boşanan hemcinslerimden destek, öneri, ilham istiyorum...

Hala şaşkın mı?
Kv mutlu olsun şimdi.

Üzülme sakın. Mutlu olmak için boşanıyorsun. Çok gençsin daha.

Bu adam cok pisman olacak var ya yakinda yalvarmaya baslar.
Durumunuza hem uzuluyorum hem de sizin adiniza seviniyorum. Pasam akraba gezmedigi icin mutsuzdu saka gibi.
Anası mutsuz diye mutsuzdu haspam.
Sanki anası şen şakraktı da green yüzünden mutsuzmuş gibi davranıyordu.

Akrabamı gezmek istiyormuş o zat.
Gezememişmi yazık üzüldüm şimdi.

Adam devamli bir sorun cikartip bir sosyallesme derdi vardi, sosyallikten anladigi da akraba gezmesiydi. Kadin elinden geleni yaptikca olaylari buraya kadar getirdi ama hala bosanacaginin farkinda degil.

Bu adam cok pisman olacak var ya yakinda yalvarmaya baslar.
Durumunuza hem uzuluyorum hem de sizin adiniza seviniyorum. Pasam akraba gezmedigi icin mutsuzdu saka gibi.

Ailesi mutsuzdu ya ondan ....Anneciği de oğluşunun mutsuzluğuna dayanamıyormuş...Oğlunun ne kadar sokma akıl olduğunu bile bile doldur, eve dolmuş halde gelsin, evde huzurum yok desin, sonra oğlum mutsuz...

Bunlara bebek de yapmadım ya çıldırdılar oh iyi oldu :) Bir ara bana kv bir tanıdıklarını anlatıyor, adam doktor, eşinden boşanmak istemiş, o ara kadın hamileymiş, kadına doğur ve çocuğu bırak git demişler, kadın tabi ki istememiş ve aldırarak ayrılmış. Gülerek anlattı bunu bana büyük bir zevkle. Belki de amacı buydu, Allah göstermedi. Yatacak yerleri yok bunların ya.

Hala şaşkın mı?
Kv mutlu olsun şimdi.

Üzülme sakın. Mutlu olmak için boşanıyorsun. Çok gençsin daha.

Yok şaşkın değil. İkimiz de sakin davranıyoruz.

Ben üzülmüyorum sadece biraz gerginim resmi işlemlerden dolayı. Umarım çabucak hallolur. Akşam toplanmaya başladım. Haftasonu tamamen taşınacağım inşallah, kardeşim araba tutacak eşyaları taşımak için.

Adam devamli bir sorun cikartip bir sosyallesme derdi vardi, sosyallikten anladigi da akraba gezmesiydi. Kadin elinden geleni yaptikca olaylari buraya kadar getirdi ama hala bosanacaginin farkinda degil.

Sosyallik akraba gezmesimi oluyor şimdi vay be,kendine düzgün bir uğraş bulsaymışl keşke.
Farkına varacak o mahkeme günü.

Yok abla...Zaten ailesi mutlu olsun diye kendini kesecek neredeyse, sorun çıkartır mı hiç...

Hiçbirinin gıkı bile çıkmıyor. Hepsini engelledim.

Tövbe yarabbim nasıl bir kişilik bu böyle.

Hiç sanmam. Adam tayin olup kaçmak için uğraşıyor :)

Birde tayin işimi var şimdi.

Ablacım onun tek fikri ailem mutlu olsun. Onlar ne istenirse o yapılsın.

Kendi fikri zikri yok.

Emir demiri keser düşüncesi.

Tövbe yarabbim nasıl bir kişilik bu böyle.

Birde tayin işimi var şimdi.

Emir demiri keser düşüncesi.
Evet.
Green eşi için kendini paralarken, herif ondan gizli tayin talebinde bulunmuş. Neyse ki reddedilmiş. Kabul edilseydi "hadi ben gidiyorum, ne halin varsa gör" diyecekti muhtemelen.

Evet.
Green eşi için kendini paralarken, herif ondan gizli tayin talebinde bulunmuş. Neyse ki reddedilmiş. Kabul edilseydi "hadi ben gidiyorum, ne halin varsa gör" diyecekti muhtemelen.

Kendini mis gibi sıyıracaktı işte, her zaman yaptığı gibi. Suya sabuna dokunmayan, bilip bilmezden gelen insan. Göz göre göre yaşanan sorunları sadece benim çözmemi bekleyen, tüm sorunları bana atan.

Çok güzel bir şey okudum; böyle kişilerin alacağı bir yaşam dersi varmış: Eşini sömürdüğü için bunların yanına kar kalmayacağını öğrenecekmiş.

Ne planlar yapmış kafasında hanzo.

Bir de oo planlar yapmışsın aylardır deyince bozuldu, yok ben onu yanlış tanımışım, ne planıymış ne bilmemnesiymiş. Bayramdan beri var bir şeyler, ben söylemedim sınavın vardı etkilenme diye, diyen kendisi. Plan yapmışsın işte basbayağı...

Kendini aklayacak tabiki,üste çıkacak birde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…