boşanan hemcinslerimden destek, öneri, ilham istiyorum...

Kafan duyguların hepsi karmaşıktır eminim, kimse evlenirken sonu mutsuz olsun istemez.
Sever, sevilir, sevişir ama bitmesi gereken biter. O boşanma lafı kalpten de söylenmeye başlanınca o son gerçekleşir. Mal, para mevzuları ayrı olduğunda iki tarafın da birbirine güvenmediğini düşümürüm. Öyle de çift olunmuyor tam manası ile.
İnananlar için güzel bir gün kalbini dinle o ne diyor ama fark et kalbinin sesini.
Kalbim ile karar verdim şartları düşününce her anlamda dibin dibini gördüm. Ama şimdi çok huzurluyum.
Eşinden beklenti varsa bitmemiştir hala bazı şeyler. Hayırlısı olsun hk.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Manipüle edilmek en yavaş zehir bir ilişkide. Kalbinizi ferah tütün iyileşmeye vakit ayırın kendinize. Benim boşanma sürecim bulunduğum yer sebebiyle çok uzun sürdü. Ona rağmen hiç beklemediğim şekilde biri girdi hayatıma, elimden tuttu gülümsetti. Önümüzdeki yıla evlilik düşünüyoruz. Hiç istemiyordum kimseyi uzunca bir süre ama gelen geldi işte :) iyileşmeye ve gülümsemeye bakın, gerisi gelecektir. Evden de sizin çıkmanız gerekiyor, boşanıyorsunuz sonuçta. Ailenizin evi olsa eşinizin orda oturması absürd olurdu değil mi?

Buraya olumlu şeyler sıralamak isterdim. Ama en zor dönemlerden biri sanırım. Zorluklara karşı savaşmaya hazır olun. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.

Green;foruma bir süredir girmiyordum.Bdv'de senin konunu görunce bakmak istedim üzüldüm de..Halledilebilir gibiydi sanki..
Aman işin içinden cıkamıyorsan boşver be güzelim sal gitsin olmuyorsa.
Bak ben de bir evlilik bitirdim,hani somut somut sebeplerin olmadığı boşanma gerekçesiydi çevremizdeki herkesçe..Ama ciddi anlamda boğuluyordum ve biliyordum ki onunla karaya çıksam da can çekişecektim.Her bir arada birşeyler yapmak istediğimizde ölümüne sessizlik oluşuyordu anladım ki paylaşabileceğimiz bir şey kalmamıştı.Ayrılma kararıyla karşısına geçtiğimde: "Ama ben düzeleceğini düşünüyordum zamanla" dedi.
Hayır düzeleceğini düşünmüyordu her zamanki gibi! ikimizin yerine düşünüp en iyisini yapacak o kadını istiyordu yine.Neden hep ben?
"Bana zorluk çıkarman senin aleyhine olur kararım kesin ve artık yalnızca kendim için yaşayacağım" dedim.Zorluk çıkarmadı ve tek celsede bitti.
Şimdi düşününce iyiki diyorum şuan ozamanlara göre daha az yoruluyor ve daha az üzülüyorum.Şu kafanın rahat olması,huzur kadar kıymetli bir şey yokmuş.Benden kısa bir süre sonra da evlendi.O yerlere göklere sığdıramadığı kadınla da boşanmak üzereymiş.Zerre sevinmedim,üzülmedim de..O kadar bıkmışım yarattığı ağırlıktan.
Sonrasi aşk anlamında pek iç açıcı şeyler yaşamadım çok sevdim olmadı yine ama iyi ki o da bitmiş.İnsan bittikten sonra cok daha iyi anlayabiliyor bazı şeyleri.
Şuan ise hiç ama hiç beklemediğim birinden evlilik teklifi aldım :)
Ne cevap veririm bilmiyorum ama bir gülümsemem için herşeyi yapan birisi.
Hayat mucizelere gebe.Ve benim buna inancım hala var..
Ne kadar benziyor hissedilenler, aslında çoğu kadın anlar birçok şeyi ama anlamak istemez. Sevilmediği kabül etmek istemez. Toplum baskısından karar vermekte zorlanır.
Sonuçta herşey olacağına varıyor. Size mutluluklar

