boşanan hemcinslerimden destek, öneri, ilham istiyorum...

İnşaallah dilediklerinize hayırlısıyla nail olursunuz. Düşünmemeye çalışın zor da olsa.. Allah bahtınızı yolunuzu açık etsin. Kaç yaşındaydınız arkadaşlar hep çok gençsin demiş ama kaçırdım o kısmı

Çok teşekkürler... Yok olumlu olmaya çalışıyorum, zor bir süreçten geçsem de biliyorum bitecek hepsi. Üstelik şanslıyım ailem de yanımda.

31 yaşındayım:)

Yok cnm çok insani istekler ama karşındaki vermek istemeyince insan sorguluyor haliyle. Boşanmalara üzülsemde senin durumunda en hayırlısı bu sanırım. Tüm hayallerinin en kısa zamanda gerçek olması dileğiyle

Mutlu olmak sizin elinizde ruh eşini bulma kısmına gelince "Yastık değişir baht değişmez". Ölümle evleneceğiniz kişiyi Yaradan yazar kaderinize onun dışındaki kaderinizi siz belirlersiniz..

Mutlu olmak sizin elinizde ruh eşini bulma kısmına gelince "Yastık değişir baht değişmez". Ölümle evleneceğiniz kişiyi Yaradan yazar kaderinize onun dışındaki kaderinizi siz belirlersiniz..

Ben istedikçe olacağına inananlardanım. Ruh eşimi bulamam belki ama huzurlu bir yuva bulabilirim.

Aynen öyle kısaca huzur....

Çevremdeki insanlar inanamıyor, biz senin gibi gelin istiyoruz seni bulmuşlar daha ne istiyorlar deyip şaşırıyorlar.

Bu arada taliplerim var ama bir süre kafa dinlemek istiyorum.

Annem korkuyor bizim ailede erken menapoz var 30 u geçtin ya çocuğun olmazsa diyor...

Böyle şeyleri okudukça umutlanıyorum
Allahım bize de denk gelsin ya düzgün adamlar nolur

Dün benim konuma yazdıktan sonra dikkatimi çektin okuyacağım sonuna kadar konunu.
Şimdilik 5 sayfa okudum.

İnsanlar düzeltilebilir falan demiş ama karşındaki istemedikten sonra olmuyor.
Sen istersen yırtın, dövün, karşıdaki fıssa olmuyor.
Kendimden biliyorum işte, öyle kös kös baksın karşıdaki olmuyor.
Göster ne büyük problem deseler gösteremezsin yani somut değil çünkü
Ama çok iyi anlıyorum
İnsanı içten tüketiyor bu tip adamlar
En son da insana "eeh" hissi geliyor haklı olarak

Bir de demişsin ya ruh eşimi bulur muyum diye
O düşünce hep de kafamda benim
Buldum sanıp bulamamış oluyorsun
Hadii hayal kırıklığı, başa sar
Birine alış, sonra birinin yokluğuna alış
Kalbim yalama oldu

Bir yandan umudum yok
Bir yandan keşke güzel bir şey çıksa karşıma hissi var

Sen kaç yaşındasın?
Çoluk çocuk var mı?

Nerdesin sen şimdi ailenlemisin.
Ocak ayından beri annemdeyim.beni anneme yolladıgının bır ay sonrası aradığında. Acamadım teli hattta kendimi zorlayarak. Buluşmaya gittim hala öyleyim neden böyle. Bir psikolojideyim?yani bu psikolojinin adı var mı?o hala iş yerinde. Beni bekliyot dışarda. Karsılaşmasam ayağına gitmek istemiyorum. Ama bu sıralar mesai. Saatleri. Uymuyor. Görüşmeye.bir ay boyunca neden aramadın dedim.o da sen. Neden. Aramadın dedi sanki ben aldattım terkettim onu.beni aldatığı kadında aradığını bulsa şuan başkasını. Seviyorum. Vs deyipte ayrılmak isterdi heralde hayatı yalan bu adamın

Suçunu bastırıyor burada.
Neden sen aramadın derdinde,arasan hala beni düşünüyor mantığı güdecek çünkü.

Ben istedikçe olacağına inananlardanım. Ruh eşimi bulamam belki ama huzurlu bir yuva bulabilirim.
İnşallah o huzuru bulursunuz ama örnek vermişler misal boşandıktan sonra yeni biri ile tanışılmış gayet iyilermiş falan da falan Allah daim etsim lakin erkeklerin çoğunluğunun bir köprüyü geçene kadar melake olma durumu var..Umutsuzca bir yorum yapmak istemiyorum sadece evlendikten sonra olmadı çocuktan sonra değişimler olabiliyor..

Suçunu bastırıyor burada.
Neden sen aramadın derdinde,arasan hala beni düşünüyor mantığı güdecek çünkü.
olmamış egosunun tatmini mi yapıyor desem.onun ve benim face i kapattım kendimize yeni face ler açtık. Bu kadar saçmalamasına rağmen bana. Yaptığı ilkiş ilişki durumunu ilişkisi yok.yazmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…