- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
-
- Konu Sahibi greengirll
Konusahibi eşin geçimsizin teki yaşı da olmuş nerdeyse 45,resmen orta yaş bunalımında. Cidden bu cendereden kurtarırsan kendini çok daha mutlu bi hayat bekliyor seni,inş son romantik bi hamle yapıp geri döndürmez seni bu tarz birşey bekliyorum eşinden nedense.
Ama güzelim bu sürece geldiğinden beri kac pazar geçti üstünden ...akşamlari çanta yapsan ,pazarları koli....evin sana ait bölümü toplanmıştı.Sen toparlaniyor musun mesela? Ben eşinin senin boşanmayı istemediğini naz yaptığını düşündüğüne eminim.Gün almak için bekledim, zaten görmüyorum bile, bir de kardeşimi bekliyorum, iş yoğunluğundan taşınma imkanım olmadı. Zaten avukat da davayı aç öyle çık dedi, hukuken haklı durumda kalmak istiyorum.
İşte yaparım diyorsun ya, ben şu an izin bile alamıyorum, avukata bile zor izin alarak kadına beni bekleyin lütfen diyerek gittim...Resmiyet olunca daha kolay izin alırım.
Daha önce yazdığım gibi,Yok yok imkan yok; ben haftasonu resmen insan oldum, nefes aldım. Sürekli stres altında yaşamışım onu çok daha net gördüm.
Bir de eşim dayısının kopyasıdır, eşi benim yanımda ağladı, 2 çocuk 30 yıl evlilikten sonra boşanma aşamasına geldiler, onu dinleyince benim geleceğim de bu olacak Allah bana gösterdi dedim...
Cidden huysuz, inatçı çok zor bir insan. Ama ben bundan sonra sadece kendimi düşünmek zorundayım.
Belli etmemeye çalıştı ama hışımla çıktı gitti falan, gururuna dokundu tabi. Eski alttan alan, egosunu şişiren kız ve ailesi yok. Ayrılamam falan sandı.
Dolduruldugu gercek amaDaha önce yazdığım gibi,
Sen içinde bir devrim yaptın.
Ama odun eşin seni tanımadığı için hala anlayamıyor.
Eminim seni birilerinin doldurduğunu düşünüyor. O yüzden şok olması.
Boşanana kadar inanamayacak bence :)
Hala bence ciddiyetini anlamis degil. Blof yapiyosun saniyor olabilirBana yaptıklarından söylediklerinden sonra bu az bile...İlk konuştuğu gün tamam bitirelim demem lazımdı... Haftalarca kendimi yedim burda siz de biliyorsunuz...
Bir yerde okudum, bana yapılan suiistimalmiş, gerçekten de öyle, mutsuzuz ama hala benimle oluyor niye hizmet muhteşem, yanında gel gel git git bir kadın var, resmen ego tatmini. Bense hala görev sorumluluk peşinde kendi mutluluğumu bile kenara atan bir kadın...
Ve en güzel cümle neydi biliyor musunuz; sanki bizim için yazılmış; bu kişi, suiistimal ettiği eşinin sayesinde bir hayat dersi alacak; yaptıklarının yanına kar kalamayacağını görecek...
Canım nasıl bir yaptırım yapsın? Benim kaynım kayinvalidemin bir lafiyla eşini bosamis (KV bununla sayısız kez övündü) Kadın canının acısıyla kayinvalideye gelmiş..bizimki kapıyı açmamış ,kadını kopurtmus..kadın kapının önünde bağırıp çağırınca da polis çağırmış.Sonrasinda da mahkemeye verip ,komşu şahitliğinde kadına ceza aldırmış.Bu kız iş güç sahibi ,hiç gitmesin o islereTüm mesajları okuyamadım G greengirll kayınvalidene bir yaptırımın olcak mı? Yaptığı herşey yanına kar mı kalacak?
KK nın gücüDolduruldugu gercek amaElimizden geleni yaptik burda
Ama güzelim bu sürece geldiğinden beri kac pazar geçti üstünden ...akşamlari çanta yapsan ,pazarları koli....evin sana ait bölümü toplanmıştı.Sen toparlaniyor musun mesela? Ben eşinin senin boşanmayı istemediğini naz yaptığını düşündüğüne eminim.
Kadinin hayati kurtulacak insallah. Mutsuz olmasin kimseKK nın gücü
Ama güzelim bu sürece geldiğinden beri kac pazar geçti üstünden ...akşamlari çanta yapsan ,pazarları koli....evin sana ait bölümü toplanmıştı.Sen toparlaniyor musun mesela? Ben eşinin senin boşanmayı istemediğini naz yaptığını düşündüğüne eminim.
Amin inşallahKadinin hayati kurtulacak insallah. Mutsuz olmasin kimse
Daha önce yazdığım gibi,
Sen içinde bir devrim yaptın.
Ama odun eşin seni tanımadığı için hala anlayamıyor.
Eminim seni birilerinin doldurduğunu düşünüyor. O yüzden şok olması.
Boşanana kadar inanamayacak bence :)
Dolduruldugu gercek amaElimizden geleni yaptik burda
Birde bu kiz cok ugrasti ya.. benbi yerde kopacagini biliyordum. Cocuklari yok istiyor mu istemiyor mu adam belli degil. Genc bi kadin adamin ici gecmis..Amin inşallah
Hala bence ciddiyetini anlamis degil. Blof yapiyosun saniyor olabilir
Ay çirkefCanım nasıl bir yaptırım yapsın? Benim kaynım kayinvalidemin bir lafiyla eşini bosamis (KV bununla sayısız kez övündü) Kadın canının acısıyla kayinvalideye gelmiş..bizimki kapıyı açmamış ,kadını kopurtmus..kadın kapının önünde bağırıp çağırınca da polis çağırmış.Sonrasinda da mahkemeye verip ,komşu şahitliğinde kadına ceza aldırmış.Bu kız iş güç sahibi ,hiç gitmesin o islere
Niye onu bekliyon gitcen baslatcan, sen guclu bi kadinsin.Bugün bir dönüş yapmazsa akşam tekrar söyleyeceğim, işlemlere başlayalım diye.