- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
-
- Konu Sahibi greengirll
Rüzgar eken fırtına biçer.Kendini mis gibi sıyıracaktı işte, her zaman yaptığı gibi. Suya sabuna dokunmayan, bilip bilmezden gelen insan. Göz göre göre yaşanan sorunları sadece benim çözmemi bekleyen, tüm sorunları bana atan.
Çok güzel bir şey okudum; böyle kişilerin alacağı bir yaşam dersi varmış: Eşini sömürdüğü için bunların yanına kar kalmayacağını öğrenecekmiş.
Kendini aklayacak tabiki,üste çıkacak birde.
Rüzgar eken fırtına biçer.
Bunlar rüzgarlarını estirdiler seni bahane edip.
Sen olmadığında ellerinde bahane olmayacak. O zaman aralarında kopacak fırtınayı izle.
Her zamanki gibi...
Yanlız kalsında görsün bakalım.
Ben kaçtım hastanede randevum var ona gideceğim malum yaşlılık olunca böyle oluyor görüşürüz.
İlla ki.Aile birbirine girecek diyorsun :)
İlla ki.
Kimsenin yaptığı yanına kalmaz.
Hayırlısı olsun. Biraz üzülürsünüz ama hayat sürprizler dolu. Umut hep olmalı. Üzmek de var, mutluluk da. Umarım herşey sizin için çok güzel, bence olacak da. Bence mutlu olmak için büyük bir adım atıyorsunuz.
Ayy ne içten pazarlıklı bir tipmişBir de oo planlar yapmışsın aylardır deyince bozuldu, yok ben onu yanlış tanımışım, ne planıymış ne bilmemnesiymiş. Bayramdan beri var bir şeyler, ben söylemedim sınavın vardı etkilenme diye, diyen kendisi. Plan yapmışsın işte basbayağı...
Ayy ne içten pazarlıklı bir tipmiş
İnsan buna güvenip yan odaya gidemez
İyi ki çocuğun yok
Cuma günü öğleden sonraya gün ve saat aldık :)
Haftasonu da taşınıyorum inşallah...
Adam nasıl sosyalleşecek merak ediyorumİçi dışı bir olmayan insana güvenemiyorum ben.
Adliye çıkışı sahile gidelim mi dedi, vaktim vardı yok dedim ben kahve alacağım.
Kesinlikle güvenilmez bir gram saygısı kalmaz böyle adama insanınİçi dışı bir olmayan insana güvenemiyorum ben.
Adliye çıkışı sahile gidelim mi dedi, vaktim vardı yok dedim ben kahve alacağım.
Belli oldu demekki tarih,herşey gönlünce olsun inşallah çok çokkk mutlu olursun .
Adam nasıl sosyalleşecek merak ediyorum
2 ay sonra ana oğul birbirine girmezse bir şey bilmiyorum
Belli oldu ablacım anlaşmalı ya, kısa sürsün istiyoruz dedik, hakime sordular cumaya gün alındı...
Çokk teşekkür ederim
Adam nasıl sosyalleşecek merak ediyorum
2 ay sonra ana oğul birbirine girmezse bir şey bilmiyorum