boşanan hemcinslerimden destek, öneri, ilham istiyorum...

Yooo gayet işinde gücünde, iş sorunlarını anlatıyor. Bu adam kendimi kafese kapatılmış hissediyorum diyordu evdeyken, düşünün yani. Kendini özgür hissetsin artık ne diyeyim...Hayır tek başına kalınca da bir faaliyeti olsa da ben engellemiş olsam neyse. Ne spor, ne hobi, ne arkadaş hiçbir faaliyeti yok.

Aldım haklarımı merak etmeyin. Hayır hiçbirinden çıt yok olmasın da zaten, çok sinirliyim hepsine. Hepsini de engelledim telefondan Onların derdi beni kötülemektir sağa sola yalandan ağlamaktır şimdi.

Benimkide bu tip kocanın türevi bosanma asamasindayiz bakalım.

Canısı ne oldu sizdede mi aynı durumlar yoksa.
Hayırdır.
Anlaşmalı ise kısa sürüyor bilginize...
O dilekce vermiş cekismeli olarak.anlasmaliya cevirmek istiyor bosanmayi.bir gram kendi kızını sordugu yok.agzi ile içi tutmuyor bir birini.karsi dava acsam kanitlarim var.diger sacma sapan hallerini taşıdım 5 sene fakat aldatinca üstüne bünye kaldirmiyor ne herhangi bisey icin gorusesim var.nede evime gittim pardon orasi annesi ve eviymiş.kizima 3 aydir bakiyorum.

Nerdesin sen şimdi ailenlemisin.

Ha bana diyordu ya kafese kapatılmış aslan, işte bıraktım onu özgür

Tadını çıkarsın özgürlüğün:)

onun beynini kafeslemisler. evrende özgür dolassa nolcak

amaaannn sadaka falan ver green bu adami baba da yapabilirdin. düzelir diye işten ayrilabilirdin, hala alttan alip yürütmeye calisabilirdin.

Allah kurtardı seni bence. çok şükür

Hayatım bu adam en başından odunmuş.
Yaşından mıdır nedir, bedeni diri ruhu ölmüş resmen.
Sen geçmiş için hiç ah vah etme. Sen evliliğin için her şeyi yaptın. Vicdanın her türlü rahat olsun.

Eşini de hiç umursama. O ne iyi olmayı biliyor, ne mutlu olmayı. Ot gibi yaşayıp gidiyor. İyi ki çocuğun olmadı. Bu insanlarla ömür boyu görüşmek zorunda kalacaktın. İnşallah bundan sonra çok mutlu olacaksın.

Mutluluğu sonuna kadar hak ediyorsun.Böyle birisi senin gibi bir bayanla evli olduğu için şükredeceğine annesi ve akrabalarini seçmis.Ben görürüm onu senin güzel bir yuvan olduğunda arkadasim

Hepsi için zorladılar beni ama yapmadım demek ki o kadar da saf değilmişim diye kendimi avutuyorum

İyi niyetliyim ama salak değilim

Sizlerden de duymak benim için çok güzel destek oluyor...

Hep verip hiç almamak ne kadar kötü bir şey. İnsanın dengesini bozuyor. Üstelik de verdiğin halde suçlanarak...

Mutluluğu sonuna kadar hak ediyorsun.Böyle birisi senin gibi bir bayanla evli olduğu için şükredeceğine annesi ve akrabalarini seçmis.Ben görürüm onu senin güzel bir yuvan olduğunda arkadasim

Ya duygulandım yazdıklarınız için çok sağolun

İçten yazdığınız ne kadar belli.

Hepsi için zorladılar beni ama yapmadım demek ki o kadar da saf değilmişim diye kendimi avutuyorum

İyi niyetliyim ama salak değilim

estağfurullah ben seni fazla verici ve sabırlı gördüm sadece. bundan sonraki hayatinda bu kadar verici ve sabirli olmamaya çalış ama tamam mı.

erkekler tırnağı kırılınca dünyası yıkılan kadinlari el üstünde tutar. heman gibi gezme ortalıkta

Kendi asosyalligine , soğukluğuna başkasını suclayarak kılıf bulmaya çalışmış ama olmamış .umarım hayal ettiğiniz gibi hayırlı huzurlu bir yuvanız olur

Evet kesinlikle bunu yapmamam lazım.
Bugün herşey üstüme geliyor.İzin de alamadım zaten.

Pöf bankacı da olunca resmen heman oluyorsunuz doğru yoksa insanlarla baş etmek mümkün değil...

Bana taktik verin bundan sonraki hayatım için

Kendi asosyalligine , soğukluğuna başkasını suclayarak kılıf bulmaya çalışmış ama olmamış .umarım hayal ettiğiniz gibi hayırlı huzurlu bir yuvanız olur

Çok teşekkür ederim.

Sizler sayesinde kendime geldim...

Yani istediğim çokmuş gibi davranıldı bana her zaman, akşam iş çıkışı beraber bir yemek sohbet, sarılarak oturmak uyumak...Haftasonu kah gezmek tozmak, kah doğada vakit, kah evde zaman geçirmek tembellik yapmak.

Mümkünse müstakil bir ev, çocuk, kedi köpek..Huzurlu bir yuva.

Çok mu şey istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…