Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Aminn Allah razı olsun ya nasıl kendimi kötüye hazırlamışım nasıl tutmuşum kendimi kalp atışını duyar duymaz hüngür hüngür ağlamaya başladım…🥹🥹🥹
Bu mesajı görünce ağlamaya başladım .. Allahım inşallah böyle mutluluktan ağlamak nasip olur bana da 🥹❤️ öyle mutluyum ki adına Allahım çok şükür 🌸

Hanımlar benim çok fena gaz sancım var 4 gündür akşamları çoğunlukla kasık bel ağrım da var belirti aramak istemiyorum ama var yani 😅 memlekete geldik burası soğuk ondan da olabilir ama 4 gündür devamlı olması düşündürücü inşallah gebeliktir

Bugun bana da ayni ilactan vajinal yolla verdi. Kanamaniz oldu mu
Test yaptım hamileyim 4-5 hafta olmuştur en fazla ama üniversite okuyorum aileme söyleyemem durumu erkek arkadaşım da istemiyor zaten ayrıldık cok zor durumda kaldım intihar etmeyi düşünüyorum ilaç aradım bulamadım bu ilaçtan nasil bulabilirim düşük yapmam gerek mecburum lütfen yardımcı olun

Hanımlar benim çok fena gaz sancım var 4 gündür akşamları çoğunlukla kasık bel ağrım da var belirti aramak istemiyorum ama var yani 😅 memlekete geldik burası soğuk ondan da olabilir ama 4 gündür devamlı olması düşündürücü inşallah gebeliktir
İnşallah bebektir canım

İnşallah bebek habercisidir. Sen de güzel haber alırsın 😍

Back
X