- 16 Ekim 2016
- 1.621
- 814
Benim aynı renk su an. Daha koyu değil. Netten biraz baktım da hcg hala vücudumda vardır diye tahmin ediyorum düşük de olsa. Yani testle anlayamam belirtilerle tahmin yürütebilirim sadece onu düşündüm su an artikBen kimseye söylememiştim. Ailelerimize bile söylememiştik. Memleketten yanımıza geleceklerdi o zman söyleyecektik. Eşimin ailesi geldiğinde kalbi atıyordu. Söylemiştik ama çok sevinmeyin zayıf demiştik. Kendi annemgil gelmeden 2 gün önce kalbi durdu süpriz de yapamadık. Böyle gelişti.
pozitif gözüküyor ama bilemedim. Benimde hatırlıyorsanız sol yumurtalığım ağrıyordu. Test yaptığımda baya pik çıktı. 4 gün yaptım 4 günde pik çıktı. T çizgisi c den baya koyuydu bugün aynı renge gelmiş gibi. Değer yüksekliğinden mi yumurta mı anlamadım13 kasım bu arada kürtaj
Kanama bitti yasak da otomatik olarak kalktıYasak yoksa denemekten zarar çıkmaz bencede
Kanama durmuş gibiydi akşama doğru yine oldu az miltarda lekelenme şeklinde o yüzden hiç ilişki yaşamadım henüzKanama bitti yasak da otomatik olarak kalktıilişki siz yaşadınız mı kanama oluyor mu ya da lekelenme
Ben de olmadı hiçbir lekelenme kanama canım.Kanama bitti yasak da otomatik olarak kalktıilişki siz yaşadınız mı kanama oluyor mu ya da lekelenme
Bende ilişki sırasında lekelenme oldu canım ama öyle rahatsız edecek kadar değil. 2 defa oldu bi daha olmadı zatenKanama bittiği icin yasak da bitmiş oluyor daha hiç ilişki olmadı sperm yönünden dezavantaj şu an yumurtlama olduysa da ama denenebilir tabiilişkiden sonra kanamam olmaz dimi öyle yazanlar okumuştum korkuyorum biraz da
Kanama durmuş gibiydi akşama doğru yine oldu az miltarda lekelenme şeklinde o yüzden hiç ilişki yaşamadım henüz
Ben de olmadı hiçbir lekelenme kanama canım.
değerlendir derim olur olmaz önemli değil akışına bırak sen de.
Dün degerlendirmedim sonradan koyu kıvamda sarı akinti olunca ama bugün artık kesin emin oldum yumurtlama zamani geldi çünkü hem akintim ilk kez tamamen şeffaf oldu hem bariz uzayan bir akıntı oldu gunduz. Bu aksam değerlendirdik ama önceki gibi şöyle yatayım bu kadar bekleyeyim demedimBende ilişki sırasında lekelenme oldu canım ama öyle rahatsız edecek kadar değil. 2 defa oldu bi daha olmadı zaten
ne güzel demek ki tamamen kanaman bitmiş. lekelenme bile olmamış. bende regl olduktan sonra ovülasyon yapmayı düşünüyorum. :)Dün degerlendirmedim sonradan koyu kıvamda sarı akinti olunca ama bugün artık kesin emin oldum yumurtlama zamani geldi çünkü hem akintim ilk kez tamamen şeffaf oldu hem bariz uzayan bir akıntı oldu gunduz. Bu aksam değerlendirdik ama önceki gibi şöyle yatayım bu kadar bekleyeyim demedimyarın da canım isterse degerlendiririm modundayim. Öbür gün zaten evde yokum nobetim var Lekelenme olmadı benim bu arada ilk kez ilişki oldu ama çok uzun zamandır ilişki olmamıştı sonuçta yani olan spermlerin de gebelik oluşturacak kalitede olmayacağını biliyorum. Regl sonrası ovulasyon takibiyle tekrar devam edeceğim Su an beni motive eden yumurtlama oluyorsa 2 haftaya da regl olurum demektir bi sorun yoksa
İnşallah olmaz tekrar lekelenme kanama vsne güzel demek ki tamamen kanaman bitmiş. lekelenme bile olmamış. bende regl olduktan sonra ovülasyon yapmayı düşünüyorum. :)
Hayır olmadım canım, doktor 2 hafta sonrasında olursun demişti. Doktora 20’sinde gitmiştim. Bu önümüzdeki süreçte olursam olurum artık. internette de baktım düşükten minimum 30-35 gün sonra yazmılmış. bu haftayı beklerim ben. Olmazsam eğer pazar pazartesi 1 test alır yaparım gelen giden var mı diyefufucum fufucum regl oldun mu ?
Hadi gözünüz aydınDün degerlendirmedim sonradan koyu kıvamda sarı akinti olunca ama bugün artık kesin emin oldum yumurtlama zamani geldi çünkü hem akintim ilk kez tamamen şeffaf oldu hem bariz uzayan bir akıntı oldu gunduz. Bu aksam değerlendirdik ama önceki gibi şöyle yatayım bu kadar bekleyeyim demedimyarın da canım isterse degerlendiririm modundayim. Öbür gün zaten evde yokum nobetim var Lekelenme olmadı benim bu arada ilk kez ilişki oldu ama çok uzun zamandır ilişki olmamıştı sonuçta yani olan spermlerin de gebelik oluşturacak kalitede olmayacağını biliyorum. Regl sonrası ovulasyon takibiyle tekrar devam edeceğim Su an beni motive eden yumurtlama oluyorsa 2 haftaya da regl olurum demektir bi sorun yoksa
yok olmadım. düşükten önce düzenliydi o yüzden normal devam eder diye düşünmüştüm. yok halaHayır olmadım canım, doktor 2 hafta sonrasında olursun demişti. Doktora 20’sinde gitmiştim. Bu önümüzdeki süreçte olursam olurum artık. internette de baktım düşükten minimum 30-35 gün sonra yazmılmış. bu haftayı beklerim ben. Olmazsam eğer pazar pazartesi 1 test alır yaparım gelen giden var mı diye
Sanırım sen de olmadın hala di mi?
