-
- Konu Sahibi greengirll
evet 30 yaşındayım tabi ki öyle rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz hamd olsun her halimize :)siz kendi düzeninizi daha iyi bilirsiniz tabii.Çocuklarınızın mutluluğu her şeyden önemlidir eminim. siz de sakına geç kaldım daha önce görseydim,çocuk yapmazdım vs demeyin,hayat bana şunu öğretti biz dilediğimiz kadar uğraşsak da su akıp yolunu buluyor.Anladığım kadarıyla daha çok gençsiniz hayat hepimiz için güzel kapılar açsın inşallah.
Zerre acinmaz o adama cokta guzel yapmissin.bizimde çocuklarımız var 2 tane iyi ki de varlar :)
1 yıl boyunca içki içmek eve gelmeme gelse de sarhoş eve beş kuruş para vermeme bekledim düzelir falan diye en sonunda aldattığını öğrendim paralı bi kadınla anlattı üstüne bide boşanalım dedi sen beni böyle kabul etmezsin hayatta duygu sömürüsü falan yaptı 1 ay içerisinde evimi tuttum davamı açtım 3 ay oldu boşanalı hala beş kuruş vermedi şimdi şikayet edicem içeri atsınlar diye bize çektirdiklerini çeksin diye hoş çekiyomuş zaten buz gibi dükkanda yatıyomuş ne kadar doğru bilemiyorum.
Allaha hos varsin tabii.. hakli sebepleriniz varmis iyiki boyle olmusbüyük konuşmayın,Allah korusun.Her yiğidin bir yoğurt yemesi vardır derler ya benimki de öyle işte. Kime anlatsam şaşırdı, parası yoksa diye para bile bıraktım..
Çok teşekkür ederim. İlk önceleri hayat bitti sanmıştım ama sonradan bu his yerini ince bir sızıya bıraktı. Ancak hala alyansımı saklıyorum satmaya vs kıyamadım. Belki bir gün birini gerçekten sevebilirsem gerçekten birine güvenirsen bilmiyorum. Nasip kısmet..Bana çok uygun bir ayrılık şekli..
Şaşırmadım..
Çok üzüldüm, böyle gitmesi bir başka acı olsa gerek.
Özellikle eşiniz açısından.
Onu böyle güzel seven bir kadını bir daha asla bulamayacak..
Çok mutlu olun inşallah..
senin konunda bi ben sasirmadim sanirm
Bende sasiranlara sasirmakla meşgulüm kadın sayesinde bu kadar sürdü yoksa bu aileye 5dakka dayanilmazdi sabirliymissin çok konu sahibi biliyorum bütün konularını hatta geçen ortada boşanma mevzusu yokken sonunuz yok demiştim hayırlı neyse o olsun ama bence boşanma hayırlı gibi duruyor umarım çok mutlu olursunuz
Mayıs ayında bir yıl olacak boşanalı, ilk önceleri çok zor oldu. Bizim özel bir durumumuz vardı, sorumluluk sahibi olmayan bir eş, ilgisiz bir aile ama bunun yanında da gerçekten(bazen gerçek miydi desem de) sevgi vardı aramızda. ama bizim devam etmemiz sonucunda ciddi problemler yaşanması kaçınılmazdı. Tek başına bütün bir ailenin sorumluluğunu almam gerekecekti. Anlaşmalı olarak boşandık biz, çocuğumuz da yoktu, evdeki pek çok eşyayı ona bıraktım. Kendi özel eşyalarımı aldım , kendi aldığım ev eşyalarını aldım. Eşime parası yoksa diye para bıraktım .evden çıkarken yatak çarşafını temiz çarşafla değiştirdim.....Ondan ise tek istediğim birlikte sahiplendiğimiz kedim oldu. Boşanmaya tek başına gittim ailemden kimseyi yanımda istemedim. Hayallerle kurduğum evliliğim beş dakikada bitti, ikimiz de birbirimizden bir şey talep etmedik. Mahkeme salonundan çıktık ,birbirimize sarıldık son kez. sonra o bir tarafa ben bir tarafa ayrıldık. onun yanında ortak bir arkadaşımız vardı. Hızlıca koridordan yürüdüm , köşeyi döndüm ve ondan sonra yere çöktüm kaldım . ağladım, ağladım.... ne kadar orada durdum bilmiyorum ,bir görevli geldi isterseniz aileme çok yakınım. Hatta kış nedeniyle ailemleyim şimdi. Velhasıl zor günler geçirdim ama bitiyor biliyor musunuz? çok zor oldu ama geçti. isyan etmedim, Yaradana güvendim Mevlam ne eylerse güzel eyler dedim. yaşamam gereken öğrenmem gereken ders almam gereken çok şey varmış dedim. tatillere gittim ,kitap okudum ,kedime sarıldım , örgü ördüm ,pilatese gittim.. Kısaca eğer bir ilişki bittiyse kangren olan kısmı kesmek gerek. düğün altınları meselesine gelince Yargıtay kararı da bu yöndedir, düğün altınları kadınındır, kanunda da böyledir. Çünkü düğünde kadına yapılan bağış olarak geçer. hoş biz de zaten hem az altın kaldı hem de sağ olsun eşim evlenmeden önce yaptığım birikimleri epey bir harcadı. Velhasıl iyi düşünün taşının ama kendinizi hep sevin, Allah' ım hakkınızda hayırlısını versin. yürekten diliyorum bunu.
