boşanan hemcinslerimden destek, öneri, ilham istiyorum...

Tam bi çıkmazdasın bu eş kişisi ile ama bana boşanmak istiyormuş gibi değil de boşanma tehdidi ile ailesinemecbur bırakmaya çalışıyormuş gibi geliyor en baştan beri. Iyi düşünmen lazım şu an çocuğun işin maaşın var kapıyı çarpıp çıkabilirsin ama cocuk olunca herşey çok zor.En başta kendi çekirdek ailesini kendinin sindirip sonra ailesine karşı savunması lazım. Anlayamadım ki ne bu ailesinin derdi siz boşanınca rahata mi ereceklermiş tek sorun sen mısın yani herşey mükemmel de@greengirll

Dertleri beni sindirmek, köleleri yapmak. Her istediklerini yaptırmak.

Sen olmasanda mutlu olmazlar ana ve oğul.Bosansan da boşanmadansa ezdirme kendini işin maaşın var ailen arkanda kayinvaliden ve eşine diyebileceğim tek söz bulmusta bunuyorlar

Evet onlara 3 maymunu oynayan, afedersiniz ezik biri lazım. Kv beni ailemden koparmaya, işten çıkartmaya çalıştı; ki ona iyice bağımlı hale geleyim.

Yeter artık...

Evet onlara 3 maymunu oynayan, afedersiniz ezik biri lazım. Kv beni ailemden koparmaya, işten çıkartmaya çalıştı; ki ona iyice bağımlı hale geleyim.

Yeter artık...
Çok sevdiğim bi söz var affına sığınarak söylüyorum. Eşek 20 türlü yüzme bilirmiş denize düşmeyince hiçbirini göstermezmiş. Onlar kendi hesaplarını yapıyorlar ama tutmaz

Haklısınız. Acı, üzücü şeyler. Bunları çok iyi anlayabiliyorum. Ama yuva yıkmak öyle zor ki. Zaten şuan yaşıyorsunuz. Hiç değilse istediği konuşmayı yapmasına müsade edin. Baktınız sözleri sizi tatmin etmedi,siz zaten kararınızı verdiniz, dilerseniz uygularsınız. Büyüklük sizde kalsın bence. Bir yuva dağılıyor neticede. Şartlar ne kadar kötü de olsa konuşulmalı

canım düğün altinlariysa alamaz hepsi senin paylascak bisey yok. ama cekismeli bosanmada tazminat alabilirsin o zaman da dava uzun sürer. sanmam ki esin anlasmali bosanmada tazminat versin sana.
düğün videolarini sakliyo ceken bazi yerler. bulamazsan bi sor oraya istersen. belki duruyodur.

video yoksa da fotoğraf ve sahit yeter bence zaten kasadaymis, anlasirsaniz bisey sunmana da gerek yoktur mahkemeye.

ayni evin içinde baska odalarda yatarken uyuyodu da sen bi gece rahat uyudun diye mi bozulmuş. gıcık mıdır nedir

Çalışmıyorum iki çocuğum var on yıllık evliyim bana da çok uğraştılar hatta hayatlarımızın cooook benzer yanları dahi var ama asla 3 maymunu oynayamadım olmaz benden çünkü kendi yüzüme bakamam bile. Iki yıl önce bi gözüm döndüğü anda eşim farketti ki burdan sonrası yok o hayatımda olsa da olmasa da ben herşeyi yapabilirim şu an tek yapmadigim para getirmek ancak benim evde ve çocuklarla yaptıklarımı başkası yapsa maaşı bile yetmez. Herkese bu benim eşim ve çocuklarım diye haykırdı resmen anladı çünkü herkesin ne olduğunu. Bana da nur topu gibi bi fibromiyalji kaldı yaşananlardan dolayı.Hala arada bi yokluyorlar ailesi ağızlarının payı tükendiğinde ama boşa çabaları oğulları eski oğulları değil.

Çok sevdiğim bi söz var affına sığınarak söylüyorum. Eşek 20 türlü yüzme bilirmiş denize düşmeyince hiçbirini göstermezmiş. Onlar kendi hesaplarını yapıyorlar ama tutmaz

İlk defa duyuyorum bu sözü:) Daha önce yaptılar oldu ya, şimdi de olacak sanıyorlar. Maymun gözünü açtı...

Akşam konuş dinliyorum dedim. Sadece planlarımı öğrenmek istedi, benle yapıcı bir konuşması yok ki.

Düğün altınları. Kasa açılış vs hepsi ispatlanır bankada kaydı tutuluyor. Avukatı aradım da müsait değildi iş çıkışı, ben de o kadar yoğunum ki tansiyonum düştü kendimi zor attım eve, öyle kötü döneme denk geldi ki, nisana çıksam rahat edeceğim. Avukatla olmadı haftasonu kardeşim gelince beraber giderim konuşmaya.

Gıcık iyice sinirimi bozdu bugün, seninle artık muhatap olmak istemiyorum yeter dedim. Adam gibi konuştuğu da yok, saçmalayıp duruyor. Başıma ağrılar girdi tansiyon falan gitti başım dönüyor Allahım sabır ver bana.

Benim eşimde en ufak bir akıllanma yok ki. Bu kadar olayın üstüne ailemi çok üzdün kırdın, başkası olsa daha ilk olayda boşardı vs saçma sapan doldurma lafları söyledi ya , konuştukça bitti gözümde. Bir kere bile bana haklısın demedi.

İlk defa duyuyorum bu sözü:) Daha önce yaptılar oldu ya, şimdi de olacak sanıyorlar. Maymun gözünü açtı...
Bende bir büyükten duymuştum şimdi ablam ve kardeşimle şifremiz gibi oldu bu söz Olması için zerre kadar bir sebep göremedim ben bi göz doktoruna görünsünler belki gözlerindeki perde açılır.

Za
Zamanında sorun olmasın diye alttan mi aldın eşin ve ahalisine onlarda senin fedakarlıklarını ben safım istediginiz gibi kullanabilirsiniz gibi mi algıladılar. Allah büyük herşey bi düzene girer hayatında ama eksik ama fazla onlarda derdine yansın.

Evet aynen. Daha önce de boşanma tehdidi ile ailesiyle barıştım, ben istemiyordum ama kv herkesi inandırmış benim suçlu olduğuma , büyüklük sende kalsın saygını yap dedi herkes. Ondan sonra gene sebepsiz küstü irtibatı kesti gene aynı olaylar. İyi niyetliyim, hem de çok. Ama salak değilim.

Bana kattığı bir şey yok ki eksikliğini hissedeyim....

Büyüklük sende kalmış ama onlar gittikçe küçülmüşler.Iyilik iki taraflıdır karşıdaki anlamadiktan sonra ne yaparsan yap. Susabilmekte mesele ben hiç yapamadım pişman mıyım değilimYıllar önce ailesinin istediğine hayır dedim diye boşanırız demişti ailemle konuşmaya gidince ailem kalabilirsin dedi gitti ve beş dakika içinde geri döndü ben bu evliliği yıkamam diye şimdi de anladı kimin ne olduğunu ama bazen düşünmüyor değilim boşansaydım ne olurdu diye

Son kozlarını oynuyor.
Seni hala eski kadın sanıyor.
Bilmiyor ki; gizli devrim yaptın.

Aynen böyle kararlı devam et. Bu ruh hastalarını çıkar hayatından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…