-
- Konu Sahibi greengirll
İnşaallah dilediklerinize hayırlısıyla nail olursunuz. Düşünmemeye çalışın zor da olsa.. Allah bahtınızı yolunuzu açık etsin. Kaç yaşındaydınız arkadaşlar hep çok gençsin demiş ama kaçırdım o kısmıÇok teşekkür ederim.
Sizler sayesinde kendime geldim...
Yani istediğim çokmuş gibi davranıldı bana her zaman, akşam iş çıkışı beraber bir yemek sohbet, sarılarak oturmak uyumak...Haftasonu kah gezmek tozmak, kah doğada vakit, kah evde zaman geçirmek tembellik yapmak.
Mümkünse müstakil bir ev, çocuk, kedi köpek..Huzurlu bir yuva.
Çok mu şey istiyorum
İnşaallah dilediklerinize hayırlısıyla nail olursunuz. Düşünmemeye çalışın zor da olsa.. Allah bahtınızı yolunuzu açık etsin. Kaç yaşındaydınız arkadaşlar hep çok gençsin demiş ama kaçırdım o kısmı
Yok cnm çok insani istekler ama karşındaki vermek istemeyince insan sorguluyor haliyle. Boşanmalara üzülsemde senin durumunda en hayırlısı bu sanırım. Tüm hayallerinin en kısa zamanda gerçek olması dileğiyleÇok teşekkür ederim.
Yani istediğim çokmuş gibi davranıldı bana her zaman, akşam iş çıkışı beraber bir yemek sohbet, sarılarak oturmak uyumak...Haftasonu kah gezmek tozmak, kah doğada vakit, kah evde zaman geçirmek tembellik yapmak.
Çok mu şey istiyorum
Yok cnm çok insani istekler ama karşındaki vermek istemeyince insan sorguluyor haliyle. Boşanmalara üzülsemde senin durumunda en hayırlısı bu sanırım. Tüm hayallerinin en kısa zamanda gerçek olması dileğiyle
Mutlu olmak sizin elinizde ruh eşini bulma kısmına gelince "Yastık değişir baht değişmez". Ölümle evleneceğiniz kişiyi Yaradan yazar kaderinize onun dışındaki kaderinizi siz belirlersiniz..
Çok teşekkür ederim.
Çok mu şey istiyorum
[/QUOTE
Çok değil en asgari temel şeyleri yani huzuru istiyorsunuz
Öyle birsey yok..Mutlu olmak sizin elinizde ruh eşini bulma kısmına gelince "Yastık değişir baht değişmez". Ölümle evleneceğiniz kişiyi Yaradan yazar kaderinize onun dışındaki kaderinizi siz belirlersiniz..
Merhabalar .
Benim konularımı okuyanlar bilirler . 1,5 yıl oldu boşanalı. Benimde eski evim o pisliğin ailesinindi. Ve bana bir ton baskı yaparak 1 ayda evi boşalttırdı. Satacağım , kiraya vereceğim bilmem ne diyerek hemde . 1,5 yıldır da evi ne kiraya veriliyor ne bişey :) Yani Allah yanına bırakmadı çok şükür.
Ben boşanırken altınlarımı aldım ve banka da bir miktar ortak para vardı onu da aldım. Ailem baskıcıdır normalde ama boşanınca pek üzerime gitmediler. Ve ben artık asla olmaz derken 7 aydır biriyle birlikteyim..Hatta ve hatta 2 haftaya kadar nişanım var.
Şimdilik çok mutluyuz. Umarım hep böyle devam eder.
Böyle şeyleri okudukça umutlanıyorum
Allahım bize de denk gelsin ya düzgün adamlar nolur
Ocak ayından beri annemdeyim.beni anneme yolladıgının bır ay sonrası aradığında. Acamadım teli hattta kendimi zorlayarak. Buluşmaya gittim hala öyleyim neden böyle. Bir psikolojideyim?yani bu psikolojinin adı var mı?o hala iş yerinde. Beni bekliyot dışarda. Karsılaşmasam ayağına gitmek istemiyorum. Ama bu sıralar mesai. Saatleri. Uymuyor. Görüşmeye.bir ay boyunca neden aramadın dedim.o da sen. Neden. Aramadın dedi sanki ben aldattım terkettim onu.beni aldatığı kadında aradığını bulsa şuan başkasını. Seviyorum. Vs deyipte ayrılmak isterdi heralde hayatı yalan bu adamınNerdesin sen şimdi ailenlemisin.
Ocak ayından beri annemdeyim.beni anneme yolladıgının bır ay sonrası aradığında. Acamadım teli hattta kendimi zorlayarak. Buluşmaya gittim hala öyleyim neden böyle. Bir psikolojideyim?yani bu psikolojinin adı var mı?o hala iş yerinde. Beni bekliyot dışarda. Karsılaşmasam ayağına gitmek istemiyorum. Ama bu sıralar mesai. Saatleri. Uymuyor. Görüşmeye.bir ay boyunca neden aramadın dedim.o da sen. Neden. Aramadın dedi sanki ben aldattım terkettim onu.beni aldatığı kadında aradığını bulsa şuan başkasını. Seviyorum. Vs deyipte ayrılmak isterdi heralde hayatı yalan bu adamın
Yok olan nedir?Öyle birsey yok..
Evlenecegimiz kisinin kaderimize yazılması ve baht değişmemesi. Ama dini konu konusmak yasakYok olan nedir?
İnşallah o huzuru bulursunuz ama örnek vermişler misal boşandıktan sonra yeni biri ile tanışılmış gayet iyilermiş falan da falan Allah daim etsim lakin erkeklerin çoğunluğunun bir köprüyü geçene kadar melake olma durumu var..Umutsuzca bir yorum yapmak istemiyorum sadece evlendikten sonra olmadı çocuktan sonra değişimler olabiliyor..Ben istedikçe olacağına inananlardanım. Ruh eşimi bulamam belki ama huzurlu bir yuva bulabilirim.
Evet yasak olduğunu bildiğimden atasözü ile cevap verdim..İstisna vardır çevremde de bundan ibaret gördüğümEvlenecegimiz kisinin kaderimize yazılması ve baht değişmemesi. Ama dini konu konusmak yasak
olmamış egosunun tatmini mi yapıyor desem.onun ve benim face i kapattım kendimize yeni face ler açtık. Bu kadar saçmalamasına rağmen bana. Yaptığı ilkiş ilişki durumunu ilişkisi yok.yazmak.Suçunu bastırıyor burada.
Neden sen aramadın derdinde,arasan hala beni düşünüyor mantığı güdecek çünkü.
olmamış egosunun tatmini mi yapıyor desem.onun ve benim face i kapattım kendimize yeni face ler açtık. Bu kadar saçmalamasına rağmen bana. Yaptığı ilkiş ilişki durumunu ilişkisi yok.yazmak.