boşanan hemcinslerimden destek, öneri, ilham istiyorum...

Sorma şu an bu evde olmak bile geriyor beni..Haftasonu ne mutluydum:) Çok <sosyal< kişilik de anca tv de maç izliyor iki haftadır ben yokken :KK70:

Evet malesef bayağ dedikoducu herkes. Anlaşamadık deriz dedi, ki ben de bu kadar söylerim ama insanlar az çok anlıyor zaten neyin ne olduğunu. Umrumda da değil aslında...

öyle deme maclardan sonra bi mac sonrasi programi yapiyolar 🤣 kanser olursun. sosyalligin dibi. bildigin kahvedeac muhabbeti yapan adamlar var tv de. kendi kendine onay vermistir evet hocam diye. ya da olur mu yaaaa demistir.

ben kamu kurumundayim tayini cikan kisi baslamadan şeceresini buluyolar. dedigin gibi su saatten sonra tabiki umrunda olmasin hic bisey. sen haftasonuna plan yapmaya basla sayili gün ne kaldi ki surda zaten. az daha sabır 🤗

Merhaba az önce geldim ailemin yanından. Ailem bir an önce bitsin istiyor, eve gelmemi istemiyorlar. Gelir gelmez işlemlere başlayalım ailem gelmemi istemiyor bu eve dedim, tamam zaten gün verirler dedi, versinler belli olsun dedim. Bu kadar. Şimdi gene ayrı odalardayız. Eve gelmek benim için stres kaynağı.

Anemin komşularından, taaa 3 sene öncesinden itibaren kv nin beni sağa sola kötülemeye başladığını, oğluşunu çok mutsuz gördüğü için çok üzüldüğünü kıyamadığını, ondan oğluşunun üzülmesine dayanamayıp yaptığı saçmalıkları ve dedikoduları aklamaya çalıştığını öğrendim. Güldüm geçtim:)

Aslında farkında olmadan kendilerini herkese yaymış oldular:)

Yakında bitecek inşallah , az kaldı.
Sizinki belli olmus artik netlesmis. Allah hayırlı etsin hakkinizda. Biz hala konuşamıyoruz bile. Konusmaya çalışıyorum kaciyor. Bosayacagim seni diyor, tamam o zaman gel oturup konusalim neyi nasıl yapariz diye diyorum, konusmuyor. Okullarin kapanmasini bekliyomus cocugun duzeni bozulmasın diye. Acaba diyorum bunun bosanmaya niyeti mi yok..

Utanmadan bir seni asosyallikle suçlayıp dengeni bozmaya çalıştı, tanımıyorum ama acayip gıcıgım eşine :)
Hayatının en büyük yükünü atıyorsun üzerinden, daha hafif daha mutlu günlerin olacak inşallah..

Ya cidden böyle kendinde eksik olan ne varsa karşı tarafı onunla suçlayıp kendini aklamaya çalışan insanların olduğunu ben bu aileyle öğrendim...

Evet bir an bitsin istiyorum hayırlısıyla......

Sizinki belli olmus artik netlesmis. Allah hayırlı etsin hakkinizda. Biz hala konuşamıyoruz bile. Konusmaya çalışıyorum kaciyor. Bosayacagim seni diyor, tamam o zaman gel oturup konusalim neyi nasıl yapariz diye diyorum, konusmuyor. Okullarin kapanmasini bekliyomus cocugun duzeni bozulmasın diye. Acaba diyorum bunun bosanmaya niyeti mi yok..

Hmmm çocuk olunca bu kadar kolay olamayabilir tabi...

Hayırlısı olsun hakkınızda...

öyle deme maclardan sonra bi mac sonrasi programi yapiyolar 🤣 kanser olursun. sosyalligin dibi. bildigin kahvedeac muhabbeti yapan adamlar var tv de. kendi kendine onay vermistir evet hocam diye. ya da olur mu yaaaa demistir.

ben kamu kurumundayim tayini cikan kisi baslamadan şeceresini buluyolar. dedigin gibi su saatten sonra tabiki umrunda olmasin hic bisey. sen haftasonuna plan yapmaya basla sayili gün ne kaldi ki surda zaten. az daha sabır 🤗

ahaha:KK70:

Haftasonu sanırım taşınmayla geçer gibi. Bitsin gitsin bir an önce inşallah...Haftasonu o kadar huzurluydum ki eve girince gerildim resmen...

Kızlar dün akşam eve girer girmez işlemleri başlatalım dedim ya, bizimki bir şok oldu tabi. Sonra akşam geldi niye kapıyı kitliyorsun, bunca yıldır yemedim seni şimdi de yemem dedi, ben böyle rahat ediyorum, bir an önce bitsin seni görmek istemiyorum artık dedim.

