- 23 Ağustos 2012
- 49.362
- 228.499
-
- Konu Sahibi HaklisinHocam
Hesabına baktım az önce, açtı gösterdi beyfendi sürekli para çekilmiş 2500,1500,2500,5600 yaklaşık 15.000 liralık para çekilmiş 2 ay içinde hesabından ne yaptın bunları diyince altın aldım dedi gösterdi altınlarını, ben borç içinde çabalarken beyfendi yatırım yapıyormuş geleceğini güvenceye alıyormuş ben sürekli boşanıcam diyormuşum, ortada kalmayacakmışmış
Yok ben altın aldığım zaman ona mı veriyormuşum o da bana vermeyecekmiş saklayacakmış ihtiyaç anında verecekmiş yersen, ihtiyacım var borcum var ver dedim veremezmiş efendim yeni almışmış zarar edermişSonunda yola geldi. Siz oradan, buradan kısıp eve harcarken beyfendi kendisi için birikim yapıyor. Ne kadar bencil bir adam ama serti ve ciddiyeti görürse yola gelir gibi.
En iyi kararı siz verirsiniz tabi ama şartlarınızı kabul ederse bir şans daha verilebilir belki.
Evde yardım etmek, maddi açıdan daha çok katkıda bulunmak ve o altınları da size versin.
Benden aynen bu ifadeyi kullandım sen çocukların rızkını onlardan kısıp birikim mi yaptın ben doğru mu anladım, sen bakıyorsun yA çocuklara dedi yüzsüz yüzsüz, sanki evi geçindirmesi gereken benmişim gibiSenin geleceğine tükürürüm hayvan herif ya parayı getir ya al bavulunu git derdim ben olsam.
Cidden çok kızdım bu ne utanmazlık, 2 çocuğu olan bir baba nasıl çocuklarının rızkını çalıp gelecek planlarOraya gelirsem onun geleceğini söndürürüm yeminle akıllı olsun
Yarın duruşma var niye hala yokuşa sürüyor işi, olayın ciddiyetini hâlâ kavramış değil.Yok ben altın aldığım zaman ona mı veriyormuşum o da bana vermeyecekmiş saklayacakmış ihtiyaç anında verecekmiş yersen, ihtiyacım var borcum var ver dedim veremezmiş efendim yeni almışmış zarar edermiş
Ben hiç ondan para isteyemedim hiç bu ay o kadar sıkıştım ki mecbur kaldım belki de büyük konuştuğum için geldi başıma bu, burda bir kaç bayana çalışın eşinizden para istemeyin ben isteyemem gibi büyük laflar ettim ve başıma geldi istedim o da verdiğim parayı istedim teker parasını madem teker almadın geri ver kreş parasını ödeyeyim dedim vermedi çok zoruma gitti bunca zaman o isteyince ben hep gönderdim az yada çok yolladım para bizim problememimz olmasın diye ama o ilk fırsatta beni nasıl kullandığını resmen gösterdi bana bunca zaman yediği yetmiyor gibi üstüne beni borç çukuruna itip birikim yapmış, ha şimdi o altınları gene istemem ben, azıcık aklı olsa zaten şimdiye kadar o getirir fırlatırdı al işte bu evliliği yıkma sebebin bunlar, alda huzurumuzu daha fazla kaçırma deseydi keşke ama yok hösterdikten sonra tekrar götürüp sakladı evet evet sakladıYarın duruşma var niye hala yokuşa sürüyor işi, olayın ciddiyetini hâlâ kavramış değil.
Şartlarınızdan biri de altınlar olsun derim. Eşler arasında gizli saklı olmaz, güvenini kazanmanız için o altınlar sizde kalsın siz saklayın o zaman.
Şimdiye kadar yeterince sömürüldünüz, biraz da o sizin şartlarınıza uysun.