Kafan duyguların hepsi karmaşıktır eminim, kimse evlenirken sonu mutsuz olsun istemez.
Sever, sevilir, sevişir ama bitmesi gereken biter. O boşanma lafı kalpten de söylenmeye başlanınca o son gerçekleşir. Mal, para mevzuları ayrı olduğunda iki tarafın da birbirine güvenmediğini düşümürüm. Öyle de çift olunmuyor tam manası ile.
İnananlar için güzel bir gün kalbini dinle o ne diyor ama fark et kalbinin sesini.
Kalbim ile karar verdim şartları düşününce her anlamda dibin dibini gördüm. Ama şimdi çok huzurluyum.
Eşinden beklenti varsa bitmemiştir hala bazı şeyler. Hayırlısı olsun hk.

Beklentim yok, sabah gelirken aileme açıklayacağımı da söyledim. Hiçbir adımı yok geri dönüşle ilgili, istesem de olmaz yani ama istemiyorum zaten.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Manipüle edilmek en yavaş zehir bir ilişkide. Kalbinizi ferah tütün iyileşmeye vakit ayırın kendinize. Benim boşanma sürecim bulunduğum yer sebebiyle çok uzun sürdü. Ona rağmen hiç beklemediğim şekilde biri girdi hayatıma, elimden tuttu gülümsetti. Önümüzdeki yıla evlilik düşünüyoruz. Hiç istemiyordum kimseyi uzunca bir süre ama gelen geldi işte :) iyileşmeye ve gülümsemeye bakın, gerisi gelecektir. Evden de sizin çıkmanız gerekiyor, boşanıyorsunuz sonuçta. Ailenizin evi olsa eşinizin orda oturması absürd olurdu değil mi?

Sizin için çok sevindim darısı başıma. Yok çıkacağım zaten ev bakmaya başlayacağım.

Buraya olumlu şeyler sıralamak isterdim. Ama en zor dönemlerden biri sanırım. Zorluklara karşı savaşmaya hazır olun. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.

Maddi açıdan sıkıntım yok. Eşim zorluk çıkarmayacak gibi zaten o istedi başta. Ailesi sessiz şu an, ki bence içten göbek atıyordur kv istediği oldu sonuçta. Umarım çirkinleşmeden bitiririz.

Bana sabah seninle medeni insanlar gibi oturup konuşamıyoruz diyor yarabbim...Konuşacak ne kaldı karar verdik ayrıntıları konuşacağız aileme söyleyeceğim bugün dedim.

Ne kadar benziyor hissedilenler, aslında çoğu kadın anlar birçok şeyi ama anlamak istemez. Sevilmediği kabül etmek istemez. Toplum baskısından karar vermekte zorlanır.
Sonuçta herşey olacağına varıyor. Size mutluluklar

Aynen öyle, yani tabiki anlıyor görüyorsunuz ama görmek istemiyorsunuz, savaşıyorsunuz, sonunda olan oluyor ama en azından elimde savaştım elimden geleni yaptım rahatlığı var.

Hakkında hayırlı olsun inşallah @greengirl.
Greencim kızma,kırılma ama az çok gidişat belliydi.
Yaşın çok genç,inşallah bundan sonra çok mutlu olursun.

Sağol ablam, yok abla estağfurullah sen hep benim iyiliğim için söyledin herşeyi, niye kırılayım kızayım?

Çok sağol ablam ya inşallah.

Ablacım senin de mi 2. evliliğin idi yanlış hatırlıyorsam kusuruma bakma olur mu?

Sağol ablam, yok abla estağfurullah sen hep benim iyiliğim için söyledin herşeyi, niye kırılayım kızayım?

Çok sağol ablam ya inşallah.

Ablacım senin de mi 2. evliliğin idi yanlış hatırlıyorsam kusuruma bakma olur mu?
Evet canım ilkinci.
İlkinin esamesi bile kalmıyor,emin ol. :KK31:

Her konunu okudum çırpınmalarını, o iş yükünün altında olduğun halde çabalamalarını görmemek için insanın cidden duygusuz olması gerekir, balık baştan kokarmış hakkında hayırlısı olsun kedinle çok mutlu olacağına inanıyorum :kahve:

Maddi açıdan sıkıntım yok. Eşim zorluk çıkarmayacak gibi zaten o istedi başta. Ailesi sessiz şu an, ki bence içten göbek atıyordur kv istediği oldu sonuçta. Umarım çirkinleşmeden bitiririz.

