- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
-
- Konu Sahibi greengirll
Bu adımınızı beklemiyorduDün akşamdan beri konuşalım da konuşalım. Avukatla görüşeceğim diyorum yok ne gerek var dilekçeyle oluyor. Sinirlendim sabah yeter artık ya dedim, merak etme boşanacağım, biraz sabret, tam aysonuna kadar işyerinde çok sıkıyım yoğunum zaten kötü dönemlerden geçtim pozisyonum bile askıya alınıyordu ilk kez iyiyim bunu korumam lazım, biraz sabret çatlamadın ya dedim. Kardeşim gelecek 20 sinde eşyalarımı toplayacağım nisan ayı başı gibi işlemlere başlarım dedim. Yok yanlış anladın yok konuşalım. Seninle muhatap olmak istemiyorum artık anlamıyor musun dedim, geldiğimiz noktaya bak biz hala bir aileyiz kabul etmek istemesende dedi.
Dün akşamdan beri konuşalım da konuşalım. Avukatla görüşeceğim diyorum yok ne gerek var dilekçeyle oluyor. Sinirlendim sabah yeter artık ya dedim, merak etme boşanacağım, biraz sabret, tam aysonuna kadar işyerinde çok sıkıyım yoğunum zaten kötü dönemlerden geçtim pozisyonum bile askıya alınıyordu ilk kez iyiyim bunu korumam lazım, biraz sabret çatlamadın ya dedim. Kardeşim gelecek 20 sinde eşyalarımı toplayacağım nisan ayı başı gibi işlemlere başlarım dedim. Yok yanlış anladın yok konuşalım. Seninle muhatap olmak istemiyorum artık anlamıyor musun dedim, geldiğimiz noktaya bak biz hala bir aileyiz kabul etmek istemesende dedi.
Olaylar ne ara buraya geldi şok oldum hakkınızda hayırlısı olsunArkadaşlar, şok etkisi şeklinde yaşadıklarımdan sonra, yavaş yavaş aklım kendime geliyor ve boşanmak için adım atıyorum. Aysonunda kardeşim gelecek, ailemle birlikte oturup karar vereceğim yapacaklarıma. Haftasonu da biraz anlatırım belki...
Bir yandan kendimi güçlü hissediyorum, çalışıyorum, çok şükür birikimim var, eşimle bütçe ayrıydı, iyi ki de ayrıymış şimdi bir ton mal bölüşümü, para pul uğraşacaktım...
Eşimin ailesinin evinde oturuyorduk, ben mi gitmeliyim o mu bilmiyorum. Ailemle aynı şehirdeyim ama onlarla kalamam, istemiyorum da, çok baskıcılar, ev tutmak istiyorum, o zamana kadar o mu gitmeli evden? Eşyalarımı almalı mıyım? Düğünde takılan altınlar duruyor onları istemeyi düşünüyorum. Başka da ortak bir şeyimiz yoktu zaten.
Anlaşmalı olursa avukata gerek var mı?
Ve bence en önemlisi...Boşandıktan sonra daha mutlu oldum, ruh eşimi buldum, iyi ki boşanmışım diyen var mı? Buna çok ihtiyacım var...
Ne olur desteklerinizi esirgemeyin..
Bu adımınızı beklemiyordu
Hayır, istemiyorum boşanmak da demiyor. Ne yaptığını anlamıyorum.
ummadigi anda kuyruğu sıkışangillerdenmia demekki.
green sonunda kararin ne olursa olsun. o adama iyi bi ders olcak. çok sevindim cok güzel konusmussun oh olsun ona.
Olaylar ne ara buraya geldi şok oldum hakkınızda hayırlısı olsun
Siz bosanmakta kararli misiniz?
Valla sabah zaten tepemi attırdı, işyerinde bir yandan çalışırken bir yandan yazdım içimde ne varsa. Bu ne ya dedim, evlenirken acele boşanırken acele. Az sabret , avukatla görüşüp hakkım neyse alacağım, derdim para pul değil sadece hakkımı almak. Ailen biliyor mu vs diye sormuyorum ben herkesi çok iyi tanıyorum dedim. Sıkıntılı dönem geçirdiğimi biliyorsun işyerinde 1 yıldır sıkıntım vardı ilk kez iyi gidiyor ay sonuna kadar da aşırı yoğunum az sabret nisan başı gibi izin alıp halledeceğim ne bu ısrar dedim. Sabah zorla bıraktı beni işe, bir daha da gelmiyorum seninle yeter dedim.
