- 24 Nisan 2011
- 3.297
- 4.781
-
- Konu Sahibi greengirll
Aynen inanın ben de bu kadarını beklemiyordum, demek ki onlar da aslında farkındaydı ve bir şey söyleyemiyorlardı...Onlar da rahat bir nefes alacak eminim.
Bir gün gerçekten mutlu olduğumu yazacağım buraya, inanıyorum :)
Ben de inanıyorum herşey çok daha güzel olacak. O günleri de paylaşırız inşallah.
Aileler ne desek olmaz diye karışmıyolar biraz o yüzden senin tam kararını beklemişler belli ki. Çünkü fevri durumlarda kızımı göndermem deyince aile ayırdı oluyo gelme evinde dur deseler aile sahipsiz bıraktı oluyo onların işi daha zor aslında. Ama bizlerin dik duruşunu gördükleri zaman herşey boş geliyo benim annem de ağladı ilk olaylarda bir kere şimdi gül oyna halindeyiz .
İnşallah ailen her zaman sonuna kadar destek olmaya devam eder.Grill cim kardeşimle konuştum dün, zaten ben sana aylardır söylüyordum, hiç bir eşyanı falan alma çık dedi. 21 inde gelecek. Annemlere de ilk o söyledi, çok olgun karşılamışlar şok oldum, annem tek parça eşya bile almasın ben ona alırım demiş, babam kucağımı açtım bekliyorum dişe mesaj attı akşama onlara geçiyorum. Bizim salak da öğlen bana yazıyor cenazeye gideceğim, bilmemkim teyze ölmüş. Allah rahmet eylesin dedim geçtim çok da fifi o ve ailesi ve dıdısının dıdısı...Benim annemin amcası vefat etti başsağlığı bile dilemedi ben şimdi başsağlığı mı dileyeceğim?
Benim büyük "kusurlarımı" tüm aileme şikayet etmek için telefondan düşmeyen kv adeta ölüm sessizliğinde. Umrumda değiller.
Daha guzel gunlerinde olacak. Yuzun gulmeye baslayacak bir adamin ve ailesinin belirsizlikleri ve mukemmeliyetciligi arasinda sıkışıp kalmaktan yorulan sen hayat ne guzelmis diyeceksin ve biz bu guzellikleri okuyacagiz.Evet onlar içinde zor....
Darısı başıma...Sizlere de nasıl teşekkür etsem az sayenizde çok daha rahat geçiriyorum bu dönemi...
Çocuğunuz var mıydıMerhabalar .
Benim konularımı okuyanlar bilirler . 1,5 yıl oldu boşanalı. Benimde eski evim o pisliğin ailesinindi. Ve bana bir ton baskı yaparak 1 ayda evi boşalttırdı. Satacağım , kiraya vereceğim bilmem ne diyerek hemde . 1,5 yıldır da evi ne kiraya veriliyor ne bişey :) Yani Allah yanına bırakmadı çok şükür.
Ben boşanırken altınlarımı aldım ve banka da bir miktar ortak para vardı onu da aldım. Ailem baskıcıdır normalde ama boşanınca pek üzerime gitmediler. Ve ben artık asla olmaz derken 7 aydır biriyle birlikteyim..Hatta ve hatta 2 haftaya kadar nişanım var.
Şimdilik çok mutluyuz. Umarım hep böyle devam eder.
Evet onlar içinde zor....
Darısı başıma...Sizlere de nasıl teşekkür etsem az sayenizde çok daha rahat geçiriyorum bu dönemi...
Teşekkür ediyorum hak eden herkes mutlu olsun inşallah..Ne kadar benziyor hissedilenler, aslında çoğu kadın anlar birçok şeyi ama anlamak istemez. Sevilmediği kabül etmek istemez. Toplum baskısından karar vermekte zorlanır.
Sonuçta herşey olacağına varıyor. Size mutluluklar
Çocuğunuz var mıydı
Ailenin destek olması bu süreçte çok önemliydi.İyi ki var'lar.Arkadaşlar, cuma akşamdan beri aileydim az önce eve geldim yarın işe gideceğim için...
