- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
-
- Konu Sahibi greengirll
Sorma şu an bu evde olmak bile geriyor beni..Haftasonu ne mutluydum:) Çok <sosyal< kişilik de anca tv de maç izliyor iki haftadır ben yokken
Evet malesef bayağ dedikoducu herkes. Anlaşamadık deriz dedi, ki ben de bu kadar söylerim ama insanlar az çok anlıyor zaten neyin ne olduğunu. Umrumda da değil aslında...
Evet kesinle.. ben seviniyorum senin icin cunku cok gencsin anne olmak seninde hakkin bu adam kararsiz degisik bi tipti benceBekliyordum diyorsun:)
Sizinki belli olmus artik netlesmis. Allah hayırlı etsin hakkinizda. Biz hala konuşamıyoruz bile. Konusmaya çalışıyorum kaciyor. Bosayacagim seni diyor, tamam o zaman gel oturup konusalim neyi nasıl yapariz diye diyorum, konusmuyor. Okullarin kapanmasini bekliyomus cocugun duzeni bozulmasın diye. Acaba diyorum bunun bosanmaya niyeti mi yok..Merhaba az önce geldim ailemin yanından. Ailem bir an önce bitsin istiyor, eve gelmemi istemiyorlar. Gelir gelmez işlemlere başlayalım ailem gelmemi istemiyor bu eve dedim, tamam zaten gün verirler dedi, versinler belli olsun dedim. Bu kadar. Şimdi gene ayrı odalardayız. Eve gelmek benim için stres kaynağı.
Anemin komşularından, taaa 3 sene öncesinden itibaren kv nin beni sağa sola kötülemeye başladığını, oğluşunu çok mutsuz gördüğü için çok üzüldüğünü kıyamadığını, ondan oğluşunun üzülmesine dayanamayıp yaptığı saçmalıkları ve dedikoduları aklamaya çalıştığını öğrendim. Güldüm geçtim:)
Aslında farkında olmadan kendilerini herkese yaymış oldular:)
Yakında bitecek inşallah , az kaldı.
Utanmadan bir seni asosyallikle suçlayıp dengeni bozmaya çalıştı, tanımıyorum ama acayip gıcıgım eşine :)
Hayatının en büyük yükünü atıyorsun üzerinden, daha hafif daha mutlu günlerin olacak inşallah..
Evet kesinle.. ben seviniyorum senin icin cunku cok gencsin anne olmak seninde hakkin bu adam kararsiz degisik bi tipti bence
Sizinki belli olmus artik netlesmis. Allah hayırlı etsin hakkinizda. Biz hala konuşamıyoruz bile. Konusmaya çalışıyorum kaciyor. Bosayacagim seni diyor, tamam o zaman gel oturup konusalim neyi nasıl yapariz diye diyorum, konusmuyor. Okullarin kapanmasini bekliyomus cocugun duzeni bozulmasın diye. Acaba diyorum bunun bosanmaya niyeti mi yok..
öyle deme maclardan sonra bi mac sonrasi programi yapiyolarkanser olursun. sosyalligin dibi. bildigin kahvedeac muhabbeti yapan adamlar var tv de. kendi kendine onay vermistir evet hocam diye. ya da olur mu yaaaa demistir.
ben kamu kurumundayim tayini cikan kisi baslamadan şeceresini buluyolar. dedigin gibi su saatten sonra tabiki umrunda olmasin hic bisey. sen haftasonuna plan yapmaya basla sayili gün ne kaldi ki surda zaten. az daha sabır
ahaha
Haftasonu sanırım taşınmayla geçer gibi. Bitsin gitsin bir an önce inşallah...Haftasonu o kadar huzurluydum ki eve girince gerildim resmen...
Canım çok teşekkür ederim. Siz de çok mutlu olursunuz inşallah. Bana özelden yazabilirsiniz her durumda, sizin için yapabileceğim bir şey varsa yardım etmek isterim.Okurken kendim yaşamış gibi oldum...İyi bir insansınız buradan bile belli oluyor. Çok mutlu olacağınıza eminim..
aaa ben anlamamisim o zaman. artık ayiriyo musunuz evleri? annen ev doseme hayalleri kuruyo mu hala
Canım çok teşekkür ederim. Siz de çok mutlu olursunuz inşallah. Bana özelden yazabilirsiniz her durumda, sizin için yapabileceğim bir şey varsa yardım etmek isterim.
Kızlar dün akşam eve girer girmez işlemleri başlatalım dedim ya, bizimki bir şok oldu tabi. Sonra akşam geldi niye kapıyı kitliyorsun, bunca yıldır yemedim seni şimdi de yemem dedi, ben böyle rahat ediyorum, bir an önce bitsin seni görmek istemiyorum artık dedim.
Epey sinirlenmiş belli ki, sabah hiç bana gel demeden ben çıkıyorum sana haber veririm işlemler için dedi. :)
Yalnız eve girince bile psikolojim kötüleşiyor, bunca sene nasıl dayanmışım bu gergin ortama...Haftasonu nasıl rahattım...
Bi tepki vermesi normal degil mi? Gurur yapiyor .. beklemedigi bi hamle oldu bence
Kuzum ben ayrılma kararının verildikten sonra aynı ev içinde yaşanmaya devam edilmesinden yana değilim.Hani evi satmak için bekliyor olsanız neyse ama zaten kayinvalidenin olan bir evde ...parası olan,kendi ayakları üzerinde duran bir kadinsin.Ortada psikolojisini düşünmek zorunda olduğun bir çocuk da yokken neden hala gitmiyorsun anlayamıyorum.Ben 1+1 eşyalı bir ev tutmuş ,tutarken de sahibiyle bu evi geçici bir süreç için tuttugumu,tayin filan bekledigimi ,Sonrasında tasinma durumumu konuşmuş olurdum.Oraya tasinir ,yaza kadar da kendime satin almak için ev bakardim.Bosanma sonrasında da ev satın alırdim
Bi tepki vermesi normal degil mi? Gurur yapiyor .. beklemedigi bi hamle oldu bence
Hayır yani şok olma ve sinirlenme şeklindeki tepkiler neyin nesi? Eee, beklemiyordu tabii.
Az kaldı, biraz daha sabır. O evden çıkınca nefes almaya başlayacaksınız.
Kuzum ben ayrılma kararının verildikten sonra aynı ev içinde yaşanmaya devam edilmesinden yana değilim.Hani evi satmak için bekliyor olsanız neyse ama zaten kayinvalidenin olan bir evde ...parası olan,kendi ayakları üzerinde duran bir kadinsin.Ortada psikolojisini düşünmek zorunda olduğun bir çocuk da yokken neden hala gitmiyorsun anlayamıyorum.Ben 1+1 eşyalı bir ev tutmuş ,tutarken de sahibiyle bu evi geçici bir süreç için tuttugumu,tayin filan bekledigimi ,Sonrasında tasinma durumumu konuşmuş olurdum.Oraya tasinir ,yaza kadar da kendime satin almak için ev bakardim.Bosanma sonrasında da ev satın alırdim