Boşanamayanlardan mısınız

Yok 3 tane tam altını vardı aradım aslında sabahta bulamadım
Tatlım sen ya çok safsin ya da çok aşıksın... Bu adam yıllardır biriktiriyor, 3 tam altın kadar olduğuna inandin mi? Hadi buna inandın , elindekini hepsini sana göstereceğine inandın mi? Gerçekten 3 altını olsa sana bir gramı gösterirdi. Tek amacı senin maaşından olmamak, yatırıma devam etmek

sadece konfor alanı sandığı yerden çıkmak istemiyor piraye hanım ayrılmak isteyen kadın davaya giderdi
bari mahkemeleri oyalamasalar

Al altınları hemen hesaba yatır, alamasın elinden.

Tekrar bir şans vererek doğru yaptığınızı düşünüyorum. Şartları zaten konuşmuşsunuzdur, artık daha fazla maddi destek olmalı. Hesabının şifresi de artık sizdedir umarım.
Ev işlerinde de yardımcı olsun size yüklemesin herşeyi.
Denersiniz yola geliyorsa ne güzel olur, gelmezse de yine boşanırsınız.

Sen onu az daha silkele, rahatını bırakmamak için eline sus payı vermiş.
Zora gelince yola gelecek tiplere benziyor bu adam. Herşeyin hesabını yapmıştır bu. Tabi ki önceliği eşi ve çocukları değildir. Boşanırsa evdeki konforu elinden gider, her ay nafaka ödemek zorunda kalır, daire ve arabası elinden gider. Bunları düşününce ağzından memesi alınmış bebek gibi tabi ki ağlar.

Böyle para daha biriktiremez boşanınca tabi.

Neden mahkemeleri oyalamış olayım kalktım hazırlanıyordum hatta yollar kar yüzünden kapalı yürüyerek gidecektim o yüzden, niyetli olmasam küçücük yerde mahkemelerde gezip yapmayacağım bir şey için kendimi rezil etmem, yorumlarınızı yaparken daha dikkatli olursanız sevinirim, ben öyle aman millet yorum yapsın beni haklı bulsun laf olsun torba dolsun diye açmadım bu konuyu bu süreçte alacağım ufacık bir akıl bile faydalı olur düşşncesindeydim hala da öyleyim, tabi farklı fikirler farklı bakış açıları fayda sağlayacaktır ama yok yapamaz yok edemez, zaten gelmeyeceği için dava çekişmeliye dönecekti, şimdi ikimizde gitmediğimiz için üç ay içinde dilekçe verilip tekrar dava oluşturulabiliyormuş, biraz da buna güvendim, bir ay kenara çekilip seyretmek istiyorum verdiği vaatleri tutacak mı yoksa hepsi balon mu

Aşık değilim, belli bşr yaştan sonra aşkta çok mühim gelmiyor açıkçası, üç ay içinde çektiği paraları hesapladım sonuç 15 bin bu parayla üç altın alabiliyor zaten daha öncesinde ben çalışmıyordum ki para biriktirmesi mümkün değil dediğim gibi yetmediği için içerden yiyorduk, He evet maaşımdan olmamak, hizmetçisini kaybetmemek amacı olabilir o yüzden birkaç gün hadi bir kaç hafta numara yapsın sonra tekrar aslına dönecektir, kredi kartını da bana verdi harcamaları ordan yapıp bölüşececeğiz bakalım ne kadar sözünde duracak

Biraz daha bekleyin taviz vermeyin bazen iyi bir ders gerek insanlara sakın kalin hep

Bende katılıyorum size .ne zaman konu acsam belli basli karakterler var fikir verin diyorum yazıyorum ustune basa basa fikir fikir eleştiri degil ama malesef onlar direk elestriyor yok yapamazsin yok oyle üstüne basa basa baskici yazilar var yani .fikir vermek zor ama elestrip baskici yorumlar var diyorm guzel guzel benim gormedigim birseyi baskasi görür diye tecrübe diyorim ama illaki bir iki tane insan profesörü cikip baskici olacak

Eleştiri de kabulümdür ama yapamaz edemez ne yA yapmışım işte borçla gidip dava açmışım ki dediğim gibi ufacık yer adliye de bir Veli’yle karşılaştım hayırdır filan dedi çok açıklamasamda dava olduğunu söyledim yani oyun veya tehdit olsa bu kadar uğraşmam her halde

Reactions: Cac

Siz ne zamandir calisiyorsunuz? Sanki calisma gecmisiniz cok yokmus gibi geldi. Ben evliligin en basindan beri siz calisiyordunuz ama esiniz para sakladi olarak algilamistim. Fikrim degisti, diger arkadaslara hak veriyordum. Ancak siz calismiyorken calis diye baski yapmadiysa, parasini saklamadiysa, belki gercekten sizin bosanacaginizi, onu istemediginizi dusundu ve onlem almaya calisti. Bilmiyorum ihtimaller cogaldi, hemen yargisiz infaz uygulama, egrisini dogrusunu iyice dusun.

Reactions: Cac
Ben 9 yıldır çalışıyorum 7 yıldır evliyim, evliliğin bu seneye kadar böyle bir durum yoktu çünkü ortak bir şekilde idare ediyorduk ben ev kirasını veriyordum o faturaları ödüyordu alışveriş yapıyordu yA da o kirayı ödüyordu ben alışveriş yapıyordum o da birikim yapıyordu bende ama ben ikinci çocuğa hamile kalıp izne ayrılınca sistem çöktü sonrasında da bir türlü toparlayamadık

H HaklisinHocam nasıl gidiyor ilk gün ? Bir yorgunluk kahvesi yapsın size artık
kahve değil ama izzet ikram yoğun, çocuklarla kar topu Oynamaya indi aramış beni seni özledik diye, markete gidelim ne istersin diyor, o kadar yapmacık geliyor ki anlatamam

Konuyu biraz okudum tam hakim değilim ama yine de çok üzüldüm eşinize, bi şansı hak etmiyor mu çocuklarınız için deneseniz en azından, belki bir şeyleri değiştirir? Yalnızlık çok zor ve gerçekten toplum çok kötü, boşanan kadına tavırları çok değişiyor, hiç mi sevgi kalmadı içinizde? İlerde yalnız kalmaktan sıkılıp evlenmek isteseniz bile çocuklarla çok sorunlar yaşanıyor, babasıyla büyüsünler çok büyük bir problem yoksa, iyice burnu sürtsün belki düzelir ya ben niyeyse yakın tanıdığım biri gibi üzüldüm bu ailenin parçalanacak olmasına

Evet bir şans daha verdim, ilginiz için teşekkür ederim, sevgim yok, çocuklar için de değil aslında yaşamış, 7 senenin hatrına verdim ama gerçekten tahammül noktam çok aşağıda şu an inşallah kendine çeki düzen verir, görelim bakalım ne olacak, ayrıca büyükte konuşmak istemiyorum ama evliliğe olan inancımı da kaybettim, aslına bakarsanız mantık evliliği yapmıştım eşim çok sakin ılımlı efendi ilgili bir insandı bir ömür bu adamla güzel geçerdi ama evlilik gerçekten çok Farklı bir dünyaymış 7 yılda beni gelir kaynağı olarak kullanan bir adama dönüştü o yüzden boşansamda kolay kolay başka bir adamı hayatıma almam almazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…