- 28 Ocak 2021
- 1.484
- 3.687
- 83
- 37
- Konu Sahibi Huuulyaaa111
-
5 ay değil 5 hafta. HAFTA...5 aylık evlilikte aldatmış bir insan senin değerini belirleyemez.
pişman olsa değerin artmaz olmasa azalmaz.
senin kocan değer belirleme otoritesi değil.
kendi değerini 5 aylık evlilikte aldatan insanın insafına bırakan kişi kendine değer vermiyordur aslında.
çapsızın teki için bu kadar kafa yormak seni değersizleştiren asıl.
Konudan bağımsız ama Döner dediniz canım çekti şuan sipariş veriyorum sayenizde iyi günler dilerm.Dönerse senindir dönmezse yeni sevgilisinindir.
Bence talep edilen para o kadardır hakim çok az kısmını veriyor eğer anlaşmalı değilse.Altınlar artı elli bin lira mi?
Neden elli bin lira? Hem ortada cocuk yok bir şey yok. Bence parayı ödediği için pişman olur,kurtulduğu içinse mutlu. Allah korusun,ya bir değil beş yıldır evli olsaydı, böbreğini mi satacakti
Rica ederim iyi analiz et şu anda kafan çok karışır. Sonuçta kimse boşanmak için evleniyor. Bir hayal ile mutlu mesut evlenip yuvayı yıkmak insanı üzüyor ama sonu karanlık ise ışığı bulman için şuan en doğru zaman. O yüzden isterse şuan pişmanlıktan ölsün bitsin hiç fark etmez. Pişmanlığı da hiç fayda etmez sen mutlu değilsen bu evlilikte , huzurun yoksa evliliğin sorumluluklarını yerine getirmiyorsa ipini kes düğüm atsan da eskisi gibi olmaz. Evlilik kumar gibi sonuçta iyisi gelir mutlu olursun kötüsü gelir huzurundan olursun. Ama artık doğrusu kendi hayatını şekillendirmen bu da doğru bir adım ve kararla olur.Teşekkür ederim yorumun için
Aldattığı, hakaret tehdit ve şiddet uyguladığı için. Yeterli mi? Değilse çok daha fazlası da var.Altınlar artı elli bin lira mi?
Neden elli bin lira? Hem ortada cocuk yok bir şey yok. Bence parayı ödediği için pişman olur,kurtulduğu içinse mutlu. Allah korusun,ya bir değil beş yıldır evli olsaydı, böbreğini mi satacakti
Talep edilen 500 bin hakimin verdiği 60 bin.Bence talep edilen para o kadardır hakim çok az kısmını veriyor eğer anlaşmalı değilse.
2 aylık evliyiz.
5 ay değil 5 hafta. HAFTA...
O konuda işte 2 aylık evliyiz 3 haftadır babamın evindeyim demiş. 2 ay=8 hafta üç haftayı düşersek beş hafta aynı evde evli kalmışlar ama o 5 haftada arada bir yerde yine baba evine gitmiş. 5 haftalık evlilik sonrası boşanma aşamaları, sayma onları. Boşanma evlilikten daha uzun sürmüş.20 ekimde yazmış bunu.
7 aylık evlilikmiş
Eee canım işin içinde aldatma varsa o zaman kesip atın ne pişmanlığı. Bir kere aldatan zaten alışkanlık olacağı için yine yine yapacak. İhanet eden sadakatsizlik eden zaten şeytan görsün yüzünü cehenneme kadar yolu var. Aldatan herifin de pişmanlığı çok yapmacık olur. He ne ekersen onu biçersin derler o da yaşattığını yaşar er ya da geç. Ama bırak sal gitsin cidden oturup düşünmeye bile değmez. Adam olsa zaten bunları yapmaz hani 5 dk düşünüp üzülmeye değecek biri değil.Aldatma dahil bir sürü şey
Kendinizi bu soruyu sorarak küçük düşüren sizsiniz.İnsan kendi değerini kendi belirler.Acik yazacağım bu acizlik başka birşey değil.Ne pişmanlığı hanımefendi adamın aklı hala yapamadiklarindadir Allah bilirKomik sanırım çok güldün.
