boşanan hemcinslerimden destek, öneri, ilham istiyorum...

ezilen kadının egosu büyük olur ne kadar cilekes ezildim diyen varsa eskilerden hepsi egolu sıkıntılı tipler
O egolara hizmet edip, evliliklerini bitiren erkeklere ne demeli peki benim bu hikayelerde en sinir olduklarım ana kuzusu oğullar, hepsinin kafasına balyozla vurasım geliyor :)

O egolara hizmet edip, evliliklerini bitiren erkeklere ne demeli peki benim bu hikayelerde en sinir olduklarım ana kuzusu oğullar, hepsinin kafasına balyozla vurasım geliyor :)

onlari karantinaya alsinlar, kisirlastirsinlar, kacma ihtimaline karşı da alinlarina "hayati tehlike" şeklinde dövme yapsinlar.

soyları tukensin inşallah onlarin

En basindan beri hemen hem her konunu takip ettim. Ne bu adama katlanisini nede ailesine hic anlamadim. Bu konuyuda acitigindan beri takip ediyorum. Bu yazini okuyuncada artik hayirli olsun deme vakti gelmis diyip yazmaya karar verdim. Yeni hayatin hayirli olsun

Evet benim yapım bu maalesef ve bunun farkına vardım ve değişmeye başladım...

Öğleden sonra gün belli olur sanırım, haftasonu da taşınıyorum...Dün ilk kez deliksiz uyumuşum rahatça...

Temyiz süresini de kısaltmak için avukat yardımcı olacak, yani en kısa sürede bitecek inşallah.

Hakkında hayırlısı olsun canım
nerde yaşıyosun bilmiyorum biz İstanbul gibi kalabalık yerde 1 ay sonraya gün alabildik
rabbim yardım etsin güç versin sana

Hakkında hayırlısı olsun canım
nerde yaşıyosun bilmiyorum biz İstanbul gibi kalabalık yerde 1 ay sonraya gün alabildik
rabbim yardım etsin güç versin sana

Teşekkür ederim. Avukat yol gösterdi kısa sürede halledilebilmesi için bakalım işe yarayacak mı..

Yok İstanbul kadar büyük bir şehirde değilim..

Dua edin çabucak hallolsun inşallah.

Mahkeme günü belli oldumu.
Güzel haberlerle gelirsin inşallah,eşin olacak kişi inşallah bir aksilik flan çıkarmasında.

Öğleden sonra gideceğiz beraber. Belli olunca yazarım. Yok, hatta hızlandırmak için avukattan destek alacağız. Tüm evrakları benim istediğim gibi hazırlatmış, zaten seni artık görmek istemiyorum dedim; beni çok iyi tanıyor biliyor ki ben bu lafı söylediysem bitmiştir.

En kısa zamanda olsun bitsin,demekki umarım sorun çıkartmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…