boşanan hemcinslerimden destek, öneri, ilham istiyorum...

evet 30 yaşındayım tabi ki öyle rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz hamd olsun her halimize :)

Zerre acinmaz o adama cokta guzel yapmissin.

Çok teşekkür ederim. İlk önceleri hayat bitti sanmıştım ama sonradan bu his yerini ince bir sızıya bıraktı. Ancak hala alyansımı saklıyorum satmaya vs kıyamadım. Belki bir gün birini gerçekten sevebilirsem gerçekten birine güvenirsen bilmiyorum. Nasip kısmet..

Evet yorumunuzu hatırladım aslında beni kendime getiren yorumlardan biriydi...
Bir gün önce benimle gezen tozan kişi ertesi gün seni istemiyorum boşanalım dedi. Ben bu adama nasıl güveneyim....İşlemlere başlayacağız kısa zaman da biter inşallah yepyeni bir hayata yelken açıyorum:)

Bir de tayin vs isteyeceğim senin için, yok rahat edersin falan dedi, bence benim için asla değil, bu şehirde adları çıktı herkes ne mal olduklarını biliyor kimse kız vermez bunlara, yeni tanınmayan yerlere gidecek aklınca bence...

Okurken kendim yaşamış gibi oldum...İyi bir insansınız buradan bile belli oluyor. Çok mutlu olacağınıza eminim..

yani ayni yerde çalışınca herkes onu da biliyo seni de biliyo. alsin tayinini gitsin tabiki. o gidince sen de sıkılırsan tayin alir gidersin.

hayat senin için yeni basliyo green. uykudaydin uyandin. hayırlara vesile olcak inşallah :))

O zaten tayini kafasına koymuştu ....hatta senden habersiz istemişti bile de kabul olmamıştı .Şimdi "mazereti" de olacak.Onaylanir artık tayini.

Merhaba az önce geldim ailemin yanından. Ailem bir an önce bitsin istiyor, eve gelmemi istemiyorlar. Gelir gelmez işlemlere başlayalım ailem gelmemi istemiyor bu eve dedim, tamam zaten gün verirler dedi, versinler belli olsun dedim. Bu kadar. Şimdi gene ayrı odalardayız. Eve gelmek benim için stres kaynağı.

Anemin komşularından, taaa 3 sene öncesinden itibaren kv nin beni sağa sola kötülemeye başladığını, oğluşunu çok mutsuz gördüğü için çok üzüldüğünü kıyamadığını, ondan oğluşunun üzülmesine dayanamayıp yaptığı saçmalıkları ve dedikoduları aklamaya çalıştığını öğrendim. Güldüm geçtim:)

Aslında farkında olmadan kendilerini herkese yaymış oldular:)

Yakında bitecek inşallah , az kaldı.

Valla nereye giderse gitsin insanlar çok rahat araştırıyor, ummadık kişilerin ummadık yerde tanıdığı var yani kendilerini biraz zor aklarlar:)

Evet uykudan uyandım. :)

Bir an önce sonuçlanır da huzura kavuşursunuz umarım.

Bir an önce sonuçlanır da huzura kavuşursunuz umarım.

Az önce konuşmak istedi tekrar, işlemler başla acilen seni görmek istemiyorum, ailem de bir an önce bitsin istiyor dedim. Sabah başlayacağım işlemlere merak etme, zaten gün verirler, insanlar bizi beklemiyor dedi, tamam gün al belli olsun dedim. Eşyaları soruyor, biliyorum derdi kendi şahsi eşyaları..Çok kıymetlidir malı çünkü. Ben hallederim dedim , umarım ailem varken o da bulunmak istemez eşya toplama sürecinde.

Valla nereye giderse gitsin insanlar çok rahat araştırıyor, ummadık kişilerin ummadık yerde tanıdığı var yani kendilerini biraz zor aklarlar:)

Evet uykudan uyandım. :)

ay green ya çok büyük bir yük kalkıyo üzerinden. inşallah çok güzel günlerin olacak

yani bide sizin sektör aşırı dedikoducu diye biliyorum. o gitmeden dedikodusu gider

ay green ya çok büyük bir yük kalkıyo üzerinden. inşallah çok güzel günlerin olacak

yani bide sizin sektör aşırı dedikoducu diye biliyorum. o gitmeden dedikodusu gider

Sorma şu an bu evde olmak bile geriyor beni..Haftasonu ne mutluydum:) Çok <sosyal< kişilik de anca tv de maç izliyor iki haftadır ben yokken

Evet malesef bayağ dedikoducu herkes. Anlaşamadık deriz dedi, ki ben de bu kadar söylerim ama insanlar az çok anlıyor zaten neyin ne olduğunu. Umrumda da değil aslında...

Utanmadan bir seni asosyallikle suçlayıp dengeni bozmaya çalıştı, tanımıyorum ama acayip gıcıgım eşine :)
Hayatının en büyük yükünü atıyorsun üzerinden, daha hafif daha mutlu günlerin olacak inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…