Boşanamayanlardan mısınız

Bilemiyoruz ama ben bile merak ediyorsam konu sahibini düşünemiyorum artık.
Bir de şifreyi tekrar değiştirmiş, bu hareket daha çok şüphe uyandırıyor.
Yarın tünelden önceki son çıkışı ya paşa paşa getirip gösterecek hesabı ya da zaten olması gereken olacak o da bunun farkında dört dönüyor etrafımızda çay getireyim su içer misin paraya ihtiyacın var mı, ben de çocuğum yA ver şekerimi susayım

Yarın tünelden önceki son çıkışı ya paşa paşa getirip gösterecek hesabı ya da zaten olması gereken olacak o da bunun farkında dört dönüyor etrafımızda çay getireyim su içer misin paraya ihtiyacın var mı, ben de çocuğum yA ver şekerimi susayım
Kesin yedi bi p.k.

Yok be adam efsane cimri, kadına kumara kuruş harcamaz bence, yarısını biriktirmiş yarısını anasına yollamistir. Hesabındaki yüklü parayı görünce kadın delirecek diye gostermiyordur
Ben bilirim bu cimrileri. Bunların derdi elinin altındaki karıları ile, dışarda fettanlara neler neler saçıyorlar.

Yok be adam efsane cimri, kadına kumara kuruş harcamaz bence, yarısını biriktirmiş yarısını anasına yollamistir. Hesabındaki yüklü parayı görünce kadın delirecek diye gostermiyordur
Hesabı boşaltsa o da dökümden çıkar. Bakalım ne yapacak.

Ben bilirim bu cimrileri. Bunların derdi elinin altındaki karıları ile, dışarda fettanlara neler neler saçıyorlar.
Küçücük yerdeyiz bir şey yapsa cümle aleme sakız olur, kadın meselesi de değil bence ama hiç bir erkeğe de güvenmiyorum artık yapamaz mı pekala da yapabilir, asıl merak ettiğim davaya gelecek mi

Küçücük yerdeyiz bir şey yapsa cümle aleme sakız olur, kadın meselesi de değil bence ama hiç bir erkeğe de güvenmiyorum artık yapamaz mı pekala da yapabilir, asıl merak ettiğim davaya gelecek mi
Ayol bunların sakızından ne olur? İki gün cıkcıklanır, sonra X bey aşağı X bey yukarı.

Hesabı boşaltsa o da dökümden çıkar. Bakalım ne yapacak.
Peki şunu sorayım size benim hesabı görmek istemem sizce onun karakterini rencide edici bir davranış mı yani kavgamız tartımamız olmasaydı da bu ona kendisini kötü hissettirir miydi, çok mu hayata müdehale oluyor bu olay

Peki şunu sorayım size benim hesabı görmek istemem sizce onun karakterini rencide edici bir davranış mı yani kavgamız tartımamız olmasaydı da bu ona kendisini kötü hissettirir miydi, çok mu hayata müdehale oluyor bu olay
Ya saçmalama tatlım, ortak iki çocuğunuz var, sen varını yoğunu dokmüşsün ortaya onun da öyle yapması gerekir zaten, normal olan bu

Ne alaka eşiniz, hayat arkadaşınız bu. Nasıl böyle düşünebiliyorsunuz anlamadım. Siz aynı evi paylaşıyor, beraber eve masraf yapıyorsunuz. Eve giren, çıkan paradan tabi ki haberiniz olmalı.

