- Konu Sahibi Huuulyaaa111
-
Yargılamıyorum canım benim pişman olması size bir şey katmaz. Pişman olması içinde umursamayı bırakmalısınız. Eşimle sevgiliyken benden ayrılmıştı gayet düzgün şekilde. O zaman hep pişman olsun diye beklemiştim. Bekledikçe de olmadı:) sonra banane dedim ve kendime döndüm. Süslendim dolaştım gezdim ehliyet aldım okulumu bitirdim çevre edindim sonra kendisi kıymetini anladım diye geldi. 1 sene evlenmek için ikna ettiğini hatırlıyorum.Soruma verecek cevabınız yoksa yargılamayın.
Neden?Pişman olmaz sizinki boşuna beklemeyin.
Ne kadar sureli bir evlilikti peki oncesinde iliskiniz var miydi mesela ? Bir de suçlu oldugu halde demissiniz ya o suclu oldugunu dusunmuyorsa uzulmez ama alalen bir suc ise sonrasinda pisman olsa bile size gosterir mi o pismanligini meçhulArkadaşlar eşimle boşanma aşamasındayız. Çok yeni bir evlilik şuan bitmek üzere. O hatalı olduğu için tüm takıları alacağım ve bana en az 50 bin TL tazminat ödeyecek. Suçlu olduğu halde beni kaybetmemek için hiç çaba göstermedi. Bu durum beni kırdı tabi ki ama bu konuyla ilgili bir şey yazmayın. Sadece merak ettiğim şey boşandıktan sonra mutlu olur mu? Pişman olup dönmek ister mi? Onu asla affetmeyeceğim ama pişman olmasını istiyorum. Eşinden boşandıktan sonra eşi pişman olan var mı?
Bunun net bir cevabı olamaz kiArkadaşlar eşimle boşanma aşamasındayız. Çok yeni bir evlilik şuan bitmek üzere. O hatalı olduğu için tüm takıları alacağım ve bana en az 50 bin TL tazminat ödeyecek. Suçlu olduğu halde beni kaybetmemek için hiç çaba göstermedi. Bu durum beni kırdı tabi ki ama bu konuyla ilgili bir şey yazmayın. Sadece merak ettiğim şey boşandıktan sonra mutlu olur mu? Pişman olup dönmek ister mi? Onu asla affetmeyeceğim ama pişman olmasını istiyorum. Eşinden boşandıktan sonra eşi pişman olan var mı?
Böyle soruya böyle cevap. Eşin yeni birini bulup evlenir, şükür eder, sen de düşünüp durursunSoruma verecek cevabın yoksa neden yorum yapıyorsun
Net cevap beklemiyorum yaşayan var mı diye sordum. Boşanıp eski kocası pişman olan var mı diye sordum. Ama herkes yargı dağıtma peşinde kendinceBunun net bir cevabı olamaz ki
Sen bankadaki altınları verde kocana boşanma davanı öyle aç bide bosanmak istemiyorsun adam zaten ... Git demiş sana o seni istemiyor niye burda hikaye yapiyorsunİstersen sadakayı sana versin
Cevabınız için teşekkür ederim
Beş haftalık evlilikte 2 kere babanızın evine döndüğünüz, babasının elini öpmediniz diye sizi küfür kıyamet evden kovan adam pişman olmaz çünkü.Neden?
Alemsin ya buna çok güldüm sen çok yaşa emiKristal küreme bakiim bi.
Zaten barışmayacağım ama hiç çaba göstermediği için kendimi çok değersiz hissediyorum. Pişman olduğunu görmek isterim.Eski eşim duruşma olduğu gün pişman oldu akşam mesajlar attı işte aileme yenik düştüm, onlar yüzünden ayrıldık. Bende dedim aklın başına herşey bittikten sonra mı geldi. Yok seviyorum hala senden sonra olmayacak felan ama istediği kadar pişman olsunlar herşey zamanında güzel. Zaten oluru varsa oluyor ayrılık hayırlısı ise hakkımızda Yaradan bizden daha hayırlısını, iyisini bilir. Eşiniz pişman olsada bu saatten sonra anlamı yok ki bu raddeye geldikten sonra düzelmiyor kolay kolay. Şimdi değil sonra gelir aklı başına ama o saatten sonra da sizin eyvallahınız olmasın. Üzen, can yakan değil kıymet veren, değer veren insanlar olsun hayatımızda artık. Bu hayatta hiçbir şeyi geri alamıyoruz, zamanda gençlikte akıp gidiyor. Değmeyecek insanlarla değil değecek, hak edenler ile geçip gitsin öyle değil mi? Benim konumu da bilirler burada zor günlerdi ya sanki evlilik yaşadım mı neydi bu kabus muydu rüya mı geçip gitti ama eziyet ile aşağılama ile. Ki ben çok çabaladım düzelir diye şamata verdim ama sonu boşanma oldu ki öyle insanla ömür değil dk bile geçmezmiş bunu anladım. Sizinde öyle ise kararıızdan dönmeyin. Bazı insanlar gerçekten değişmiyor şansta versen neyse o. Sonuç olarak pişmanda olsa sizin kararınızı değiştirecek mi o önemli. Ama samimiyetine bağlı, çoğu da ikna edip boşanmamak için pişman rolü oynuyor. Onu da siz bilirsiniz tanıyorsunuz huyunu felan .
Offf bu ne yahuNet cevap beklemiyorum yaşayan var mı diye sordum. Boşanıp eski kocası pişman olan var mı diye sordum. Ama herkes yargı dağıtma peşinde kendince
Sonrasında da 2 kez aldattığını öğrendim.Beş haftalık evlilikte 2 kere babanızın evine döndüğünüz, babasının elini öpmediniz diye sizi küfür kıyamet evden kovan adam pişman olmaz çünkü.
Dur istediği cevabı vereyim ben. Takriben 1 yıl 7 ay 18 gün 9 saat sonra pişman oluyorlar diye biliyorum.Offf bu ne yahu
Sizin gergin tavırlarınıza maruz kalmak zorunda mıyız biz? Ne bu atarlı cevaplar. Aklı olan her insanın vereceği cevabı verdim size. Birisi çıkıp evet pişman oldu dese ne olacakherkesin karakteri farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?