Bana sabah seninle medeni insanlar gibi oturup konuşamıyoruz diyor yarabbim...Konuşacak ne kaldı karar verdik ayrıntıları konuşacağız aileme söyleyeceğim bugün dedim.
Hakikaten dengesiz he.
Sen kendini paraladın konuşalım diye.
Adam tuzağa düşmem diye engel oldu.
Yakında paçası tutuşacak :)

Ben açıkçası boşanacağınızı pek düşünmüyorum. Eşiniz adım atmak için son ana kadar bekliyor gibi geldi. Yani siz kendiniz vazgeçerseniz, isteklerini size kabul ettirebileceğini düşünüyor olabilir. Ben bütün msj ları okumadım ama.. Eğer gerçekten iş boşanmaya giderse de hakkınızda hayırlısı olsun

Her konunu okudum çırpınmalarını, o iş yükünün altında olduğun halde çabalamalarını görmemek için insanın cidden duygusuz olması gerekir, balık baştan kokarmış hakkında hayırlısı olsun kedinle çok mutlu olacağına inanıyorum :kahve:

Kendime kızıyorum biliyor musunuz, ama bir yandan da içim çok rahat ben onların kul hakkına girmedim onlar benimkine ne kadar girdiler Allah bilir, kendileri düşünsün ödeyecekleri bedelleri.

Hakikaten dengesiz he.
Sen kendini paraladın konuşalım diye.
Adam tuzağa düşmem diye engel oldu.
Yakında paçası tutuşacak :)

Grill cim kardeşimle konuştum dün, zaten ben sana aylardır söylüyordum, hiç bir eşyanı falan alma çık dedi. 21 inde gelecek. Annemlere de ilk o söyledi, çok olgun karşılamışlar şok oldum, annem tek parça eşya bile almasın ben ona alırım demiş, babam kucağımı açtım bekliyorum dişe mesaj attı akşama onlara geçiyorum. Bizim salak da öğlen bana yazıyor cenazeye gideceğim, bilmemkim teyze ölmüş. Allah rahmet eylesin dedim geçtim çok da fifi o ve ailesi ve dıdısının dıdısı...Benim annemin amcası vefat etti başsağlığı bile dilemedi ben şimdi başsağlığı mı dileyeceğim?

Benim büyük "kusurlarımı" tüm aileme şikayet etmek için telefondan düşmeyen kv adeta ölüm sessizliğinde. Umrumda değiller.

Ben açıkçası boşanacağınızı pek düşünmüyorum. Eşiniz adım atmak için son ana kadar bekliyor gibi geldi. Yani siz kendiniz vazgeçerseniz, isteklerini size kabul ettirebileceğini düşünüyor olabilir. Ben bütün msj ları okumadım ama.. Eğer gerçekten iş boşanmaya giderse de hakkınızda hayırlısı olsun

Ben vazgeçmeyeceğim artık. Oyuncak değilim çünkü, yeteri kadar taviz verdim zaten. Ailem arkamda, maddi gücüm var, kimseye muhtaç değilim, bana hayatımda en ufak katkısı yok, bari yük gitsin omuzlarımdan.

G greengirll babacığının mesajı, annenin tutumu, kardeşinin desteği beni çok mutlu etti. Ne güzel ailen var hiç bir şeye ihtiyacın yok eminim çok daha güzel günleriniz olacak.

Sana tavsiyem karşı taraf ve onunla bağlantılı herkese kulağını tıka izin verme seni üzmelerine artık mutlu olma zamanı.

G greengirll babacığının mesajı, annenin tutumu, kardeşinin desteği beni çok mutlu etti. Ne güzel ailen var hiç bir şeye ihtiyacın yok eminim çok daha güzel günleriniz olacak.

Sana tavsiyem karşı taraf ve onunla bağlantılı herkese kulağını tıka izin verme seni üzmelerine artık mutlu olma zamanı.

Aynen inanın ben de bu kadarını beklemiyordum, demek ki onlar da aslında farkındaydı ve bir şey söyleyemiyorlardı...Onlar da rahat bir nefes alacak eminim.

Bir gün gerçekten mutlu olduğumu yazacağım buraya, inanıyorum :)

X