- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.803
- Konu Sahibi HaklisinHocam
Ses kaydı kullanılamıyor değil mi ? Yoksa aslında söylediklerinin hepsini kaydetmek lazım.Vermedi cevap, uyanık ama yemi yutmadı
Mahkemede olmazsa bile çevreye rezil etmek lazım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ses kaydı kullanılamıyor değil mi ? Yoksa aslında söylediklerinin hepsini kaydetmek lazım.Vermedi cevap, uyanık ama yemi yutmadı
Sanmıyorum yapabileceğimi, anlaşma yapıyor birde yok gösterirsem barışacakmışım ya sen boşanma için hazırlık yapmışsın zaten benim boşanmama neden şimdi böyle terslik çıkarıyorsun
Kız ben demedim mi adam efsane cimri bencil köpek, kadına kumara kuruş harcamaz, biriktiriyordur diye...ne 15 i kenarda en az 200 lük altını yoksa ben de bişey bilmiyorum. Konu sahibi ne yap et bul o altınları.Ahahah 15 binine sarılır yatar artık şimdi.
Benden gizli hesap açmış diye beyan verebilir belki konu sahibi, inceleme başlatılabilir, bi avukata danışması iyi olurdu hak kaybı yaşamamak için. Baksana zaten çocukları zimmetlemiş kadına.Kız ben demedim mi adam efsane cimri bencil köpek, kadına kumara kuruş harcamaz, biriktiriyordur diye...ne 15 i kenarda en az 200 lük altını yoksa ben de bişey bilmiyorum. Konu sahibi ne yap et bul o altınları.
Artık son noktadayım boşanmak kendime ve iki çocuğuma güzel bir hayat kurmak istiyorum, öyle yeniden evleneyim felan gibi bit düşüncemde yok. Ama kurtulamıyorum eşim olacak insan sanki laftan anlamayan bir çocuk gibi, dün gece 1 saat konuştuk, istemediğimi, yapamadığımı, yorulduğumu anlattım ama nafile eli kolu ayrı oynuyor adamın , öpmeye, sarılmaya çalışıyor, aklı sıra böylece herşey geçip gidecek. Hayır, kalmadı artık tahammülüm, gerçeklekten kalmadı.
Son noktam şu oldu, çalışıyorum öğretmenim şu an oturduğumuz ev de kendimizin krediyle aldık, eşim 3600 kredi ödüyor, maaşı yaklaşık 7000 lira, kredi ve evin faturaları dışında eve hiçbir katkısı yok, evin mutfak masrafını ben ödüyorum, çocuklarım bakıcı ve kreş masraflarını, bez-gezme-giyim masrafları tamamen bende ama artık yetişemiyorum, bu pahalılık mahvetti beni geçen ay kredi kartına 2500tl kreşe de1500 TL borcum kaldı yetiştiremedim, ödeyemedim, eşime söyledim, bende para yok, kartımda eksideydim onu kapattım dedi, beş kuruş vermedi, üstüne daha bende para koparmaya çalıştı, bu üç- dört aydır böyle devam ediyor iyi kötü idare ediyordum ama artık yetemiyprum, sadece maddi değil manevi olarak eve katkısı sıfır, çocuklarla da benle de doğru düzgün ilgilenmez. Mesela hastaydım asla bana bir bardak su dahi vermedi, aksine gerginlik çıkarıp küstü uzak durdu, gece acile gittim yanlız, sormadı bile nereye gittin, ne yaptın diye. Dahası da var bu ve benzeri ilgisizlikler işte. Boşanmak istediğimi bir haftadır net bir dille gerek tavırlarımla da belli ediyorum kabul etti, boşanma protokolü oluşturduk imzaladı, evi ve arabayı bana vermeyi kabul etti bir nafaka tabi. Ama şimdi gene barışma çabalarında istemiyorum dilekçemi teslim edeceğim , anlaşmalı olursa avukat tutmak istemedim, çünkü avukata verecek param yok zaten .
Evden de gitmesini istiyorum ama rahatına bu kadar düşkün umursamaz bir insan onu da kolay kolay yapmayacak biliyorum, bana bir akıl bir yol lazım ne yapacağım
Evet bide o ahlaksiz erkkler var benide cok düşündürüyor4 duvar arasında be yaşanıyor en iyi siz bilirsiniz
Kararı düşünün düzgünce verin
Boşanınca hayat çok daha kolay olmayacak söyleyeyim .
Ortalık boşanmış kadına ahlaksız teklif eden erkek dolu maalesef .
Terapiste gitmeyi şart koşun barışacaksanız.
Biraz daha sakin düşünün yaptığı densizlik çocukların rizkini kendine nasil saklar planlar yapmis sizsiz gelecek planlari.yok ben o adamla artik yapamam dersen bosanin yaparim ama burnu surtsun dersen biraz daha bekleyinBoşanmazsan o bana çektirmeye devam edecek, çünkü biliyor ben onun gibi çocuklarıma kıyamam, bilmiyorum ki ben bunu bu yaptıklarını hak edecek ne yaptım, başka bir kadın olsa belki bu kadar zoruma gitmezdi, beni sevmiyor istemiyor der noktayı koyardım ama çocuklarımın rızkını kendine teminat yapması, çocuklarını gözünün görmemesi çok koydu ya
Gizli hesap filan açmamış , düz maaş hesabından nakit çekip fiziksel altın alarak saklamış, bu daha kötü, bosanirsa alıp kaçacak altınları, çekilen paraları da aileme harcadım diyecek. Konu sahibi altın aldığını ispatlayamaz. Ama işin güzel yanı altınları konu sahibi eline geçirirse veya hasbelkader çalınırsa adam da bunu ispatlayamaz. Çünkü resmi kayıtlarda bu altınlar yok hükmünde...Bir de tekrar hatırlatayım o adamın şu anda en az 200-300 binlik altını var kenarda. Adım gibi eminim... H HaklisinHocam bul o altınları...Benden gizli hesap açmış diye beyan verebilir belki konu sahibi, inceleme başlatılabilir, bi avukata danışması iyi olurdu hak kaybı yaşamamak için. Baksana zaten çocukları zimmetlemiş kadına.