Ya gerçekten teşekkür ederim. Şu durumu anlamak neden zor insanlar neden yargılıyor pişman olmasını istiyorum diye anlamıyorum.Canınızı yakan kişinin pişman olmasını dilemeniz çok normal. Ben garip bulmadım. Üzgünsünüz, hayal kırıklığına uğramışsınız. O da yansın istiyorsunuz. Ama pek öyle olmuyor. Zaten zamanla, karşı taraf pişman olana kadar da sizin acınız diniyor. O saatten sonra da önemsemiyorsunuz artık. Geçecek üzülmeyin.
O konuda işte 2 aylık evliyiz 3 haftadır babamın evindeyim demiş. 2 ay=8 hafta üç haftayı düşersek beş hafta aynı evde evli kalmışlar ama o 5 haftada arada bir yerde yine baba evine gitmiş. 5 haftalık evlilik sonrası boşanma aşamaları, sayma onları. Boşanma evlilikten daha uzun sürmüş.
Siz ciddi misiniz ? Bu şiddet uygulayan hakaret eden aldatan erkeklere de yaptırım getirmeliler. 500 bin ödeseydi de aklı başına gelseydi.Talep edilen 500 bin hakimin verdiği 60 bin.
Hızlı yaşa genç boşan adamıymışgidiş o gidiş bir daha dönmemiş mi?
ne ara aldatıldı ne ara dayak yedi 5 hafta içinde
adam herşeyi sığdırmış maşallah
Maddi durumu göz önüne alındığında bu miktar da onun aklını başına getirir. Aldığım tüm parayı Bi derneğe yatırcam parada falan gözüm yok çok iyi bir işim çok iyi maaşım var ama sırf ona sıkıntı olacak diye alabileceğim en yüksek tazminatı alacağım. Zaten bu yaşına kadar biriktirdiği bütün parayı düğün için harcadı. Altın falan yaptı. Her şeyini kaybetmiş olacak. Bu durum biraz da olsa içimi rahatlatıyor.Siz ciddi misiniz ? Bu şiddet uygulayan hakaret eden aldatan erkeklere de yaptırım getirmeliler. 500 bin ödeseydi de aklı başına gelseydi.
Aynen ya boşanma aşamasında karşındaki ne kadar kötülükte etse hep bir geri geri gidiyor ayakları insanın. Bende çok kararsız kalmıştım, sürekli ailesi aradı ex eşte gel gel dedi ama bir iyi bir kötü davranınca kararsız kalıp dönmedim. İyiki dönmedim çünkü değişmiyor bunu net anladım. Zaten hayırlısı buymuş ki zamanla anladım bunu ki şuan daha iyiyim. 6 ay oldu bizde boşanalı iyiki diyorum dönmedim ona kanıpta. Dönse idim hayatım kölelikle, eziyetle geçecekti. İkna etmeye çalıştığı zamanlardaki gibi de iyi gibi davranmayacak özüne dönecekti. O yüzden o psikolojiyi çok iyi anlıyorum sonuçta bir evlilik bitiyor öyle böyle. O yüzden bir kafa karışıklığı, üzgün olma hali oluyor. Ama bazen olmaması daha hayırlı oluyor.Sorun çok saçma, yorumlara da çok gülüyorum ama senin psikolojini anlıyorum, yaşadım çünkü ben de. 6 ay evli kaldım, alkol problemi vardı eski eşimin, alkollü iken çok defa kavga ettik, bana da git dediği oldu ve ben de o 6 ayda 2 3 kere evden gittim. Boşanırken, çok da üzüldüm, çok pişman olsun istedim, hatta dava açmadan önce son bir şans verelim evliliğimize dedim , o pek oralı olmadı, çabalamadı o da ama şuan her gün şükrediyorum, iyi ki çabalamamış, iyi ki pişman olup beni ikna etmeye çalışmamış, ya hala onunla evli olsaydım, kabus gibi ... Sen de bir süre sonra aynen benim gibi düşüneceksin, geriye dönüp bakınca güzel, mutlu bir evlilik yok ki, kavgalı, küfürlü, evden kovmalı, hiçbir halt olmaz sizin evliliğinizden de. O pişman olur mu bilmem ama senin bu duyguların, düşüncelerin geçecek zamanla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?