- 20 Eylül 2017
- 2.363
- 9.334
- 38
-
- Konu Sahibi greengirll
Sözde boşanmak istemiyor ama babası emir vermiş bosanacakmis.benim altinlarim vardı onları istedim ver anlaşmalı bosanalim dedim ben çocuk doguramadigim için ne kadinlik yapmışım da altınları hak etmişim birdaha evleneceği için altinlar ona lazımmış bende maddi manevi tazminat istedim bide nafaka istedim bakalım nasip altinlarimi versin yeter başka birşey istemiyorumÇok üzgünüm insanlar yani erkeklerr ah ahhh en zayıf noktandan vurmuş Allaha havale et canım
Boşanmak istiyor peki neden çekişmeli açtınız davayı anlaşmalı yapsaydınız.
KV KP den bişi beklemeyin inanki onlar büyüklük yapsa araya girseler birşeyler muhakkak düzelir onlar bu işin gizli kahramanları destek verdikleri için sesiz kalıyorlar hoş benim kayinpeder gizli saklı yapmadi alalen ortada bağıra bagra bu bizi ayırdıKv yada KP den hala mı ses seda yok ?pes ! Nasıl insanlarmis insan en azından helallesir be . Kızım siz niye ayrildiniz diye bile sormak yok .demekki evin içini dışını iyi biliyorlar
Şimdi işteyim öğleden sonra davam, kardeşimle gideceğim. O tek gelecekmiş, ordan işe geçecekmiş. Adama bak ya hayatına full gaz devam. Onsuz maazallah batar işi.
Bir kaç gün yazamayabilirim, aksi gibi internetim bitti, annemlerde internet yok, taşınma vs derken bana şans dileyin. Full rahatlamış olarak geri dönerim inşallah:)
Aynen öyle bu durum aman beni gezmeye götürmedi yok diş macununu ortadan sıktı ben bi adami bosuyorum degil ki cok ama cok geçerli sebepleri var vede çok hakli
Dediğim gibi arada sevgi saygi olur da bazi anlaşmazlıklar yüzünden yazik etmeyin denir elbette ama adam konu sahibinin umrunda degil hala iş dertlerini anlatacak kadar da saygısız
Kendi fikir sahibi olamayacak.kadar da basiretsiz kısacası zaten yuktu sırtında yarın insallah kurtulur ve yepyeni bir sayfa açarak mutluluğu yakalar tek dilegim bu.
Darısı size desem haddi mi aşmış olur muyum?Saat kaçtaydı acaba mahkeme?
Ne mutlu bugünden sonra tatlı heyecanların, en önemlisi mutluluk için umudun olacak..
Tavsiyem tekrar aşık olacaksan önce ailesine bak, değerse aşık ol.
Yeminle en çok iğrenç insanlarla akrabalık nefret ettirdi beni.
Beş kuruş etmez insanları dünür ettim anneme.
Bir parça değer de görmedim.
Oğlu altın olsa böyle aile istemem bir daha.
Allah uzak etsin.
Darısı size desem haddi mi aşmış olur muyum?
İnşallah.:)
Mutluluğun darısı bana da tabi..
Hangi yoldan olacaksa olsun.
Hazırım.
Birlikteyse birlikte ayrıysa ayrı ama birlikteden umudum kalmadı.
Işık da görünmüyor.
Hayırlısı..
3 ay içinde benimde hayatımda neler olacak netleşir.
Bende çok merak ediyorum neler olduğunu ?
Çok doğru gün geçtikçe yüzünün parlaması güzelleştim ben ya herkes öyle söylüyo :)
kilo almaya başladım çünkü yüzüm çökmüştü çünkü
ne hale sokuyolar bizi yaa neyse ki bizim gibi güçlü kadınlar onlardan kurtulup hayatına bakabiliyor :)
Eşyaları toplarken ne hissetiniz nasıl geçti ben nasıl alacam bilmiyorum esyalarimi düşündükçe Ağlıyorum ne emeklerle kurdum o eviSizleri okudukça mutlu oluyorum ben yabende artık çok iyiyimmm İyi ki varsınız
O gece hayatımın en uzun gecesiydiEşyaları toplarken ne hissetiniz nasıl geçti ben nasıl alacam bilmiyorum esyalarimi düşündükçe Ağlıyorum ne emeklerle kurdum o evi
Hayırlı olsun canim çok mutlu oldum senin adına , yüzümde güller açtı yeni bir adim attigini okuyunca, hep mutlu ol İnşallah .G greengirll canımcığım yarım kalan hayatına , kendine olan sevgine , inancına ve hayallerine kavuşacağın gün gelmiş çatmış ... Neler oldu çok merak ediyorum . Ama dün sana çok dua ettim . Hatta anneme söyledim çok yakın bir arkadaşım boşanıyor ona dua et diye :) Annemde üzülmesin sakın o bir son değil başlangıç dedi .. Benim de bugün nişanım var .. Tam artık her şey bitti derken , yeniden başlıyorum . Bu sefer ne istediğimi daha iyi bilerek , özgürlüğün ne anlama geldiğini çok daha iyi anlayarak ..
Hayatta bazen çok kötü diye tabir ettiğimiz şeyler o kadar ummadık şeylere vesile oluyor ki . Bak göreceksin hayatın sana ne güzellikler getirecek . Sen bile şaşırıp kalacaksın. Her sabah aynaya baktığın da suratının nasıl da gün geçtikçe parladığını göreceksin.
En üzüldüğüm zamanlarda hep daha ne kadar kötü olabilirdi ? Diye düşünüyordum .. Rabbim yardımcımız olur diyordum . Hamd olsun ki boşandıktan sonra çok iyi bir işim , ailemle daha sağlam ilişkilerim ve en önemlisi de yeni bir ben oldu. Sen hayırlısı de gerisine karışma . Rabbim güzel yazılar yazıyor mutlaka .
Ve son bir şey ağlamak mı istiyorsun ? Sonuna kadar ağla . Kendini sakın bastırma. Ama sonra bir nefes al , bak o nefes nasıl rahat giriyor vücuduna :)
Çok seviliyorsun