boşanan hemcinslerimden destek, öneri, ilham istiyorum...

Ne kadar merakliymis bosanmaya arkadas bosansin da bir toslasin akli basina gelsin.
Cocuk gibi surekli sikayet, surekli bir sosyallesme cabasi valla iyi dayandiniz. Adamin sosyallikten anladigi akraba ziyareti saka gibi. Simdi yalniz kalmamis olur iste doya doya hasret gidersin pek sevgili akrabaliri ile.

İki haftadır ben yokken evde maç izliyor sosyalliğe gel :)

Aslında kendi asosyal olduğu için, benim onu sosyalleştirmemi istiyor. Hem çalışayım, hem evin tüm sorumluluğunu alayım, hem adamı eğlendireyim, hiççç evde bi tarafımı devirip dinlenmeyeyim, ha bu arada o işkolik işine önemi versin geç gelsin ben de o arada gene kendimi eğlendireyim, cinsellik o istediği zamanda olsun, onun canı istemiyorsa olmasın...

Kölelik???

İstediğini de düşünsün...Ben işlemleri başlatalım dedim, daha ne kadar ciddi olabilirim? Yüzünü görmek istemiyorum, işlemleri başlat günümüz belli olsun eşya taşımaya başlayacağım dedim, kardeşimin geleceğini de biliyor haftasonuna.
Eşinin durumu aklıma şu görseli getirdi.
Görsel platonik aşığı anlatıyor ama kocan da benzer kabullenememe evrelerini yaşıyor gibi :)
Screenshot_2019-03-18-11-55-12-1.png

Tüm mesajları okuyamadım G greengirll kayınvalidene bir yaptırımın olcak mı? Yaptığı herşey yanına kar mı kalacak?

Onu Allaha havale ediyorum, en iyi yaptırırım bu olur bence :) İlahi adalet en güzelidir...

Oğluşu çok mutsuzmuş 3 senedir, gözünün önünde eriyip gidiyormuş o bir anneymiş dayanamıyormuşmuş...

Kendini rezil etti herkese zaten.

Canım nasıl bir yaptırım yapsın? Benim kaynım kayinvalidemin bir lafiyla eşini bosamis (KV bununla sayısız kez övündü) Kadın canının acısıyla kayinvalideye gelmiş..bizimki kapıyı açmamış ,kadını kopurtmus..kadın kapının önünde bağırıp çağırınca da polis çağırmış.Sonrasinda da mahkemeye verip ,komşu şahitliğinde kadına ceza aldırmış.Bu kız iş güç sahibi ,hiç gitmesin o islere

Ayyyyyyyyyyyyyyyyy ne vicdansız insanlar var ya

Ay çirkef :kusmuk:green ile konusmuştuk bizim kvler benzerdi. Benimki de lohusalığımda yapmadığı şey kalmamıştı eğer evliliğim onun yüzünden bitseydi kesinlikle bir yaptırımım olurdu. Hiçbirşey yapamazsam tüm akrabalarını arar yaptıklarını anlatırdım. Bu tipler insan ilişkilerine çok değer verir kendilerini hep mağdur gösterdikleri için gerçekler ortaya çıkınca ödleri patlar. Bilmiyorum ben asla sessiz sedasız bitirmezdim hep mi kazanacaklar?

Herkes onu biliyor zaten...Kimseyle iyi ilişkisi yok...

Ben artık hayatımın tek bir dakikasını daha bu gereksiz insanlara harcamak istemiyorum. Daha önce de yazdım, ilahi adalete bırakıyorum.

Ay çirkef :kusmuk:green ile konusmuştuk bizim kvler benzerdi. Benimki de lohusalığımda yapmadığı şey kalmamıştı eğer evliliğim onun yüzünden bitseydi kesinlikle bir yaptırımım olurdu. Hiçbirşey yapamazsam tüm akrabalarını arar yaptıklarını anlatırdım. Bu tipler insan ilişkilerine çok değer verir kendilerini hep mağdur gösterdikleri için gerçekler ortaya çıkınca ödleri patlar. Bilmiyorum ben asla sessiz sedasız bitirmezdim hep mi kazanacaklar?
Bu kız boşanıp başkasıyla güzel bir evlilik yapıp bir de kucağına bebeğini alınca gerçek mana da "kudurur" inan bana .Diğer türlü bu kızın yapacağı herşeye "görüyorsunuz komşular ne edepsiz gelinim var,asilligimden anlatamadım kimselere" der. Benim kaynimla eltimin(kızı hiç tanımadım) çocuğu 6 sene olmamış.Kizin çocuğu olmuyordu diyor KV...bosaninca yeniden evlenmiş kız minibüste birisi görmüş hamile olduğunun haberi gelince benim kayinvalideyi gormeliydin 😁

Bu kız boşanıp başkasıyla güzel bir evlilik yapıp bir de kucağına bebeğini alınca gerçek mana da "kudurur" inan bana .Diğer türlü bu kızın yapacağı herşeye "görüyorsunuz komşular ne edepsiz gelinim var,asilligimden anlatamadım kimselere" der. Benim kaynimla eltimin(kızı hiç tanımadım) çocuğu 6 sene olmamış.Kizin çocuğu olmuyordu diyor KV...bosaninca yeniden evlenmiş kız minibüste birisi görmüş hamile olduğunun haberi gelince benim kayinvalideyi gormeliydin 😁

Olacağa bak sen...

