Boşanan erkek ne zaman pişman olur?

insanın kendini değerli hissetmesi için neden birilerinin ona değer vermesi gerektiğini düşünüyoruz ki. ben değerliyim karşımdaki kim ki bana değer biçecek. kötü bi ir evlilik olmuş hatta evliliğimsi olmuş ona pek evlilikte denemez ama pişman olsun dönsün bende değerli hissedeyim fikri çok saçma

5 ay değil 5 hafta. HAFTA...

Hic sanmiyorum. Neden pisman olsun ki? Insan, sevgili, saygili, huzurlu, mutlu evliliginin ozlemini ceker. Ruhunu yoran anlasmazligin degil. Pisman olan erkek gorulmemistir. Onun yerine pisman rolu yapip Oscar alan erkek gorulmustur.

Bence talep edilen para o kadardır hakim çok az kısmını veriyor eğer anlaşmalı değilse.

Teşekkür ederim yorumun için
Rica ederim iyi analiz et şu anda kafan çok karışır. Sonuçta kimse boşanmak için evleniyor. Bir hayal ile mutlu mesut evlenip yuvayı yıkmak insanı üzüyor ama sonu karanlık ise ışığı bulman için şuan en doğru zaman. O yüzden isterse şuan pişmanlıktan ölsün bitsin hiç fark etmez. Pişmanlığı da hiç fayda etmez sen mutlu değilsen bu evlilikte , huzurun yoksa evliliğin sorumluluklarını yerine getirmiyorsa ipini kes düğüm atsan da eskisi gibi olmaz. Evlilik kumar gibi sonuçta iyisi gelir mutlu olursun kötüsü gelir huzurundan olursun. Ama artık doğrusu kendi hayatını şekillendirmen bu da doğru bir adım ve kararla olur.

Aldattığı, hakaret tehdit ve şiddet uyguladığı için. Yeterli mi? Değilse çok daha fazlası da var.

20 ekimde yazmış bunu.

7 aylık evlilikmiş
O konuda işte 2 aylık evliyiz 3 haftadır babamın evindeyim demiş. 2 ay=8 hafta üç haftayı düşersek beş hafta aynı evde evli kalmışlar ama o 5 haftada arada bir yerde yine baba evine gitmiş. 5 haftalık evlilik sonrası boşanma aşamaları, sayma onları. Boşanma evlilikten daha uzun sürmüş.

Canınızı yakan kişinin pişman olmasını dilemeniz çok normal. Ben garip bulmadım. Üzgünsünüz, hayal kırıklığına uğramışsınız. O da yansın istiyorsunuz. Ama pek öyle olmuyor. Zaten zamanla, karşı taraf pişman olana kadar da sizin acınız diniyor. O saatten sonra da önemsemiyorsunuz artık. Geçecek üzülmeyin.

Aldatma dahil bir sürü şey
Eee canım işin içinde aldatma varsa o zaman kesip atın ne pişmanlığı. Bir kere aldatan zaten alışkanlık olacağı için yine yine yapacak. İhanet eden sadakatsizlik eden zaten şeytan görsün yüzünü cehenneme kadar yolu var. Aldatan herifin de pişmanlığı çok yapmacık olur. He ne ekersen onu biçersin derler o da yaşattığını yaşar er ya da geç. Ama bırak sal gitsin cidden oturup düşünmeye bile değmez. Adam olsa zaten bunları yapmaz hani 5 dk düşünüp üzülmeye değecek biri değil.

Komik sanırım çok güldün.
Kendinizi bu soruyu sorarak küçük düşüren sizsiniz.İnsan kendi değerini kendi belirler.Acik yazacağım bu acizlik başka birşey değil.Ne pişmanlığı hanımefendi adamın aklı hala yapamadiklarindadir Allah bilir

Ya gerçekten teşekkür ederim. Şu durumu anlamak neden zor insanlar neden yargılıyor pişman olmasını istiyorum diye anlamıyorum.

gidiş o gidiş bir daha dönmemiş mi?
ne ara aldatıldı ne ara dayak yedi 5 hafta içinde
adam herşeyi sığdırmış maşallah

Siz ciddi misiniz ? Bu şiddet uygulayan hakaret eden aldatan erkeklere de yaptırım getirmeliler. 500 bin ödeseydi de aklı başına gelseydi.
Maddi durumu göz önüne alındığında bu miktar da onun aklını başına getirir. Aldığım tüm parayı Bi derneğe yatırcam parada falan gözüm yok çok iyi bir işim çok iyi maaşım var ama sırf ona sıkıntı olacak diye alabileceğim en yüksek tazminatı alacağım. Zaten bu yaşına kadar biriktirdiği bütün parayı düğün için harcadı. Altın falan yaptı. Her şeyini kaybetmiş olacak. Bu durum biraz da olsa içimi rahatlatıyor.

Aynen ya boşanma aşamasında karşındaki ne kadar kötülükte etse hep bir geri geri gidiyor ayakları insanın. Bende çok kararsız kalmıştım, sürekli ailesi aradı ex eşte gel gel dedi ama bir iyi bir kötü davranınca kararsız kalıp dönmedim. İyiki dönmedim çünkü değişmiyor bunu net anladım. Zaten hayırlısı buymuş ki zamanla anladım bunu ki şuan daha iyiyim. 6 ay oldu bizde boşanalı iyiki diyorum dönmedim ona kanıpta. Dönse idim hayatım kölelikle, eziyetle geçecekti. İkna etmeye çalıştığı zamanlardaki gibi de iyi gibi davranmayacak özüne dönecekti. O yüzden o psikolojiyi çok iyi anlıyorum sonuçta bir evlilik bitiyor öyle böyle. O yüzden bir kafa karışıklığı, üzgün olma hali oluyor. Ama bazen olmaması daha hayırlı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…