Evet yorumunuzu hatırladım aslında beni kendime getiren yorumlardan biriydi...
Bir gün önce benimle gezen tozan kişi ertesi gün seni istemiyorum boşanalım dedi. Ben bu adama nasıl güveneyim....İşlemlere başlayacağız kısa zaman da biter inşallah yepyeni bir hayata yelken açıyorum:)
Bir de tayin vs isteyeceğim senin için, yok rahat edersin falan dedi, bence benim için asla değil, bu şehirde adları çıktı herkes ne mal olduklarını biliyor kimse kız vermez bunlara, yeni tanınmayan yerlere gidecek aklınca bence...
O zaten tayini kafasına koymuştu ....hatta senden habersiz istemişti bile de kabul olmamıştı .Şimdi "mazereti" de olacak.Onaylanir artık tayini.Bir de tayin vs isteyeceğim senin için, yok rahat edersin falan dedi, bence benim için asla değil, bu şehirde adları çıktı herkes ne mal olduklarını biliyor kimse kız vermez bunlara, yeni tanınmayan yerlere gidecek aklınca bence...
G greengirll son durum nedir?
yani ayni yerde çalışınca herkes onu da biliyo seni de biliyo. alsin tayinini gitsin tabiki. o gidince sen de sıkılırsan tayin alir gidersin.
hayat senin için yeni basliyo green. uykudaydin uyandin. hayırlara vesile olcak inşallah :))
Merhaba az önce geldim ailemin yanından. Ailem bir an önce bitsin istiyor, eve gelmemi istemiyorlar. Gelir gelmez işlemlere başlayalım ailem gelmemi istemiyor bu eve dedim, tamam zaten gün verirler dedi, versinler belli olsun dedim. Bu kadar. Şimdi gene ayrı odalardayız. Eve gelmek benim için stres kaynağı.
Anemin komşularından, taaa 3 sene öncesinden itibaren kv nin beni sağa sola kötülemeye başladığını, oğluşunu çok mutsuz gördüğü için çok üzüldüğünü kıyamadığını, ondan oğluşunun üzülmesine dayanamayıp yaptığı saçmalıkları ve dedikoduları aklamaya çalıştığını öğrendim. Güldüm geçtim:)
Aslında farkında olmadan kendilerini herkese yaymış oldular:)
Yakında bitecek inşallah , az kaldı.
O zaten tayini kafasına koymuştu ....hatta senden habersiz istemişti bile de kabul olmamıştı .Şimdi "mazereti" de olacak.Onaylanir artık tayini.
Hayır şimdi sana gitmesini "jest " olarak sunuyor ya arkadaş....sen boşanmayı dusunmezken o zaten gitmek için tirmaliyorduGitse daha iyi, her an karşılaşma gerginliği olmaz en azından.
Bir an önce sonuçlanır da huzura kavuşursunuz umarım.
Hayır şimdi sana gitmesini "jest " olarak sunuyor ya arkadaş....sen boşanmayı dusunmezken o zaten gitmek için tirmaliyordu
Valla nereye giderse gitsin insanlar çok rahat araştırıyor, ummadık kişilerin ummadık yerde tanıdığı var yani kendilerini biraz zor aklarlar:)
Evet uykudan uyandım. :)
ay green ya çok büyük bir yük kalkıyo üzerinden. inşallah çok güzel günlerin olacak
yani bide sizin sektör aşırı dedikoducu diye biliyorum. o gitmeden dedikodusu gider
Utanmadan bir seni asosyallikle suçlayıp dengeni bozmaya çalıştı, tanımıyorum ama acayip gıcıgım eşine :)Sorma şu an bu evde olmak bile geriyor beni..Haftasonu ne mutluydum:) Çok <sosyal< kişilik de anca tv de maç izliyor iki haftadır ben yokken
Evet malesef bayağ dedikoducu herkes. Anlaşamadık deriz dedi, ki ben de bu kadar söylerim ama insanlar az çok anlıyor zaten neyin ne olduğunu. Umrumda da değil aslında...