Kardeşim aileme önceden söyledi, beklediğimden de olgun karşıladılar, destek oldular, sakinleştirdiler beni. Plan yaptık, kardeşim geliyor 10 gün sonra, eşyalarımı alacağız, annem çöp istemiyorum o evden sadece kıyafetlerini alırız dedi, ev bulana kadar bizde kal, yavaş yavaş sana ev döşerim mis gibi eşyanı bile alırım kızım sen yeter ki mutlu ol, sen herşeyin en iyisine layıksın dedi. Üzülmediğimi anlattım, babam da seni haketmiyorlarmış kızım, burda mis gibi yaşarsın annen yemeğini yapar geçer odana yatarsın dedi. Sen bize laf getirmedin en önemlisi bu dedi. Avukat araştırıyoruz, tazminat vs al dedi herkes, avukatla görüşeceğim. Eşim olacak şahsa da mesaj attım, kardeşim gelince kişisel eşyalarımı alacağım, nisan başı gibi işten izin alırım davayı açarız, ev bulana kadar annemlerde kalacağım, eşyalarımı alana kadarki 10 günlük süreçte haftaiçleri evde kalacağım, sen ister kalırsın ister gidersin yazdım. Cevap vermedi. Az önce eve geldim,hiç bakmadı, tv izliyor, ben de odama çekildim kapımı kitledim dinleniyorum. Arkadaşlarla, ailemle güzel bir haftasonu geçirdim. Bir an bitsin istiyorum. Durum bu.
Destekleriniz için nasıl teşekkür etsem az...
Allah yardımcınız olsun. Zor bir süreç gerçekten. Ben hala inanamasam da..Arkadaşlar, cuma akşamdan beri aileydim az önce eve geldim yarın işe gideceğim için...
Kardeşim aileme önceden söyledi, beklediğimden de olgun karşıladılar, destek oldular, sakinleştirdiler beni. Plan yaptık, kardeşim geliyor 10 gün sonra, eşyalarımı alacağız, annem çöp istemiyorum o evden sadece kıyafetlerini alırız dedi, ev bulana kadar bizde kal, yavaş yavaş sana ev döşerim mis gibi eşyanı bile alırım kızım sen yeter ki mutlu ol, sen herşeyin en iyisine layıksın dedi. Üzülmediğimi anlattım, babam da seni haketmiyorlarmış kızım, burda mis gibi yaşarsın annen yemeğini yapar geçer odana yatarsın dedi. Sen bize laf getirmedin en önemlisi bu dedi. Avukat araştırıyoruz, tazminat vs al dedi herkes, avukatla görüşeceğim. Eşim olacak şahsa da mesaj attım, kardeşim gelince kişisel eşyalarımı alacağım, nisan başı gibi işten izin alırım davayı açarız, ev bulana kadar annemlerde kalacağım, eşyalarımı alana kadarki 10 günlük süreçte haftaiçleri evde kalacağım, sen ister kalırsın ister gidersin yazdım. Cevap vermedi. Az önce eve geldim,hiç bakmadı, tv izliyor, ben de odama çekildim kapımı kitledim dinleniyorum. Arkadaşlarla, ailemle güzel bir haftasonu geçirdim. Bir an bitsin istiyorum. Durum bu.
Allah yardımcınız olsun. Zor bir süreç gerçekten. Ben hala inanamasam da..
Olabilir. İçinizdeki burukluğu paylaşıyorum. İnşaallah bundan sonra herşey çok daha iyi olur sizin için hayırlısıylaAz önce konuşmak istedi, yazdıklarımı tekrar söyledim, avukatla görüşeceğim dedim ne gerek var dilekçeyle oluyor dedi, hayır görüşeceğim ben dedim. Maddi açıdan sıyrılmak için akıl mı aldı nedir?
Olabilir. İçinizdeki burukluğu paylaşıyorum. İnşaallah bundan sonra herşey çok daha iyi olur sizin için hayırlısıyla
Sizin adınıza cok sevindim. Bosanmaya sevinilir mi demeyin daha mutlu olacaksanız tabiki sevinilir =) konunuzu okumuştum, cabanızı da farketmiştim zaten. Demek ki böylesi cok daha iyi. Kafanız rahat olsun. Yavas Yavas planlı bir sekilde biter insallah...Arkadaşlar, cuma akşamdan beri aileydim az önce eve geldim yarın işe gideceğim için...
Hayır . Çok şükür ki yokÇocuğunuz var mıydı