boşanan hemcinslerimden destek, öneri, ilham istiyorum...

Ben de inanıyorum herşey çok daha güzel olacak. O günleri de paylaşırız inşallah.

Aileler ne desek olmaz diye karışmıyolar biraz o yüzden senin tam kararını beklemişler belli ki. Çünkü fevri durumlarda kızımı göndermem deyince aile ayırdı oluyo gelme evinde dur deseler aile sahipsiz bıraktı oluyo onların işi daha zor aslında. Ama bizlerin dik duruşunu gördükleri zaman herşey boş geliyo benim annem de ağladı ilk olaylarda bir kere şimdi gül oyna halindeyiz .

Evet onlar içinde zor....

Darısı başıma...Sizlere de nasıl teşekkür etsem az sayenizde çok daha rahat geçiriyorum bu dönemi...

İnşallah ailen her zaman sonuna kadar destek olmaya devam eder.
Eşin boşanma konusunda hala blöf olduğunu düşünüyor galiba.

Evet onlar içinde zor....

Darısı başıma...Sizlere de nasıl teşekkür etsem az sayenizde çok daha rahat geçiriyorum bu dönemi...
Daha guzel gunlerinde olacak. Yuzun gulmeye baslayacak bir adamin ve ailesinin belirsizlikleri ve mukemmeliyetciligi arasinda sıkışıp kalmaktan yorulan sen hayat ne guzelmis diyeceksin ve biz bu guzellikleri okuyacagiz.

Çocuğunuz var mıydı

Kaç yıllık evliydiniz? Birkaç konunuza göz attım da eşinizde o anne varken size gün yüzü göstermezmiş. Annesine bunları yapsın diye eş de olmaz olsun. Yani hayırlı olsun. İnşallah Mutlu olursunuz. Ben de sanırım boşanmanın eşiğindeyim ama korkularım var.

Çok sevindim adına, kararından dönme diyorum, bazı şeyler zorlayarak olur ve insan hep acaba der ya...
O his doğru sanırım.
En kötü 6 ay sarsılır sonra mutlu olursun. Kötü kaynanadan ziyade denge kuramayan koca vardır.
Mutluluk en kısa sürede bulsun seni

Canım inşallah geçicek bu acıların ben resmen boşanalı 3 ay oldu inan artık ağlamıyorum çocuklarımla hayata tuttundum bütün acılar geçiyor biz hiç geçmicek zannediyoruz ama hepsi geçiyor ailenin yanında olmasın çooookkk sevindim bu evrede aile çok önemlii
ben şimdi paso instagrama resim atıyorum çatlasın patlasınlar diyee :)

Teşekkür ediyorum hak eden herkes mutlu olsun inşallah..

Arkadaşlar, cuma akşamdan beri aileydim az önce eve geldim yarın işe gideceğim için...

Kardeşim aileme önceden söyledi, beklediğimden de olgun karşıladılar, destek oldular, sakinleştirdiler beni. Plan yaptık, kardeşim geliyor 10 gün sonra, eşyalarımı alacağız, annem çöp istemiyorum o evden sadece kıyafetlerini alırız dedi, ev bulana kadar bizde kal, yavaş yavaş sana ev döşerim mis gibi eşyanı bile alırım kızım sen yeter ki mutlu ol, sen herşeyin en iyisine layıksın dedi. Üzülmediğimi anlattım, babam da seni haketmiyorlarmış kızım, burda mis gibi yaşarsın annen yemeğini yapar geçer odana yatarsın dedi. Sen bize laf getirmedin en önemlisi bu dedi. Avukat araştırıyoruz, tazminat vs al dedi herkes, avukatla görüşeceğim. Eşim olacak şahsa da mesaj attım, kardeşim gelince kişisel eşyalarımı alacağım, nisan başı gibi işten izin alırım davayı açarız, ev bulana kadar annemlerde kalacağım, eşyalarımı alana kadarki 10 günlük süreçte haftaiçleri evde kalacağım, sen ister kalırsın ister gidersin yazdım. Cevap vermedi. Az önce eve geldim,hiç bakmadı, tv izliyor, ben de odama çekildim kapımı kitledim dinleniyorum. Arkadaşlarla, ailemle güzel bir haftasonu geçirdim. Bir an bitsin istiyorum. Durum bu.

Destekleriniz için nasıl teşekkür etsem az...

Ailenin destek olması bu süreçte çok önemliydi.İyi ki var'lar.
Bundan sonra hersey cok daha güzel olsun inşallah. G greengirll

Allah yardımcınız olsun. Zor bir süreç gerçekten. Ben hala inanamasam da..

Allah yardımcınız olsun. Zor bir süreç gerçekten. Ben hala inanamasam da..

Az önce konuşmak istedi, yazdıklarımı tekrar söyledim, avukatla görüşeceğim dedim ne gerek var dilekçeyle oluyor dedi, hayır görüşeceğim ben dedim. Maddi açıdan sıyrılmak için akıl mı aldı nedir?

Olabilir. İçinizdeki burukluğu paylaşıyorum. İnşaallah bundan sonra herşey çok daha iyi olur sizin için hayırlısıyla

Olabilir. İçinizdeki burukluğu paylaşıyorum. İnşaallah bundan sonra herşey çok daha iyi olur sizin için hayırlısıyla

Dün akşamdan beri konuşalım da konuşalım. Avukatla görüşeceğim diyorum yok ne gerek var dilekçeyle oluyor. Sinirlendim sabah yeter artık ya dedim, merak etme boşanacağım, biraz sabret, tam aysonuna kadar işyerinde çok sıkıyım yoğunum zaten kötü dönemlerden geçtim pozisyonum bile askıya alınıyordu ilk kez iyiyim bunu korumam lazım, biraz sabret çatlamadın ya dedim. Kardeşim gelecek 20 sinde eşyalarımı toplayacağım nisan ayı başı gibi işlemlere başlarım dedim. Yok yanlış anladın yok konuşalım. Seninle muhatap olmak istemiyorum artık anlamıyor musun dedim, geldiğimiz noktaya bak biz hala bir aileyiz kabul etmek istemesende dedi.

Sizin adınıza cok sevindim. Bosanmaya sevinilir mi demeyin daha mutlu olacaksanız tabiki sevinilir =) konunuzu okumuştum, cabanızı da farketmiştim zaten. Demek ki böylesi cok daha iyi. Kafanız rahat olsun. Yavas Yavas planlı bir sekilde biter insallah...

Greencim,ailenin destek vermesine çok sevindim.
Biraz dişini sıkarsan bu zor günler çok çabucak geçer gider inşallah.
Adını bile anmayacağın günler gelir.
Eğer çok bunalırsan psikolojik destek alabilirsin.
Maddi gücün yerinde,gencecik,güzel kadınsın,onlar derdine yansın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…