- 16 Ekim 2016
- 1.621
- 814
Merhaba cok geçmiş olsunArkadaşlar merhaba. Dün 7.haftada gebeliğimin boş gebelik olduğunu öğrendim. Akşamına da kendiliğinden düştü. Doktor kürtaja gerek olmadığını söyledi. İçerde biraz parçalar kalmış ama bunu kendiliğinden atabileceğimi söyledi. Bunun için metiler diye bir ilaç verdi. Kanamam devam ediyor ve ara ara ağrı giriyor karnıma. Bu normal mi? Bilgisi olan cevaplayabilirse çok sesevinirim
Teşekkür ederim canımHadi gözünüz aydınYa evet stres yapmaya gerek yok. Ben spora başladım dün 1,5 saat tempolu yürüyüş ve kendimi periyodlarda hızlandırarak koşu yaptım. En son depar atarak bitirip sonrasında da grup mat pilates yaptım 45 dakika. kendimi esirgemiyorum valla, dünden beri de detoxtayım gayet. akışında olmak güzel.
Yaa birsey diyim mi benim de hala o gün yapılan iğnenin yeri kalcamda ağrıyorfufucum Tmd2020 P papatyamm13
Kızlar bugün kürtajdan sonraki 21.günüm kötü bir şey farkettim. Kürtajdan sonra kalçadan ağrı kesici yaptı hemşire. Yaparken ilaç şırıngaya bastırdığında gitmedi. Zorla ittirdi resmen. O an çok acıdı ve ağrıdı. 10 dakika sonra geçti. Bugün duş alırken farkettim. Enjeksiyon yapılan kısımda hafif bir çökme ve içinde şişlik oluşmuş 2-3 cm gibi. Oturdum ağladım sinirden bir bu eksikti diye. Daha önce böyle bir şey duydunuz mu veya başınıza geldi mi?
bugün 34. gün ama gelecek herhalde. sabah regl ağrısı gibi ağrıyla uyandım. dediğin gibi bi kaç gün uzayacakBenim Dr da 35-40 güne olursun demisti birkaç gün uzarsa korkmayınTmd2020
düşük yapılırken yapılan iğneden bahsediyorsun herhalde. bana iğne filan yapmadılar o yüzden bilmiyourmfufucum Tmd2020 P papatyamm13
Kızlar bugün kürtajdan sonraki 21.günüm kötü bir şey farkettim. Kürtajdan sonra kalçadan ağrı kesici yaptı hemşire. Yaparken ilaç şırıngaya bastırdığında gitmedi. Zorla ittirdi resmen. O an çok acıdı ve ağrıdı. 10 dakika sonra geçti. Bugün duş alırken farkettim. Enjeksiyon yapılan kısımda hafif bir çökme ve içinde şişlik oluşmuş 2-3 cm gibi. Oturdum ağladım sinirden bir bu eksikti diye. Daha önce böyle bir şey duydunuz mu veya başınıza geldi mi?
merhaba iremArkadaşlar merhaba. Dün 7.haftada gebeliğimin boş gebelik olduğunu öğrendim. Akşamına da kendiliğinden düştü. Doktor kürtaja gerek olmadığını söyledi. İçerde biraz parçalar kalmış ama bunu kendiliğinden atabileceğimi söyledi. Bunun için metiler diye bir ilaç verdi. Kanamam devam ediyor ve ara ara ağrı giriyor karnıma. Bu normal mi? Bilgisi olan cevaplayabilirse çok sevinirim
Yürümemde sıkıntı yok çok şükür. İçinde apse falan oldu sanırım. Büyük ihtimalle yanlış bir yere vurdu. Hemşireleri de anlamıyorum nasıl eğitim alıyorlarda bu basit hataları yapıyorlar. Cuma doktora gideceğim. Geçmemesi normal değilmiş 21 günde. Dokunduğunda içinde 2-3 cm büyüklüğünde top gibiYaa birsey diyim mi benim de hala o gün yapılan iğnenin yeri kalcamda ağrıyorsağ tarafıma yapılmıştı benim, ayaktayken birsey yok ama yatağa yattığımda sağıma dönerken orda içinde birsey var bi çıkıntı var da içten batıyor hissi oluyor. Hiç aynada bakmadım ama birsey var mı yok mu diye onu bilmiyorum. Usutmemek icjn o kadar hızlı giyiniyorum ki kendime en son ne zaman inceleyerek baktım bilmiyorum zaten korse takıyorum diye iz çıkıyor her yerimde. 18 gün oldu benim de. Elleri mi agirdi bilmiyorum ki benimkini Dr kendisi yaptı tam dönmeden. daha kürtaj koltuğundaydim anestezinjn etkisiyle sersem gibiydim ağrı hissetmemiştim o an ama sonradan çıktı ağrısı. Yürümende falan sıkıntı yok değil mi benim öyle bi sorun olmadığı için üstünde durmadım zamanla gecer senin de sorunun yoksa ağlama lütfen daha hormonlar da düşmedi tamamen onun da etkisiyle ben de çok duygusalim anlıyorum seni
Canım geçmiş olsun ben de iğne olmadığım için bilmiyorum. Ama bence de bunca zaman geçmemesi bi probleme işaret edebilir. Ağlama gerilme stres yapma hemen git doktora ne olduğunu anla, bekleme. Netleştir her şeyi. Hastanedekiler de ne dikkatsizler ya güveniyosun ama kime güvendiğini bilmiyosun.fufucum Tmd2020 P papatyamm13