boşanan hemcinslerimden destek, öneri, ilham istiyorum...

benim de 1.5 yıl oldu ayrılalı ama oyle bir cabam yok ,önce kendimi bulmak ve yasamak istiyorum .
Kimseye güvenmeyeceğimi sanmistim ama insan güveniyormus herkes onlar gibi olacak degil ya :)) kendine biraz zaman ver .
Benim kapılarım hala kapalı başkalarına , guzel bir hayat kurdum kendime ,bir omur de evlenmem bu gidişle bu rahatlığa kavuşunca :))

Bende de çaba yok, evime işime yöneldim. Bol bol tatillere gittim. Korkuyorum bir daha evlenmekten açıkçası.. Çocuğum yok açıkçası çocuk isteğim de yok. Allah'ım hataya almasın tabii. Hepimiz mutlu olalım inşallah.

Yasadiklarimizin acisi cok sonra da cikabiliyor. Cevreniz de surekli olanlari hatirlatiyorsa beyniniz surekli bu konuyu isliyordur. Lakin vucudunuz artik kaldirmiyor demek ki. Uzman destegi,mekan degisimi,yogun calisma veya hobi faaliyetleri ile azaltabilirsiniz bu durumu.Yuklerinizi azaltin yoksa sagliginizdan olursunuz. Cok gecmis olsun.

Ne guzel bir yorum. Akilli annelerin akilli kizlari oluyor. Annenize selam ve saygilar.

Maalesef bu devirde kim fedakarsa o ezilen oluyor her konuda
is konusunda da eş konusunda da
Sanki fedakarlik yapanlara ceza veriliyor hayat tarafından

Doğrudur ben interneti KK dışında pek kullanmadığım için bitebilecegi bile aklıma gelmedi

Ben ay sonu kalanları konser videosu açıp bitiriyorum opertöre uyuzluk olsun diye

Kendi söylemişti cuma günü sanırım internetim bitiyor annemlerde yok diye. Aynı operatördeysek dün yenisi yüklenmiş olmalı gerçi. Bilemedim ben de.

İyi fikirmis yaaa !!! restoranda masadan kalkarken bardağımin içindeki içeceği bir dikişte icenlerdenim nasil oldu da bu güne kadar interneti bitirmeden yeni aya geçtim

Hahaha aklıma öğrenciyken dışarıda yemek yediğim, canım istemesede sırf para verdim diye zorla bitirdiğim yemekler geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…