Sabah kalktım hazırlanıyorum sanki dün yazdıklarımı okumuş gibi aldı getirdi altınları al senin olsun, vazgeç bu davadan dedi, ne bu şimdi rüşvet mi dedim, hayır bütün bunların yüzünden oldu aslında sana anlatacaktım ama hep bana ters davrandın felan filan dedi ağladı yalvardı zaten davaya da gelmeyeceği için her türlü bir karar olmayacaktı gitmekten vazgeçtim ama kahvaltıdan sonra oturup düzgünce konuşma kararı aldık bakalım günü mü kurtardı yoksa elini taşın altına koyacak mı görücemBiraz daha sakin düşünün yaptığı densizlik çocukların rizkini kendine nasil saklar planlar yapmis sizsiz gelecek planlari.yok ben o adamla artik yapamam dersen bosanin yaparim ama burnu surtsun dersen biraz daha bekleyin
Yok 3 tane tam altını vardı aradım aslında sabahta bulamadımKız ben demedim mi adam efsane cimri bencil köpek, kadına kumara kuruş harcamaz, biriktiriyordur diye...ne 15 i kenarda en az 200 lük altını yoksa ben de bişey bilmiyorum. Konu sahibi ne yap et bul o altınları.
Valla çok da güvenme donuna bile saklamış olabilir.Yok 3 tane tam altını vardı aradım aslında sabahta bulamadım
bu adamın başka parası var benceSabah kalktım hazırlanıyorum sanki dün yazdıklarımı okumuş gibi aldı getirdi altınları al senin olsun, vazgeç bu davadan dedi, ne bu şimdi rüşvet mi dedim, hayır bütün bunların yüzünden oldu aslında sana anlatacaktım ama hep bana ters davrandın felan filan dedi ağladı yalvardı zaten davaya da gelmeyeceği için her türlü bir karar olmayacaktı gitmekten vazgeçtim ama kahvaltıdan sonra oturup düzgünce konuşma kararı aldık bakalım günü mü kurtardı yoksa elini taşın altına koyacak mı görücem
Hesabına baktım az önce, açtı gösterdi beyfendi sürekli para çekilmiş 2500,1500,2500,5600 yaklaşık 15.000 liralık para çekilmiş 2 ay içinde hesabından ne yaptın bunları diyince altın aldım dedi gösterdi altınlarını, ben borç içinde çabalarken beyfendi yatırım yapıyormuş geleceğini güvenceye alıyormuş ben sürekli boşanıcam diyormuşum, ortada kalmayacakmış
Çekişmeli boşanın ve o altınların hepsini de ss ile kanıtlayın. Derdi boşanmamak değil, para kaynağını kaybetmemek. Allah bildiği gibi yapsın çocuğundan para tırtıklayan bu herifleri. Tabi kendi çocuklarına sizin gibi elinde ne varsa ortaya koyan biri bakıyor, neden dert etsinki para işlerini. Allah kurtarsınYok ben altın aldığım zaman ona mı veriyormuşum o da bana vermeyecekmiş saklayacakmış ihtiyaç anında verecekmiş yersen, ihtiyacım var borcum var ver dedim veremezmiş efendim yeni almışmış zarar edermiş
Bu hikayayi bir de siz yaşamak zorunda değilsiniz. Hadi siz tamam dediniz, o çocuklar asla asla yaşamak zorunda değil. Bu saçma zincirden çıkınEvet o kadar yoruldum ki bir şeylere bağırıp çağırıp kavga edecek gücüm kalmadı da sabrım da yok
Asıl temel mesele aile, bu adam ailenin ne olduğunu bilmiyor, yetiştiği aileye aile demeye şahit gerekir, sorun öz ailesinde görmemiş bilmiyor o yüzden yapamıyor ama ben 30 yaşına gelmiş adama bu saatten sonra bu kavramları öğretemem
En basit bir olaylarını anlatayım babaları sigortasız bir işte çalışıyor, anneleri sürekli sigortalı bir iş bulmadı için baskı yapıyor, en son baba çocuklarını(eşimi ve abisini) gösterip benim sigortam bunlar diyor ve o yaşta çocuklarını çalıştırıyor sırf kendi daha fazla çalışmak zorunda kalmasın iş yükü hafiflesin diye
Sizin düşündüğünüzen bin kat daha planlı bu adam. Tanıyorum falan diye düşünmeyin hiçVermedi cevap, uyanık ama yemi yutmadı
Daha fazla altın biriktirdiğini de anlamış olduk ne yalan söyleyeyim ben de olsam bu kadarını gözden çıkarıp sizin gibi bir kaynağı bırakmazdım. Eve babalık ediyorsunuz sonuçta. O tatiline devam ediyor böyleceSabah kalktım hazırlanıyorum sanki dün yazdıklarımı okumuş gibi aldı getirdi altınları al senin olsun, vazgeç bu davadan dedi, ne bu şimdi rüşvet mi dedim, hayır bütün bunların yüzünden oldu aslında sana anlatacaktım ama hep bana ters davrandın felan filan dedi ağladı yalvardı zaten davaya da gelmeyeceği için her türlü bir karar olmayacaktı gitmekten vazgeçtim ama kahvaltıdan sonra oturup düzgünce konuşma kararı aldık bakalım günü mü kurtardı yoksa elini taşın altına koyacak mı görücem