Ohh iyi demişsin.Dün akşamdan beri konuşalım da konuşalım. Avukatla görüşeceğim diyorum yok ne gerek var dilekçeyle oluyor. Sinirlendim sabah yeter artık ya dedim, merak etme boşanacağım, biraz sabret, tam aysonuna kadar işyerinde çok sıkıyım yoğunum zaten kötü dönemlerden geçtim pozisyonum bile askıya alınıyordu ilk kez iyiyim bunu korumam lazım, biraz sabret çatlamadın ya dedim. Kardeşim gelecek 20 sinde eşyalarımı toplayacağım nisan ayı başı gibi işlemlere başlarım dedim. Yok yanlış anladın yok konuşalım. Seninle muhatap olmak istemiyorum artık anlamıyor musun dedim, geldiğimiz noktaya bak biz hala bir aileyiz kabul etmek istemesende dedi.
sen patlayana kadar zorlamis o da.
yok yuvamizi dagitma demeye basladi mi. hala bekliyo mu sadece
gorsun işte hepsi sen sabredince onlara muhtacsin gucsuzsun sandilar belki de. gorsunler ne kadar guclusun dirayetlisin
Ohh iyi demişsin.
O yalvarsın dursun konuşmak için.
Yok demedi, hala konuşalım falan filan. En son sordu ne istiyorsun, dedim bak altınlarımız var, hakkım neyse alacağım, hepsini mi istiyorsun diyor, hakkım neyse onu dedim.
Dün eve gittim ya herhalde sandı umut var. Oysa sadece iş için gittiğimi yazmıştım.
Kararsız...Hayır, istemiyorum boşanmak da demiyor. Ne yaptığını anlamıyorum.
hic harekete gecmeyip duzeltmeye caliscaksin sandi heralde. yuksek zekalari ailecek bu kadarina yetmemis.
o kadar da guzel yapmissin ki iş için evde kalmaya dev etmekle. simdi arasin da kafasını vuracak sağlam taş bulsun.
altınlar kadinindir green hakkim olan dedigin tamamı oluyo. ama düğün sonrası birikim için altin aldıysanız o kisim yari yariya olur.
hic harekete gecmeyip duzeltmeye caliscaksin sandi heralde. yuksek zekalari ailecek bu kadarina yetmemis.
o kadar da guzel yapmissin ki iş için evde kalmaya dev etmekle. simdi arasin da kafasını vuracak sağlam taş bulsun.
altınlar kadinindir green hakkim olan dedigin tamamı oluyo. ama düğün sonrası birikim için altin aldıysanız o kisim yari yariya olur.
[/QUOT
Sabah bana diyor ki iyi uyudun mu? Misler gibi dedim. Tabi yanında horlayan biri yoktu değil mi dedi, evet valla dünya varmış dedim. Alyans da takmadım, minik yüzüğüm var altın onu taktım.
Ben hala onun boşanma isteğinin blöf olduğu kanısındayım. Tek istediği sizin kendi istediği gibi bir hayat temposu benimsemenizDün akşamdan beri konuşalım da konuşalım. Avukatla görüşeceğim diyorum yok ne gerek var dilekçeyle oluyor. Sinirlendim sabah yeter artık ya dedim, merak etme boşanacağım, biraz sabret, tam aysonuna kadar işyerinde çok sıkıyım yoğunum zaten kötü dönemlerden geçtim pozisyonum bile askıya alınıyordu ilk kez iyiyim bunu korumam lazım, biraz sabret çatlamadın ya dedim. Kardeşim gelecek 20 sinde eşyalarımı toplayacağım nisan ayı başı gibi işlemlere başlarım dedim. Yok yanlış anladın yok konuşalım. Seninle muhatap olmak istemiyorum artık anlamıyor musun dedim, geldiğimiz noktaya bak biz hala bir aileyiz kabul etmek istemesende dedi.
Kararsız...
Çünkü kendi boşanmak istemiyor ama aileside seni istemiyor... çıkış arıyor bulamıyor....bu durumları yıllar evvel yaşadım... boşanma kelimesi ağzından çıkmazdı ama babam beni almaya gelince ciddiyeti görünce bırakmamıştı... sonuç hala evliyiz...ama artık boşanma kelimesi asla ağzından çıkmıyor...
Ben hala onun boşanma isteğinin blöf olduğu kanısındayım. Tek istediği sizin kendi istediği gibi bir hayat temposu benimsemeniz