boşanan hemcinslerimden destek, öneri, ilham istiyorum...

Dün akşamdan beri konuşalım da konuşalım. Avukatla görüşeceğim diyorum yok ne gerek var dilekçeyle oluyor. Sinirlendim sabah yeter artık ya dedim, merak etme boşanacağım, biraz sabret, tam aysonuna kadar işyerinde çok sıkıyım yoğunum zaten kötü dönemlerden geçtim pozisyonum bile askıya alınıyordu ilk kez iyiyim bunu korumam lazım, biraz sabret çatlamadın ya dedim. Kardeşim gelecek 20 sinde eşyalarımı toplayacağım nisan ayı başı gibi işlemlere başlarım dedim. Yok yanlış anladın yok konuşalım. Seninle muhatap olmak istemiyorum artık anlamıyor musun dedim, geldiğimiz noktaya bak biz hala bir aileyiz kabul etmek istemesende dedi.
Bu adımınızı beklemiyordu

Dün akşamdan beri konuşalım da konuşalım. Avukatla görüşeceğim diyorum yok ne gerek var dilekçeyle oluyor. Sinirlendim sabah yeter artık ya dedim, merak etme boşanacağım, biraz sabret, tam aysonuna kadar işyerinde çok sıkıyım yoğunum zaten kötü dönemlerden geçtim pozisyonum bile askıya alınıyordu ilk kez iyiyim bunu korumam lazım, biraz sabret çatlamadın ya dedim. Kardeşim gelecek 20 sinde eşyalarımı toplayacağım nisan ayı başı gibi işlemlere başlarım dedim. Yok yanlış anladın yok konuşalım. Seninle muhatap olmak istemiyorum artık anlamıyor musun dedim, geldiğimiz noktaya bak biz hala bir aileyiz kabul etmek istemesende dedi.

ummadigi anda kuyruğu sıkışangillerdenmia demekki.

green sonunda kararin ne olursa olsun. o adama iyi bi ders olcak. çok sevindim cok güzel konusmussun oh olsun ona.

Arkadaşlar, şok etkisi şeklinde yaşadıklarımdan sonra, yavaş yavaş aklım kendime geliyor ve boşanmak için adım atıyorum. Aysonunda kardeşim gelecek, ailemle birlikte oturup karar vereceğim yapacaklarıma. Haftasonu da biraz anlatırım belki...

Bir yandan kendimi güçlü hissediyorum, çalışıyorum, çok şükür birikimim var, eşimle bütçe ayrıydı, iyi ki de ayrıymış şimdi bir ton mal bölüşümü, para pul uğraşacaktım...

Eşimin ailesinin evinde oturuyorduk, ben mi gitmeliyim o mu bilmiyorum. Ailemle aynı şehirdeyim ama onlarla kalamam, istemiyorum da, çok baskıcılar, ev tutmak istiyorum, o zamana kadar o mu gitmeli evden? Eşyalarımı almalı mıyım? Düğünde takılan altınlar duruyor onları istemeyi düşünüyorum. Başka da ortak bir şeyimiz yoktu zaten.

Anlaşmalı olursa avukata gerek var mı?

Ve bence en önemlisi...Boşandıktan sonra daha mutlu oldum, ruh eşimi buldum, iyi ki boşanmışım diyen var mı? Buna çok ihtiyacım var...

Ne olur desteklerinizi esirgemeyin..
Olaylar ne ara buraya geldi şok oldum hakkınızda hayırlısı olsun

ummadigi anda kuyruğu sıkışangillerdenmia demekki.

green sonunda kararin ne olursa olsun. o adama iyi bi ders olcak. çok sevindim cok güzel konusmussun oh olsun ona.

