Boşanan erkek ne zaman pişman olur?

B biedanur98 aynen bende burda yazmıştım eve gidip eşyalarımı aldığımda yasadigim o korkunç duyguyu sonra beni arayıp saatlerce ağlamıştı garip olan ben birazcık sert davransam ona yalvarmisim gibi davranıp üstüne hakaretler ediyordu , burda okuduklarim yol gösterici oldu , bana evimizi seni mutfakta görmeyi kızımızla ilgilenirken izlemeyi özledim demişti orda bile bı hizmetçinin yokluğu koymuştu Hay Allah'ım bu adama kaç yılımı verdim
Beş haftada bebek yapıp doğurup büyüttünüz mü?

Zaten barışmayacağım ama hiç çaba göstermediği için kendimi çok değersiz hissediyorum. Pişman olduğunu görmek isterim.
Ya senin değerin onun çabası ile ölçülmez ki. Onun yapısı, karakteri huyu öyle bazı insanlar çok gamsız ,umursamaz. Bu evliliğin oluru yoksa ilerde yani devam etse mutlu olabilecek misin bunu düşün önce. Ölç, tart artıları eksileri bunları hesap ettikten sonra zaten kafanda herşey oturacak. Evliliğin hakkında detay vermişsin bilemiyorum sorun ne ve ne kadarlık evlisin ama olmuyorsa hayırlısı bu demek. Karşı taraf evliliğinin bitmesine üzülmüyorsa sende üzülme. Sonuçta bulunmaz Hint kumaşı değil. Sen kendine değer ver, bu saatten sonra onun vereceği değer neyi değiştirir ki . Baştan gösterecekti o değeri ki bu raddeye gelmezdi o zaman .

Sorun çok saçma, yorumlara da çok gülüyorum ama senin psikolojini anlıyorum, yaşadım çünkü ben de. 6 ay evli kaldım, alkol problemi vardı eski eşimin, alkollü iken çok defa kavga ettik, bana da git dediği oldu ve ben de o 6 ayda 2 3 kere evden gittim. Boşanırken, çok da üzüldüm, çok pişman olsun istedim, hatta dava açmadan önce son bir şans verelim evliliğimize dedim , o pek oralı olmadı, çabalamadı o da ama şuan her gün şükrediyorum, iyi ki çabalamamış, iyi ki pişman olup beni ikna etmeye çalışmamış, ya hala onunla evli olsaydım, kabus gibi ... Sen de bir süre sonra aynen benim gibi düşüneceksin, geriye dönüp bakınca güzel, mutlu bir evlilik yok ki, kavgalı, küfürlü, evden kovmalı, hiçbir halt olmaz sizin evliliğinizden de. O pişman olur mu bilmem ama senin bu duyguların, düşüncelerin geçecek zamanla.

Ya senin değerin onun çabası ile ölçülmez ki. Onun yapısı, karakteri huyu öyle bazı insanlar çok gamsız ,umursamaz. Bu evliliğin oluru yoksa ilerde yani devam etse mutlu olabilecek misin bunu düşün önce. Ölç, tart artıları eksileri bunları hesap ettikten sonra zaten kafanda herşey oturacak. Evliliğin hakkında detay vermişsin bilemiyorum sorun ne ve ne kadarlık evlisin ama olmuyorsa hayırlısı bu demek. Karşı taraf evliliğinin bitmesine üzülmüyorsa sende üzülme. Sonuçta bulunmaz Hint kumaşı değil. Sen kendine değer ver, bu saatten sonra onun vereceği değer neyi değiştirir ki . Baştan gösterecekti o değeri ki bu raddeye gelmezdi o zaman .
Teşekkür ederim yorumun için ❤️

Sorun çok saçma, yorumlara da çok gülüyorum ama senin psikolojini anlıyorum, yaşadım çünkü ben de. 6 ay evli kaldım, alkol problemi vardı eski eşimin, alkollü iken çok defa kavga ettik, bana da git dediği oldu ve ben de o 6 ayda 2 3 kere evden gittim. Boşanırken, çok da üzüldüm, çok pişman olsun istedim, hatta dava açmadan önce son bir şans verelim evliliğimize dedim , o pek oralı olmadı, çabalamadı o da ama şuan her gün şükrediyorum, iyi ki çabalamamış, iyi ki pişman olup beni ikna etmeye çalışmamış, ya hala onunla evli olsaydım, kabus gibi ... Sen de bir süre sonra aynen benim gibi düşüneceksin, geriye dönüp bakınca güzel, mutlu bir evlilik yok ki, kavgalı, küfürlü, evden kovmalı, hiçbir halt olmaz sizin evliliğinizden de. O pişman olur mu bilmem ama senin bu duyguların, düşüncelerin geçecek zamanla.
Çok teşekkür ederim ♥️