Epey sinirlenmiş belli ki, sabah hiç bana gel demeden ben çıkıyorum sana haber veririm işlemler için dedi. :)

Yalnız eve girince bile psikolojim kötüleşiyor, bunca sene nasıl dayanmışım bu gergin ortama...Haftasonu nasıl rahattım...

Kızlar dün akşam eve girer girmez işlemleri başlatalım dedim ya, bizimki bir şok oldu tabi. Sonra akşam geldi niye kapıyı kitliyorsun, bunca yıldır yemedim seni şimdi de yemem dedi, ben böyle rahat ediyorum, bir an önce bitsin seni görmek istemiyorum artık dedim.

Epey sinirlenmiş belli ki, sabah hiç bana gel demeden ben çıkıyorum sana haber veririm işlemler için dedi. :)

Yalnız eve girince bile psikolojim kötüleşiyor, bunca sene nasıl dayanmışım bu gergin ortama...Haftasonu nasıl rahattım...

kk birinci noteri kk birinci noteri , B Began , tontriko tontriko , Anamnez Anamnez Summer-girl Summer-girl

Kuzum ben ayrılma kararının verildikten sonra aynı ev içinde yaşanmaya devam edilmesinden yana değilim.Hani evi satmak için bekliyor olsanız neyse ama zaten kayinvalidenin olan bir evde ...parası olan,kendi ayakları üzerinde duran bir kadinsin.Ortada psikolojisini düşünmek zorunda olduğun bir çocuk da yokken neden hala gitmiyorsun anlayamıyorum.Ben 1+1 eşyalı bir ev tutmuş ,tutarken de sahibiyle bu evi geçici bir süreç için tuttugumu,tayin filan bekledigimi ,Sonrasında tasinma durumumu konuşmuş olurdum.Oraya tasinir ,yaza kadar da kendime satin almak için ev bakardim.Bosanma sonrasında da ev satın alırdim

Bi tepki vermesi normal degil mi? Gurur yapiyor .. beklemedigi bi hamle oldu bence

Bana yaptıklarından söylediklerinden sonra bu az bile...İlk konuştuğu gün tamam bitirelim demem lazımdı... Haftalarca kendimi yedim burda siz de biliyorsunuz...

Bir yerde okudum, bana yapılan suiistimalmiş, gerçekten de öyle, mutsuzuz ama hala benimle oluyor niye hizmet muhteşem, yanında gel gel git git bir kadın var, resmen ego tatmini. Bense hala görev sorumluluk peşinde kendi mutluluğumu bile kenara atan bir kadın...

Ve en güzel cümle neydi biliyor musunuz; sanki bizim için yazılmış; bu kişi, suiistimal ettiği eşinin sayesinde bir hayat dersi alacak; yaptıklarının yanına kar kalamayacağını görecek...

Konusahibi eşin geçimsizin teki yaşı da olmuş nerdeyse 45,resmen orta yaş bunalımında. Cidden bu cendereden kurtarırsan kendini çok daha mutlu bi hayat bekliyor seni,inş son romantik bi hamle yapıp geri döndürmez seni bu tarz birşey bekliyorum eşinden nedense.

Hayır yani şok olma ve sinirlenme şeklindeki tepkiler neyin nesi? Eee, beklemiyordu tabii.

Az kaldı, biraz daha sabır. O evden çıkınca nefes almaya başlayacaksınız.

Belli etmemeye çalıştı ama hışımla çıktı gitti falan, gururuna dokundu tabi. Eski alttan alan, egosunu şişiren kız ve ailesi yok. Ayrılamam falan sandı.

Kuzum ben ayrılma kararının verildikten sonra aynı ev içinde yaşanmaya devam edilmesinden yana değilim.Hani evi satmak için bekliyor olsanız neyse ama zaten kayinvalidenin olan bir evde ...parası olan,kendi ayakları üzerinde duran bir kadinsin.Ortada psikolojisini düşünmek zorunda olduğun bir çocuk da yokken neden hala gitmiyorsun anlayamıyorum.Ben 1+1 eşyalı bir ev tutmuş ,tutarken de sahibiyle bu evi geçici bir süreç için tuttugumu,tayin filan bekledigimi ,Sonrasında tasinma durumumu konuşmuş olurdum.Oraya tasinir ,yaza kadar da kendime satin almak için ev bakardim.Bosanma sonrasında da ev satın alırdim

Gün almak için bekledim, zaten görmüyorum bile, bir de kardeşimi bekliyorum, iş yoğunluğundan taşınma imkanım olmadı. Zaten avukat da davayı aç öyle çık dedi, hukuken haklı durumda kalmak istiyorum.

İşte yaparım diyorsun ya, ben şu an izin bile alamıyorum, avukata bile zor izin alarak kadına beni bekleyin lütfen diyerek gittim...Resmiyet olunca daha kolay izin alırım.

X