Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Benim aynı renk su an. Daha koyu değil. Netten biraz baktım da hcg hala vücudumda vardır diye tahmin ediyorum düşük de olsa. Yani testle anlayamam belirtilerle tahmin yürütebilirim sadece onu düşündüm su an artik

Bende ilişki sırasında lekelenme oldu canım ama öyle rahatsız edecek kadar değil. 2 defa oldu bi daha olmadı zaten

Kanama durmuş gibiydi akşama doğru yine oldu az miltarda lekelenme şeklinde o yüzden hiç ilişki yaşamadım henüz

Ben de olmadı hiçbir lekelenme kanama canım.
değerlendir derim olur olmaz önemli değil akışına bırak sen de.

Bende ilişki sırasında lekelenme oldu canım ama öyle rahatsız edecek kadar değil. 2 defa oldu bi daha olmadı zaten
Dün degerlendirmedim sonradan koyu kıvamda sarı akinti olunca ama bugün artık kesin emin oldum yumurtlama zamani geldi çünkü hem akintim ilk kez tamamen şeffaf oldu hem bariz uzayan bir akıntı oldu gunduz. Bu aksam değerlendirdik ama önceki gibi şöyle yatayım bu kadar bekleyeyim demedim yarın da canım isterse degerlendiririm modundayim. Öbür gün zaten evde yokum nobetim var Lekelenme olmadı benim bu arada ilk kez ilişki oldu ama çok uzun zamandır ilişki olmamıştı sonuçta yani olan spermlerin de gebelik oluşturacak kalitede olmayacağını biliyorum. Regl sonrası ovulasyon takibiyle tekrar devam edeceğim Su an beni motive eden yumurtlama oluyorsa 2 haftaya da regl olurum demektir bi sorun yoksa

ne güzel demek ki tamamen kanaman bitmiş. lekelenme bile olmamış. bende regl olduktan sonra ovülasyon yapmayı düşünüyorum. :)

fufucum fufucum regl oldun mu ?
Hayır olmadım canım, doktor 2 hafta sonrasında olursun demişti. Doktora 20’sinde gitmiştim. Bu önümüzdeki süreçte olursam olurum artık. internette de baktım düşükten minimum 30-35 gün sonra yazmılmış. bu haftayı beklerim ben. Olmazsam eğer pazar pazartesi 1 test alır yaparım gelen giden var mı diye
Sanırım sen de olmadın hala di mi?

Hadi gözünüz aydın Ya evet stres yapmaya gerek yok. Ben spora başladım dün 1,5 saat tempolu yürüyüş ve kendimi periyodlarda hızlandırarak koşu yaptım. En son depar atarak bitirip sonrasında da grup mat pilates yaptım 45 dakika. kendimi esirgemiyorum valla, dünden beri de detoxtayım gayet. akışında olmak güzel.

yok olmadım. düşükten önce düzenliydi o yüzden normal devam eder diye düşünmüştüm. yok hala

yok olmadım. düşükten önce düzenliydi o yüzden normal devam eder diye düşünmüştüm. yok hala
Benim de öyle canım, hep düzenlidir adetlerim. Gebelik öncesi son periyodum 4 eylüldü. Genelde hep 3-5 gün öncesinde olurum. Düşükte 7 kasımda oldu, doktora 20’sinde gitmişim. Son adete göre hesaplayamıyorum ne olacak diye ama her türlü demekki bu hafta diyorum. Olursa olur olmazsa test yapar bakarım, negatif ise bikaç gün daha bekler duruma göre kontrole giderim yine. ama bence adet olurum gibime geliyo bu hafta içi. Öyle beklentilerim hiç yok

yaa ne güzel. ben gecikince yine acaba mı moduna girdim. kafamı dağıtamıyorum. spor yapsam bu sefer diyorum yorulursam, olacağı varsada olmazsa. diyet yapıcam ama diyorum zayıf düşmemem lazım. değişik bi süreçteyim yine sinir oluyorum

Kuzu işte ben tam da bu kafadan sıyırmak için bu düşüncelerimin üzerine gidip direkt aksiyon aldım. Çünkü bu şekilde eğer olmazsa daha çok kafaya takacaksın ve böyle geçmez stresten zaten hiçbir şey olmuyo. Dikkat ettim de ne oldu yani önceden. Yok valla Önce kendime bakacağım artık. gerçek söylüyorum akışında olmak güzel. En azından belirli bi süre bikaç ay bu kafayla ilerleyeceğim. vücudum da kendine gelsin detoxla sporla hem. Olacağı varsa olur kafasındayım artık. Millet neler neler yaşıyo da oluyo. eğer bi gebelik sağlıklıysa, rahimsel bi problemin de yoksa zaten tutunmama ihtimali yokmuş zaten.

valla dediklerinde hepsinnnde haklısın. çalıştığım halde böyle takıntı yaptım. evde olsam demek ki
yarından itibaren bende başlıcam ya aman olursa olur

valla dediklerinde hepsinnnde haklısın. çalıştığım halde böyle takıntı yaptım. evde olsam demek ki
yarından itibaren bende başlıcam ya aman olursa olur
Yap kuzucum yap, bak ne güzel bi de işe gidip geliyosun tempon da var kullan bu meşguliyeti kendine avantaja çevir.

Arkadaşlar merhaba. Dün 7.haftada gebeliğimin boş gebelik olduğunu öğrendim. Akşamına da kendiliğinden düştü. Doktor kürtaja gerek olmadığını söyledi. İçerde biraz parçalar kalmış ama bunu kendiliğinden atabileceğimi söyledi. Bunun için metiler diye bir ilaç verdi. Kanamam devam ediyor ve ara ara ağrı giriyor karnıma. Bu normal mi? Bilgisi olan cevaplayabilirse çok sevinirim

İrem merhaba çok geçmiş olsun öncelikle üzgünüm konuyu baştan sonra vaktin varsa hızlıca okumanı öneririm her şeyi hep detaylı paylaştı burada herkes.
ben de düşük yaptım ama temizlendi çok şükür, antibiyotikler harici herhangi bi ilaç kullanmadım. ama parça kalması durumunda araştırmıştım ne oluyor diye, kullananlar genelde onunla da temizlemiş oluyormuş. kanama ağrı pıhtılı parçalar hepsi çok normal dün düşük yapmışsın çok taze. Konuyu baştan okuyabilirsen herkesin kanaması ne kadar sürüyor anlayabilirsin. Tavsiyem sakın üşütme, en kötüsü o oluyor şişkinlik kilitliyor sancı ve aktif kanama başlıyor.

Benim Dr da 35-40 güne olursun demisti birkaç gün uzarsa korkmayın Tmd2020

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…