Valla sabah zaten tepemi attırdı, işyerinde bir yandan çalışırken bir yandan yazdım içimde ne varsa. Bu ne ya dedim, evlenirken acele boşanırken acele. Az sabret , avukatla görüşüp hakkım neyse alacağım, derdim para pul değil sadece hakkımı almak. Ailen biliyor mu vs diye sormuyorum ben herkesi çok iyi tanıyorum dedim. Sıkıntılı dönem geçirdiğimi biliyorsun işyerinde 1 yıldır sıkıntım vardı ilk kez iyi gidiyor ay sonuna kadar da aşırı yoğunum az sabret nisan başı gibi izin alıp halledeceğim ne bu ısrar dedim. Sabah zorla bıraktı beni işe, bir daha da gelmiyorum seninle yeter dedim.

Siz bosanmakta kararli misiniz?

Evet. Çünkü daha kendi fikri zikri oturmamış, annesinden öğrendiği lafları bana satan, benden öğrendiklerini işyerinde satan bir insan. 40 yaşını geçmiş ama olgunluk sıfır. Aileye bağımlı. Anne ile eş arasında ara bulamıyor. Paşa gibi yaşıyor evle alakası yok. İşkolik, aile hayatım yok, evde tek başıma yaşıyorum. Bir de eleştiriliyorum, eve misafir çağırmıyorsun, asosyalsin cart curt. Ağzımla kuş tutsam yaranamıyorum.

Valla sabah zaten tepemi attırdı, işyerinde bir yandan çalışırken bir yandan yazdım içimde ne varsa. Bu ne ya dedim, evlenirken acele boşanırken acele. Az sabret , avukatla görüşüp hakkım neyse alacağım, derdim para pul değil sadece hakkımı almak. Ailen biliyor mu vs diye sormuyorum ben herkesi çok iyi tanıyorum dedim. Sıkıntılı dönem geçirdiğimi biliyorsun işyerinde 1 yıldır sıkıntım vardı ilk kez iyi gidiyor ay sonuna kadar da aşırı yoğunum az sabret nisan başı gibi izin alıp halledeceğim ne bu ısrar dedim. Sabah zorla bıraktı beni işe, bir daha da gelmiyorum seninle yeter dedim.

sen patlayana kadar zorlamis o da.
yok yuvamizi dagitma demeye basladi mi. hala bekliyo mu sadece

gorsun işte hepsi sen sabredince onlara muhtacsin gucsuzsun sandilar belki de. gorsunler ne kadar guclusun dirayetlisin

Ohh iyi demişsin.
O yalvarsın dursun konuşmak için.

sen patlayana kadar zorlamis o da.
yok yuvamizi dagitma demeye basladi mi. hala bekliyo mu sadece

gorsun işte hepsi sen sabredince onlara muhtacsin gucsuzsun sandilar belki de. gorsunler ne kadar guclusun dirayetlisin

Yok demedi, hala konuşalım falan filan. En son sordu ne istiyorsun, dedim bak altınlarımız var, hakkım neyse alacağım, hepsini mi istiyorsun diyor, hakkım neyse onu dedim.

Dün eve gittim ya herhalde sandı umut var. Oysa sadece iş için gittiğimi yazmıştım.

Yok demedi, hala konuşalım falan filan. En son sordu ne istiyorsun, dedim bak altınlarımız var, hakkım neyse alacağım, hepsini mi istiyorsun diyor, hakkım neyse onu dedim.

Dün eve gittim ya herhalde sandı umut var. Oysa sadece iş için gittiğimi yazmıştım.

hic harekete gecmeyip duzeltmeye caliscaksin sandi heralde. yuksek zekalari ailecek bu kadarina yetmemis.

o kadar da guzel yapmissin ki iş için evde kalmaya dev etmekle. simdi arasin da kafasını vuracak sağlam taş bulsun.

altınlar kadinindir green hakkim olan dedigin tamamı oluyo. ama düğün sonrası birikim için altin aldıysanız o kisim yari yariya olur.