Üzüntünüzü buradan hissettim. Çalışmayıp bu adamın eline bakmak zorunda kalsanız halinizi düşünemiyorum.Ben hiç ondan para isteyemedim hiç bu ay o kadar sıkıştım ki mecbur kaldım belki de büyük konuştuğum için geldi başıma bu, burda bir kaç bayana çalışın eşinizden para istemeyin ben isteyemem gibi büyük laflar ettim ve başıma geldi istedim o da verdiğim parayı istedim teker parasını madem teker almadın geri ver kreş parasını ödeyeyim dedim vermedi çok zoruma gitti bunca zaman o isteyince ben hep gönderdim az yada çok yolladım para bizim problememimz olmasın diye ama o ilk fırsatta beni nasıl kullandığını resmen gösterdi bana bunca zaman yediği yetmiyor gibi üstüne beni borç çukuruna itip birikim yapmış, ha şimdi o altınları gene istemem ben, azıcık aklı olsa zaten şimdiye kadar o getirir fırlatırdı al işte bu evliliği yıkma sebebin bunlar, alda huzurumuzu daha fazla kaçırma deseydi keşke ama yok hösterdikten sonra tekrar götürüp sakladı evet evet sakladı
Evet o kadar yoruldum ki bir şeylere bağırıp çağırıp kavga edecek gücüm kalmadı da sabrım da yokÜzüntünüzü buradan hissettim. Çalışmayıp bu adamın eline bakmak zorunda kalsanız halinizi düşünemiyorum.
Eşiniz bu kadar bencil ve maddiyatçı ise siz de kendinizi kullandırtmamak adına öyle olmak zorundasınız. Tek bir taraf verici olursa yürümez ki. Siz sabahtan akşama kadar çalışıyor bir de eve gelip yoruluyorsunuz, çabanızı takdir edip maddi ve manevi destek olacağına bir de yük oluyor size. Evlilik böyle bir şey değil ki.
Gerçi adam kendi öz çocuklarını bile düşünmüyor ki sizi mi düşünecek.
Bundan sonra nasıl devam edersiniz bilemem ama güvenin olmadığı bir yerde, gizli saklı şeylerle bir evlilik yürümez. Yürürse de bir taraf mağdur ve içine ata ata hasta olur.
Boşanmazsan o bana çektirmeye devam edecek, çünkü biliyor ben onun gibi çocuklarıma kıyamam, bilmiyorum ki ben bunu bu yaptıklarını hak edecek ne yaptım, başka bir kadın olsa belki bu kadar zoruma gitmezdi, beni sevmiyor istemiyor der noktayı koyardım ama çocuklarımın rızkını kendine teminat yapması, çocuklarını gözünün görmemesi çok koydu yaÇok üzüldüm gerçekten. Rezil herif. Siz ay sonunu nasıl getireceğim diye çocuklarla evin tüm yüküyle sıkıntı çekip eksi bakiyelerde gezerken beyefendi kendine birikim yapıyormuş. Şerefsizmiş.
Bu adam size gerçekten yük. Olur da boşanmam derseniz bile çok ağır şartlar sunun. Burnundan getirin size çektirdiklerini.