Ya saçmalama tatlım, ortak iki çocuğunuz var, sen varını yoğunu dokmüşsün ortaya onun da öyle yapması gerekir zaten, normal olan bu
Bu kadar devlet sırrı gibi saklamak artık bana kendimden şüphe ettirir oldu, bu da psikolojik hasar işte, galiba arkadaşların haklı olarak dile getirdiği kadın kumar fikirleri kendime itiraf edemediğim korkulara itti beni ve eşimi haklı çıkarmaya çalışıyorum haklı olması için sebep arıyorum galiba

Harcama sadece kira market fatura olmaz ki ya da giyim.
İhtiyaç kredisi çektim onları ödüyorum ben, kalanı da kredi kartlarına gidiyor.
Örneğin aileden birisine doğum günü olur çiçek göndeririz, dışarıda yemek yeriz veya farklı bişey. İşyerinde yemeklerimizi içeceklerimixi cepten ödüyoruz ayrıca yol parası var. Ayrıca diğer harcamalar. Kıyafete çok para vermem. Aylık limitim bellidir ama dediğim gibi bir evin harcaması 4-5 kalem değildir sadece.

Elbette 4-5 kalem değil
Hepimiz bir evde yaşadığımız için ev giderlerini hepimiz çok iyi biliyoruz 👍
Sadece bir arabanın bile en az 4-5 kalem gideri oluyor .
Burada mevzu en büyük giderler bu 4-5 kalem gider . Yani kira fatura yiyim giyim . + sağlık . Çocuk varsa çocuğun eğitim masrafları . Aşağıdaki yazınızda dışarıda yemeği de eşim karşılar , nakti kalınca diğer harcamaları da yapar demişsiniz . Adam tüm bunları yaparken , siz de kıyafete az para veriyorum diyorsunuz . Yol + öğle yemeği parası 1.500 tutsa , bir maaşı bitirecek kadar başkalarına hediye mi alıyorsunuz . Eve katkım var demişsiniz ama hangi konuda , o belli değil . Ev eşyalarını değiştiriyorsanız bilemem tabi

“Kredi kartlarımda ödevine param bitiyor. Nakit parayı eşimden alırım. Eşimin kredi borcu yok, kira, faturalar, market, dışarıda yemek vb çoğunu o öder. Nakit parası kalınca da harcamalarımız için kullanırız.”

Bitcoin nede sarmis olabilir paralari batirdi her seferinde sonucu yazin bekliyoruz

Hesabına baktım az önce, açtı gösterdi beyfendi sürekli para çekilmiş 2500,1500,2500,5600 yaklaşık 15.000 liralık para çekilmiş 2 ay içinde hesabından ne yaptın bunları diyince altın aldım dedi gösterdi altınlarını, ben borç içinde çabalarken beyfendi yatırım yapıyormuş geleceğini güvenceye alıyormuş ben sürekli boşanıcam diyormuşum, ortada kalmayacakmışmış

Hesabına baktım az önce, açtı gösterdi beyfendi sürekli para çekilmiş 2500,1500,2500,5600 yaklaşık 15.000 liralık para çekilmiş 2 ay içinde hesabından ne yaptın bunları diyince altın aldım dedi gösterdi altınlarını, ben borç içinde çabalarken beyfendi yatırım yapıyormuş geleceğini güvenceye alıyormuş ben sürekli boşanıcam diyormuşum, ortada kalmayacakmışmış

Ben yazmıştım aynısını

Bence kocanız gayet yola gelen biri

Onu evirip çevirebilirsiniz başarılı olursanız

Ben yazmıştım aynısını

Bence kocanız gayet yola gelen biri

Onu evirip çevirebilirsiniz başarılı olursanız
Sanmıyorum yapabileceğimi, anlaşma yapıyor birde yok gösterirsem barışacakmışım ya sen boşanma için hazırlık yapmışsın zaten benim boşanmama neden şimdi böyle terslik çıkarıyorsun

Sonunda yola geldi. Siz oradan, buradan kısıp eve harcarken beyfendi kendisi için birikim yapıyor. Ne kadar bencil bir adam ama serti ve ciddiyeti görürse yola gelir gibi.
En iyi kararı siz verirsiniz tabi ama şartlarınızı kabul ederse bir şans daha verilebilir belki.
Evde yardım etmek, maddi açıdan daha çok katkıda bulunmak ve o altınları da size versin.

X