Benim de öyle canım, hep düzenlidir adetlerim. Gebelik öncesi son periyodum 4 eylüldü. Genelde hep 3-5 gün öncesinde olurum. Düşükte 7 kasımda oldu, doktora 20’sinde gitmişim. Son adete göre hesaplayamıyorum ne olacak diye ama her türlü demekki bu hafta diyorum. Olursa olur olmazsa test yapar bakarım, negatif ise bikaç gün daha bekler duruma göre kontrole giderim yine. ama bence adet olurum gibime geliyo bu hafta içi. Öyle beklentilerim hiç yokyok olmadım. düşükten önce düzenliydi o yüzden normal devam eder diye düşünmüştüm. yok hala
yaa ne güzel. ben gecikince yine acaba mı moduna girdim. kafamı dağıtamıyorum. spor yapsam bu sefer diyorum yorulursam, olacağı varsada olmazsa. diyet yapıcam ama diyorum zayıf düşmemem lazım. değişik bi süreçteyim yine sinir oluyorumBenim de öyle canım, hep düzenlidir adetlerim. Gebelik öncesi son periyodum 4 eylüldü. Genelde hep 3-5 gün öncesinde olurum. Düşükte 7 kasımda oldu, doktora 20’sinde gitmişim. Son adete göre hesaplayamıyorum ne olacak diye ama her türlü demekki bu hafta diyorum. Olursa olur olmazsa test yapar bakarım, negatif ise bikaç gün daha bekler duruma göre kontrole giderim yine. ama bence adet olurum gibime geliyo bu hafta içi. Öyle beklentilerim hiç yok
Kuzu işte ben tam da bu kafadan sıyırmak için bu düşüncelerimin üzerine gidip direkt aksiyon aldım. Çünkü bu şekilde eğer olmazsa daha çok kafaya takacaksın ve böyle geçmez stresten zaten hiçbir şey olmuyo. Dikkat ettim de ne oldu yani önceden. Yok valla Önce kendime bakacağım artık. gerçek söylüyorum akışında olmak güzel. En azından belirli bi süre bikaç ay bu kafayla ilerleyeceğim. vücudum da kendine gelsin detoxla sporla hem. Olacağı varsa olur kafasındayım artık. Millet neler neler yaşıyo da oluyo. eğer bi gebelik sağlıklıysa, rahimsel bi problemin de yoksa zaten tutunmama ihtimali yokmuş zaten.yaa ne güzel. ben gecikince yine acaba mı moduna girdim. kafamı dağıtamıyorum. spor yapsam bu sefer diyorum yorulursam, olacağı varsada olmazsa. diyet yapıcam ama diyorum zayıf düşmemem lazım. değişik bi süreçteyim yine sinir oluyorum
valla dediklerinde hepsinnnde haklısın. çalıştığım halde böyle takıntı yaptım. evde olsam demek kiKuzu işte ben tam da bu kafadan sıyırmak için bu düşüncelerimin üzerine gidip direkt aksiyon aldım. Çünkü bu şekilde eğer olmazsa daha çok kafaya takacaksın ve böyle geçmez stresten zaten hiçbir şey olmuyo. Dikkat ettim de ne oldu yani önceden. Yok valla Önce kendime bakacağım artık. gerçek söylüyorum akışında olmak güzel. En azından belirli bi süre bikaç ay bu kafayla ilerleyeceğim. vücudum da kendine gelsin detoxla sporla hem. Olacağı varsa olur kafasındayım artık. Millet neler neler yaşıyo da oluyo. eğer bi gebelik sağlıklıysa, rahimsel bi problemin de yoksa zaten tutunmama ihtimali yokmuş zaten.
Yap kuzucum yap, bak ne güzel bi de işe gidip geliyosun tempon da var kullan bu meşguliyeti kendine avantaja çevir.valla dediklerinde hepsinnnde haklısın. çalıştığım halde böyle takıntı yaptım. evde olsam demek ki
yarından itibaren bende başlıcam ya aman olursa olur
İrem merhaba çok geçmiş olsun öncelikle üzgünümArkadaşlar merhaba. Dün 7.haftada gebeliğimin boş gebelik olduğunu öğrendim. Akşamına da kendiliğinden düştü. Doktor kürtaja gerek olmadığını söyledi. İçerde biraz parçalar kalmış ama bunu kendiliğinden atabileceğimi söyledi. Bunun için metiler diye bir ilaç verdi. Kanamam devam ediyor ve ara ara ağrı giriyor karnıma. Bu normal mi? Bilgisi olan cevaplayabilirse çok sevinirim
Benim Dr da 35-40 güne olursun demisti birkaç gün uzarsa korkmayınHayır olmadım canım, doktor 2 hafta sonrasında olursun demişti. Doktora 20’sinde gitmiştim. Bu önümüzdeki süreçte olursam olurum artık. internette de baktım düşükten minimum 30-35 gün sonra yazmılmış. bu haftayı beklerim ben. Olmazsam eğer pazar pazartesi 1 test alır yaparım gelen giden var mı diye
Sanırım sen de olmadın hala di mi?