Hayır, istemiyorum boşanmak da demiyor. Ne yaptığını anlamıyorum.
Kararsız...
Çünkü kendi boşanmak istemiyor ama aileside seni istemiyor... çıkış arıyor bulamıyor....bu durumları yıllar evvel yaşadım... boşanma kelimesi ağzından çıkmazdı ama babam beni almaya gelince ciddiyeti görünce bırakmamıştı... sonuç hala evliyiz...ama artık boşanma kelimesi asla ağzından çıkmıyor...

hic harekete gecmeyip duzeltmeye caliscaksin sandi heralde. yuksek zekalari ailecek bu kadarina yetmemis.

o kadar da guzel yapmissin ki iş için evde kalmaya dev etmekle. simdi arasin da kafasını vuracak sağlam taş bulsun.

altınlar kadinindir green hakkim olan dedigin tamamı oluyo. ama düğün sonrası birikim için altin aldıysanız o kisim yari yariya olur.

Yok düğün altınları hepsi. Hatta videoda vardır dedi bir tanıdık ama bulmam lazım nerde video. Kasada ortak, kasaya girse bana bilgi geliyor zaten bizim bankada kasa ama farklı bir yerde. Avukat buldum görüşmeye gideceğim en kası zamanda. Tazminat internetten baktım sanırım bana olmayacak gibi. Avukat üye olsa da keşke konuşabilsem. Konu açsam mı acaba? Şimdi avukatlara da çok güvenemiyorum olmayacak işler için benden sırf vekalet ücreti için uğraştırabilir.

[/QUOT

Sabah bana diyor ki iyi uyudun mu? Misler gibi dedim. Tabi yanında horlayan biri yoktu değil mi dedi, evet valla dünya varmış dedim. Alyans da takmadım, minik yüzüğüm var altın onu taktım.

Ben hala onun boşanma isteğinin blöf olduğu kanısındayım. Tek istediği sizin kendi istediği gibi bir hayat temposu benimsemeniz

Kararsız...
Çünkü kendi boşanmak istemiyor ama aileside seni istemiyor... çıkış arıyor bulamıyor....bu durumları yıllar evvel yaşadım... boşanma kelimesi ağzından çıkmazdı ama babam beni almaya gelince ciddiyeti görünce bırakmamıştı... sonuç hala evliyiz...ama artık boşanma kelimesi asla ağzından çıkmıyor...

Bunları bana açıkça söylese ben gene savaşırım. Ama böyle aşağılayarak, kendince düzeltmeye çalışarak yapması, bir öyle bir böyle demesi, ailesine ben bu kızı seviyorum evliliğimi devam ettirmek istiyorum diyememesi bitiriyor kendini. İstese bunları gayet de yapabilir. Annesi kendi ağzıyla söylemiş, çok mu seviyorsun oğlum diye, cevap vermemiş. Bunun peşini bırakmam demiş kadın da. Zaten bir lafına bakıyor kadın, niye ona bu fırsatı veriyorsun?

Sabah bana diyor ki iyi uyudun mu? Misler gibi dedim. Tabi yanında horlayan biri yoktu değil mi dedi, evet valla dünya varmış dedim. Alyans da takmadım, minik yüzüğüm var altın onu taktım.

Ben hala onun boşanma isteğinin blöf olduğu kanısındayım. Tek istediği sizin kendi istediği gibi bir hayat temposu benimsemeniz

Ama böyle mi istenir bu? Yok seni artık istemiyorum, yok ailemi çok kırdın nasıl alırsın gönüllerini, yok eski sevgilini sen istemiyordun ya ben de artık seni istemiyorum falan. Konuşurken ağladığım gözyaşlarımın haddi hesabı yok. Üzüldüm, ağladım, yıllardır huzursuzum bunun hesabını kim verecek? Bir insan evine sırf eşini görmek için erkenden gelir, bu resmen kaçıyor, neymiş onu eve bağlayacakmışım da mışmışım. Çocuk konusunu bile ayrılma konuşması yaparken açan bir adamı nasıl güvenerek baba yapayım?

X