boşanan hemcinslerimden destek, öneri, ilham istiyorum...

Kendini mis gibi sıyıracaktı işte, her zaman yaptığı gibi. Suya sabuna dokunmayan, bilip bilmezden gelen insan. Göz göre göre yaşanan sorunları sadece benim çözmemi bekleyen, tüm sorunları bana atan.

Çok güzel bir şey okudum; böyle kişilerin alacağı bir yaşam dersi varmış: Eşini sömürdüğü için bunların yanına kar kalmayacağını öğrenecekmiş.
Rüzgar eken fırtına biçer.
Bunlar rüzgarlarını estirdiler seni bahane edip.
Sen olmadığında ellerinde bahane olmayacak. O zaman aralarında kopacak fırtınayı izle.

Hayırlısı olsun. Biraz üzülürsünüz ama hayat sürprizler dolu. Umut hep olmalı. Üzmek de var, mutluluk da. Umarım herşey sizin için çok güzel olur, bence olacak da... Mutlu olmak için büyük bir adım atıyorsunuz.

Hayırlısı olsun. Biraz üzülürsünüz ama hayat sürprizler dolu. Umut hep olmalı. Üzmek de var, mutluluk da. Umarım herşey sizin için çok güzel, bence olacak da. Bence mutlu olmak için büyük bir adım atıyorsunuz.

Teşekkür ederim..

Dün gece ilk defa deliksiz uyumuşum...İçim rahat, sadece resmi işlemlerden ötürü gerginim...Onlar da bitince kuş gibi özgür olacağım inşallah:)

Çok az kalmış, süreç üzücü ama buna üzülmek normal değil mi? Ardından kuş gibi hafiflersiniz, hastalık gibi... geçmiş olsun.

Bir de oo planlar yapmışsın aylardır deyince bozuldu, yok ben onu yanlış tanımışım, ne planıymış ne bilmemnesiymiş. Bayramdan beri var bir şeyler, ben söylemedim sınavın vardı etkilenme diye, diyen kendisi. Plan yapmışsın işte basbayağı...
Ayy ne içten pazarlıklı bir tipmiş
İnsan buna güvenip yan odaya gidemez
İyi ki çocuğun yok

İçi dışı bir olmayan insana güvenemiyorum ben.

Adliye çıkışı sahile gidelim mi dedi, vaktim vardı yok dedim ben kahve alacağım.
Kesinlikle güvenilmez bir gram saygısı kalmaz böyle adama insanın
Erkek dediğin mert olur
Kaçak bahanelere saklanmak suçu karısının üzerine atmak yüze gülüp arkadan tayin dolapları çevirmek
Kurtuluyorsunuz bence

Adam nasıl sosyalleşecek merak ediyorum
2 ay sonra ana oğul birbirine girmezse bir şey bilmiyorum

Yorgan gitti kavga bitti olmayacak diyorsunuz, green gitti kim üzerinden ego tatmini yapacaklar artık :)

Bir de görümcemin de çocuğu yok, herkes diyormuş ki senin iki çocuğunun da çocuğu yok kısırlar mı...Kızını kontrole bile götürmüş, o derece zoruna gitmiş. Şimdi herkesin çocuğu olmuyordu boşandı demeyeceği ne malum...

X