- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
-
- Konu Sahibi greengirll
Hayırlısı olsun green lütfen üzülme çok acı bişi ama dik dur geçicek bu günler ve o kadar pişman olacak ki tahmin bile edemezsin
Arkadaşlar, dün gece sancım vardı uyuyamadım bir baktım gece 11 i geçiyor adam elinde telefon hala iş konuşarak geliyor eve...Sabah da iki soru sordu yalandan sonra kendini anlatmaya başladı yok işte biri tehdit etmiş şu bu.
Ben zaten çoktan bitmiş bir şeyi yürütmeye çalışmışım. Adamın umru bile değil, hatta rahatlamış. Dünkü sahil teklifi de vicdan azabından bence, düzelsin diye falan değil.
Zaten bunaldım, dün müdürüm başta izin vereceğim dedi sonra vazgeçti, işlerim sıkıştı...Adam zaten oturduğu yerden kıpırdatmayacak bir tarafını, oh ona güzel dünya...
Ne salakmışım...Adamın bana iyi davranması bile kendi iş dertlerini anlatmak için.
Şu an çok çok rahat. Adeta beni başından atmış, işine odaklanmış bir hali var. Yani bu adamın zaten hiç bir zaman çocuk, yuva, aile hayali olmamış ki. Bana bir kere ; ben arkadaşlar akşam gezmesine gidiyordu eşleriyle, çok özenmiştim onun için evlendim dedi. Düşünsenize evlilik nedenine bakın...Bir hayatı paylaşmak, yuva kurmak...Bunlar umrunda bile değil ki adamın.
ilk başta öyle görünürler sonra başlayacak yalvarmalara umrunda değilmiş gibi davnaranıyo ama içinde fırtınalar kopuyodur eminim bırak kopsun daha beter olsunlar bunun gibi adamlar hayatlarımızı mahvediyolar ya sonra da sevgim bitti hadi bye bye sonra niye pişman oluyosunuz pisliklerr
sen ailene söyle de bi kurbanlık bulsunlar. kestir de dagit hayrina. ben böyle bişey görmedim ya yuh cidden
sen nasıl sabretmissin öyle. hem ailesine hem kendisine.
ben olsam derdini anlatırken yangın var diye bağırırdim heralde
Şu an çok çok rahat. Adeta beni başından atmış, işine odaklanmış bir hali var. Yani bu adamın zaten hiç bir zaman çocuk, yuva, aile hayali olmamış ki. Bana bir kere ; ben arkadaşlar akşam gezmesine gidiyordu eşleriyle, çok özenmiştim onun için evlendim dedi. Düşünsenize evlilik nedenine bakın...Bir hayatı paylaşmak, yuva kurmak...Bunlar umrunda bile değil ki adamın.
Sonradan dank edecek ona, sen kendi hayatını kurup mutlu olduğunda ve o mutsuzluğunun farkına vardığında.
Hayırlısı olsun cicim, yüzdün kuyruğuna geldin.
sen ailene söyle de bi kurbanlık bulsunlar. kestir de dagit hayrina. ben böyle bişey görmedim ya yuh cidden
sen nasıl sabretmissin öyle. hem ailesine hem kendisine.
ben olsam derdini anlatırken yangın var diye bağırırdim heralde
Hala benimle iş muhabbeti yapma peşinde ya şaka gibi. Boşandık ama arkadaşız ayağına psikolojik destek, dertleşme kanalı. Yok yaaaaa.....
Valla canım arkadaş diyor demin, valla kuzum sınanıyorsun heryerden üstüne geliyorlar görecek güzel günlerin var, dedim amin...
Müdüre de çattım, bensiz bir halt halledemiyorlar diye 1 gün izni zor verdi. Bana gelince böyle oluyor, herkes istediğini yapıyor dedim, en yoğun saatte süt izni alanlar, iş yavaşlatanlar hiççç uyarı bile almıyor. Bana gelince fedakarlık yap...
Allahım sen bana sabır ver.
Hayatındaki herkese fazla tolerans gösteriyorsun sanıyorum, ondan oluyor bunlar.
O müstakbel eski kocaya da prim verme artık. Yalnızlıktan kurusun kalsın.
Erkeklere sonradan dank ediyor diyorlar doğru herhalde
seninkine dank etmesi de mucize greenadam marstan gelmiş gibi ya. çok değişik biriymis.
Ne bileyim anlamıyorum ki. Anlamak da istemiyorum artık.
aynen sal ipini gitsin. aman yarabbim iyi için curumemis bunla.
benim oğlan öğlen uykusuna yatinca esimre koltukta uyur. yastik firlatir uyandiririm. ben gece uyuyamıyorum sen gece gündüz uyuyosun diye.
mübarek sabır tasiymissinsen yazdikca beni afakanlar basiyo. bide ben çok umutluydum duzelecek araniz diye. demekki beni dinlememek lazım
aynen sal ipini gitsin. aman yarabbim iyi için curumemis bunla.
benim oğlan öğlen uykusuna yatinca esimre koltukta uyur. yastik firlatir uyandiririm. ben gece uyuyamıyorum sen gece gündüz uyuyosun diye.
mübarek sabır tasiymissinsen yazdikca beni afakanlar basiyo. bide ben çok umutluydum duzelecek araniz diye. demekki beni dinlememek lazım
Ha bana diyordu ya kafese kapatılmış aslan, işte bıraktım onu özgür
Tadını çıkarsın özgürlüğün:)