Gelip sizden özür dilese affet dese sanki boşanmayacak gibisiniz ama yapmamıl bitirmek istemiş bu da size dokunmuş ama sonuçta bir yola girilmiş evlilik bitince hep pişman olacak mı arayacak mı diye mi bekleyeceksiniz? Bunun bir anlamı yok egonuzu tatmin etmekten başka ayrıca hep takılı kalacaksınız bitirin ve yeni hayatınıza başlayın irtibatı kesin

Aldatma dahil bir sürü şey

5 aylık evlilikte aldatmış bir insan senin değerini belirleyemez.
pişman olsa değerin artmaz olmasa azalmaz.
senin kocan değer belirleme otoritesi değil.
kendi değerini 5 aylık evlilikte aldatan insanın insafına bırakan kişi kendine değer vermiyordur aslında.
çapsızın teki için bu kadar kafa yormak seni değersizleştiren asıl.

Heaaa tamam, ne atarlancam ayol 😂 şaşırdım bebek nerden çıktı diye 🙄
Eşimin anasinin evine gidişini anlatmıştım da erkekler düzeni bozulmazsa hiç pişman olmaz demiştim biri alintilamis ona cevap vermiştim:) ben sizin bazen yorumlarınıza denk geliyorum ama açıkçası bu üyeyi de anlıyorum insan karşı tarafın pişman olduğunu birazda kendini değerli hissetmek için istiyor ama bilmiyor ki onun pişmanlığı değerli kilmayacak onu kendisi kendine değer vermeli umarım bu duygudan hemen kurtulur

Net cevap beklemiyorum yaşayan var mı diye sordum. Boşanıp eski kocası pişman olan var mı diye sordum. Ama herkes yargı dağıtma peşinde kendince

Başkasını kocası pişman olduysa sizinkide mi olacak ne alaka onu da anlayamadın ha bak pişman olmuşlar kesin benimki de olacak diye mi bekleyeceksiniz her insan farklı siz bunu beklerken adam evlenmesin de

Arkadaşlar eşimle boşanma aşamasındayız. Çok yeni bir evlilik şuan bitmek üzere. O hatalı olduğu için tüm takıları alacağım ve bana en az 50 bin TL tazminat ödeyecek. Suçlu olduğu halde beni kaybetmemek için hiç çaba göstermedi. Bu durum beni kırdı tabi ki ama bu konuyla ilgili bir şey yazmayın. Sadece merak ettiğim şey boşandıktan sonra mutlu olur mu? Pişman olup dönmek ister mi? Onu asla affetmeyeceğim ama pişman olmasını istiyorum. Eşinden boşandıktan sonra eşi pişman olan var mı?
Dönerse senindir dönmezse yeni sevgilisinindir.

B biedanur98 aynen bende burda yazmıştım eve gidip eşyalarımı aldığımda yasadigim o korkunç duyguyu sonra beni arayıp saatlerce ağlamıştı garip olan ben birazcık sert davransam ona yalvarmisim gibi davranıp üstüne hakaretler ediyordu , burda okuduklarim yol gösterici oldu , bana evimizi seni mutfakta görmeyi kızımızla ilgilenirken izlemeyi özledim demişti orda bile bı hizmetçinin yokluğu koymuştu Hay Allah'ım bu adama kaç yılımı verdim
Bu biraz şey istediğimi elde edeyim sonra özüme döneyim tarzı bir psikolojik rahatsızlık bence. Benimki de öyleydi önce canım cicimler güzel davranmalar sonra bir anda özüne dönüyordu o yüzden çok kararsız kaldım boşanmak konusunda. Bir çok iyi davranıp konuşuyordu, sonra hakaretler, aşağılamalar neler neler. Ben fazla duygusalım o yüzden iyi davransa az inanırdım. Ama ailem, çevrem ve burda arkadaşlar uyardı ki dedikleri gibi hepsi yalandı köprüyü geçene kadar. Ben affetsem barışsam yanına gitsem iki gün sonra yine eziyet,hakaret ki tek kendi değil ailece eziyet ediyorlardı. Kesinlikle baş edemezdim gurbette idim birde ailemden uzak. Öldürme tehdidi de edince ki sonradan dedi ben yapmam öyle şeyler sinirle dedim. Ama işte karşındaki ne kadar iyi oyuncu da olsa Allah er ya da geç karşındakinin maskesini düşürüyor. Yoksa göremezdim vazgeçmese idim geleceğim yoktu belkide. O yüzden bazen gözünü açıp olan biteni görmek gerekiyor. Bazende vazgeçmek gerekiyor kendine olan değer, saygı adına.

Back
X