Size demiştim ya ablamla eniştemin hesabı ayrı diye ve hiç eve harcamaz dedim onlarda boşanma konusu çok geçtiği icin evleri ortak ilerde satılır diye eniştem kenara para koyuyor diye dusunmustu babam evi tamamen ele gecirecek diye.Hesabına baktım az önce, açtı gösterdi beyfendi sürekli para çekilmiş 2500,1500,2500,5600 yaklaşık 15.000 liralık para çekilmiş 2 ay içinde hesabından ne yaptın bunları diyince altın aldım dedi gösterdi altınlarını, ben borç içinde çabalarken beyfendi yatırım yapıyormuş geleceğini güvenceye alıyormuş ben sürekli boşanıcam diyormuşum, ortada kalmayacakmışmış
Aslında yapması gereken şeyler o kadar basit ki. Size maddi ve manevi destek olmak ve arkanızdan iş çevirmemek. İnsan hiç parasını eşinden ve çocuklarından sakınır mı ? Ayrıldıktan sonra konforu kalmayacak, yine kendini düşünüyor.Evet o kadar yoruldum ki bir şeylere bağırıp çağırıp kavga edecek gücüm kalmadı da sabrım da yok
Asıl temel mesele aile, bu adam ailenin ne olduğunu bilmiyor, yetiştiği aileye aile demeye şahit gerekir, sorun öz ailesinde görmemiş bilmiyor o yüzden yapamıyor ama ben 30 yaşına gelmiş adama bu saatten sonra bu kavramları öğretemem
En basit bir olaylarını anlatayım babaları sigortasız bir işte çalışıyor, anneleri sürekli sigortalı bir iş bulmadı için baskı yapıyor, en son baba çocuklarını(eşimi ve abisini) gösterip benim sigortam bunlar diyor ve o yaşta çocuklarını çalıştırıyor sırf kendi daha fazla çalışmak zorunda kalmasın iş yükü hafiflesin diye
Benimki çok Zeki Türk parası olarakda bırakmamış altın yapmış hem hesapta kalırsa boşanma da hak iddia ederim belki değil miEvet o kadar yoruldum ki bir şeylere bağırıp çağırıp kavga edecek gücüm kalmadı da sabrım da yok
Asıl temel mesele aile, bu adam ailenin ne olduğunu bilmiyor, yetiştiği aileye aile demeye şahit gerekir, sorun öz ailesinde görmemiş bilmiyor o yüzden yapamıyor ama ben 30 yaşına gelmiş adama bu saatten sonra bu kavramları öğretemem
En basit bir olaylarını anlatayım babaları sigortasız bir işte çalışıyor, anneleri sürekli sigortalı bir iş bulmadı için baskı yapıyor, en son baba çocuklarını(eşimi ve abisini) gösterip benim sigortam bunlar diyor ve o yaşta çocuklarını çalıştırıyor sırf kendi daha fazla çalışmak zorunda kalmasın iş yükü hafiflesin diye
Kadının sırtından karnını doyur sonra para biriktir, sonra da o parayı karına karşı koz olarak kullan karakterin hangi kademesi bu acaba ya da şerefinSize demiştim ya ablamla eniştemin hesabı ayrı diye ve hiç eve harcamaz dedim onlarda boşanma konusu çok geçtiği icin evleri ortak ilerde satılır diye eniştem kenara para koyuyor diye dusunmustu babam evi tamamen ele gecirecek diye.
Bunlar hep asalak tip.
Kendi başlarına bir mal sahibi olamazlar.
Ama kadının parası ile var oluslarini tamamliyorlar.
Mesaj yazsanız cevap vermez mi? Hala şoktayım nasıl çocukların rızkını düşünmez ben eve bakamazken sen kendine şu kadar altın birikimi yaparsın falan diye. Cevap verip altın yapmış olduğunu inkar etmezse delil olur belki.Benimki çok Zeki Türk parası olarakda bırakmamış altın yapmış hem hesapta kalırsa boşanma da hak iddia ederim belki değil mi
Hemen deneyeyimMesaj yazsanız cevap vermez mi? Hala şoktayım nasıl çocukların rızkını düşünmez ben eve bakamazken sen kendine şu kadar altın birikimi yaparsın falan diye. Cevap verip altın yapmış olduğunu inkar etmezse delil olur belki.
Pislik çıkarmasın da..Hemen deneyeyim
Bunlarda o dediklerin yok.Kadının sırtından karnını doyur sonra para biriktir, sonra da o parayı karına karşı koz olarak kullan karakterin hangi kademesi bu acaba ya da şerefin
Kökü kurusun diycem beddua dönüp dolaşıp beni bulur diye korkuyorum o yüzden demiyorumBunlarda o dediklerin yok.
Geçen de kiracıları var evin vergi ödemesi gelmiş hemen yarısini istiyor paranin.
Eve çöp almaz.
Ama gider olunca hemen yarısini ister.
Çocugun hastane giderleri okul gıda hepsi ablamda.
Sadece oturdukları eve doğalgaz elektrik su ödüyor o da hepsi aylık 1000 lira ancadir.
Paranın gerisi indiregandi ve kök ailesi.
Vermedi cevap, uyanık ama yemi yutmadıPislik çıkarmasın da..