Laf aramızda bir çok talibim var şimdiden.. Aile dostlarımız falan bayılıyor, kadın diyor yıllardır oğlumun arayıp bulamadığı kızsın sen. Evine düşkün, namuslu, terbiyeli...Daha ne ister bir insan anlamıyorum diyor.

Öyle bir şey kesin duyulur, ortak tanıdık çok, ayrıca eşimle aynı kurumdayız.

Ama benim derdim onlara nispet yapmak değil, sadece mutlu olmak.

Onların da gene mutsuz olmasını istemem, kötü niyetli biri değilim olamam da, ama şundan eminim ki, ilahi adalet var herkes yaptığını çekecek. İyi yapan iyi bulacak, kötü yapan kötü bulacak.

Adalet kvnin yaptıklarını iade ediyor mu peki? Benim umudum diğer gelininden yana yüzü hiç gülmesin daha kaynım bekar. Burdan gördüğüm kadarıyla aklı selim birisin senden çekmediği kesin :/

Adalet kvnin yaptıklarını iade ediyor mu peki? Benim umudum diğer gelininden yana yüzü hiç gülmesin daha kaynım bekar. Burdan gördüğüm kadarıyla aklı selim birisin senden çekmediği kesin :/
Yok benden çekiyor.Cunku onun nasıl birisi olduğunu gördüm....artık biliyorum ve bilmiyormuş gibi yapamıyorum.Cata cat lafimi esirgemiyorum.Ayni şehirde değiliz...belki de bu yüzden hala evliliğim sürüyor.Bu arada kaynım ben evleneceğim dönemde 2.evliligini yaptı.Onun da bosanmasini istedi. Bosatamadi çocukları oldu ve "keşke dogmasaydi ne güzel bunu da bosatir yüzünü bir daha da gormezdim" dedi bana....şimdi ben onun yüzünü görmemek için elimden geleni yapiyorum

Yok benden çekiyor.Cunku onun nasıl birisi olduğunu gördüm....artık biliyorum ve bilmiyormuş gibi yapamıyorum.Cata cat lafimi esirgemiyorum.Ayni şehirde değiliz...belki de bu yüzden hala evliliğim sürüyor.Bu arada kaynım ben evleneceğim dönemde 2.evliligini yaptı.Onun da bosanmasini istedi. Bosatamadi çocukları oldu ve "keşke dogmasaydi ne güzel bunu da bosatir yüzünü bir daha da gormezdim" dedi bana....şimdi ben onun yüzünü görmemek için elimden geleni yapiyorum
Darısı benimkinin başına diyeyim ozaman:)

esine Müslüm Gürses son pişmanlık şarkısını armağan ediyorum. sana da ajda pekkan seveceğim gezeceğim şarkısını armağan ediyorum green. dur bakalım bu daha iyi günleri.

gerçekten adam alışmış senin cefakar eş olmana. şaka falan saniyodu heralde bosanmayi.

az kaldi green yakında yepyeni bi sen mutlu bi sen olcak :) :)

Aminnnnn

bak zaman nasil hızlı geciyo kardesinin gelecegi gün bile geldi çattı.

sen de bundan sonra kim olursa olsun kendinden çok verme. hele hele o bir veriyoken sen 10 veriyosan adam o biri bile çok görüyo sonra. başına kakiyo.

bu süreçte biraz da kendine yönel. verici fedakar düşünceli olmak çok güzel ama kendini de düşün olur mu. mutlu olmak mutlu etmek için kendini arka planda tutmadan yasaman gerekiyo.

ilahi adalete ben de inanıyorum. ama Allah hic bi kula sonsuza kadar çek diye dert vermiyo. biraz da biz cile cekmeyi kutsallastiran insanlar yüzünden yanlıs seylere sabrediyoruz.

sen çok zeki kendini bilen genc bı kadınsın. hayatın sana bütün güzellikleri sunması gerekiyo bunu hak ettigine inan ve bunun için cabala olur mu 😘

bak zaman nasil hızlı geciyo kardesinin gelecegi gün bile geldi çattı.

sen de bundan sonra kim olursa olsun kendinden çok verme. hele hele o bir veriyoken sen 10 veriyosan adam o biri bile çok görüyo sonra. başına kakiyo.

bu süreçte biraz da kendine yönel. verici fedakar düşünceli olmak çok güzel ama kendini de düşün olur mu. mutlu olmak mutlu etmek için kendini arka planda tutmadan yasaman gerekiyo.

ilahi adalete ben de inanıyorum. ama Allah hic bi kula sonsuza kadar çek diye dert vermiyo. biraz da biz cile cekmeyi kutsallastiran insanlar yüzünden yanlıs seylere sabrediyoruz.

sen çok zeki kendini bilen genc bı kadınsın. hayatın sana bütün güzellikleri sunması gerekiyo bunu hak ettigine inan ve bunun için cabala olur mu 😘
:KK200:

Evliliğimin ilk zamanları kayınvalidemle benim de sorunlarım oldu ama burada okuduğum kayinvalideleri düşününce benim ki melek gibi geliyor gözüme :) oğlu ha bire evlenip ayrılsa ne geçecek eline nasıl psikopatlıktır bu

Evliliğimin ilk zamanları kayınvalidemle benim de sorunlarım oldu ama burada okuduğum kayinvalideleri düşününce benim ki melek gibi geliyor gözüme :) oğlu ha bire evlenip ayrılsa ne geçecek eline nasıl psikopatlıktır bu

ezilen kadının egosu büyük olur 😂 ne kadar cilekes ezildim diyen varsa eskilerden hepsi egolu sıkıntılı tipler

X