boşanan hemcinslerimden destek, öneri, ilham istiyorum...

ayrıca yuvanın savaşını dibine kadar ver.. yapmadığın hiç bir şey bırakma ardında.. yıllar geçip arkana baktığında o günlere daldığında deme ki ah be şunu da yapsaydım belki düzelirdi diyeceğin hiç bir şey bırakma kurtarmak için.

İnşallah..
Elbette plan yapacaksınız, ben başından beri konularınızı bildiğim için eşinizle bir arada durarak daha çok canınızın yanacağını düşünüyorum ve gelgitli halleriyle sizin son ana kadar kafanızı bulandırıcak. Sizi yargılamak yada yermek gibi bir amacım yok yanlış anlamayın...

Hayır zaten yarın akşam annemlere geçeceğim, haftaiçi mecbur evde kalacağım, işime çok uzak annemler bir de sanırım kanunen kadının evi terketmemesi gerekiyor diye bir şey okumuştum, ne kadar doğru bilmiyorum ama. Ben konuşmadıkça konuşmuyor. Dün beni söylediklerimden sonra konuşmaya çalıştı işte öyle aman aman bir çaba değil yani. Kapımda yatmıyor, sözler vermiyor.

Biliyorum teşekkür ederim ama cidden çok zor bir süreç. Ben dün ağlayıp gözümün yaşını silip durmadan çalıştım, yine işimin arasında yazıyorum buraya.

Son düzenleme:
Eve geçtiğinde işine yakın kiralık evler bakmaya başlasan iyi olur. Ay sonuna kadar anca bulursun muhtemelen.
Evi terketmenin sana zararı olur mu bilemiyorum. Belki tazminat istersen etkiler. Yine de avukata sormak lazım.

Sen kahrolurken eşin hala şov peşinde ya ona üzülüyorum. Keşke hemen ayrı eve çıkabilme imkanın olsaydı.

Kahrolmuyorum ki :) Sadece çok vicdanlı bir insan olduğum için kul hakkı yememeye çalışıyorum yinede. Şu an dışardan bakan kimse anlamaz bile durumumu, gayet normalim. Sizlerle, kardeşimle ve yakın arkadaşımla paylaşıyorum. Daha çok içime soruyorum, Rabbime soruyorum. Böyle yani.

Ağlıyorum yazdın ya ona üzüldüm.
Eşin akan gözyaşlarının hesabını nasıl verecek, o kv sana yaptıklarının vebalini nasıl ödeyecek göreceksin.

Allah içine ferahlık, huzur versin.

Ağlıyorum yazdın ya ona üzüldüm.
Eşin akan gözyaşlarının hesabını nasıl verecek, o kv sana yaptıklarının vebalini nasıl ödeyecek göreceksin.

Allah içine ferahlık, huzur versin.

Eşimle konuştuktan sonra ağladım. Ama geçti gitti, işime devam ettim. Rabbime güveniyorum ben, yapan kendine yapar, herkes yaşattığını yaşamadan ölmez. Ki zaten kendi kızı da bana bunları yaşattıkları zamandan beri mutsuz, kv resmen köle gibi kızının kocasına ve kv sine. Adam çocuk istemiyor kızdan. vs vs ...

Ben şu an sadece kendimi düşünüyorum...Umarım bir gün bende yazarım buraya, istediğim yuvaya kavuştum diye:)

Al esyalari 2. El sat parasini kullan. Evdrn cikmadan belirle 2. El esya alanlar evden aliyorlar hic ugrasmiyorsun bile

Boşanma davası açılmadan evi terketme, kanun önünde evlilik birliğini sarsmaktan suçlu oluyorsun ve haklarını alamıyorsun.... Zaten dava sonuçlanana kadar eşini gönder evden...bunca yılın hatrına adam gibi davransın ve o gitsin

Evet bunu okumuştum, o yüzden sadece haftasonları evde kalmayacağım..Nereye giderse gitsin

Öncelikle hakkında hayırlısı olsun. 2 ay oldu ben boşanalı. Ortak bir ev ve araba vardı. Ben hep çalıştım ama eşim hep benden az kazanarak istikrarsız işlere girdi çıktı. Bakınca yani benim sayemde oldu herşey. Ama iş boşanmaya gelince herşwyin yarısını isterim dedi 2 çocuğa rağmen. Çalışıyorum işim iyi birikimimde vardı biraz evi bırakıp hiçbir eşya almadan kiraya çıktım. Arabayı aldım çocuğumu okula götürüp getirmek için oda. Taşınmak düzen kurmak 1 hafta gözünde büyütme. Bence o evde kalman hiç doğru değil zaten hesabınızı ayırarak tam bir evlilik kuramamışsınız şimdi evde kalmayı istemeni doğru bulmıyorum ben. Çocukta yok hiç zorluk çekmezsin. Avukata gelince anlaşmalı boşanmada bir dilekçe doldurup mahkemeye başvuruyorsun avukatsız. Bana 15 gün sonraya gün verdiler boşandım. Bu kadar kolay.

Evde kalmayacağım zaten ailesinin evi, ayrı ev bakacağım ben. Evet bir arkadaşa daha sordum dilekçeyle oluyor dedi. Soyadını nasıl hallediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…