Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Kızlar bir şey danışmak istiyorum. Kürtaj olalı 15 gün oldu. 2 gündür sol kasığımda ağrı var yumurtlama mı yoksa bu kürtaj ile ilgili bir sorun mu olduğunu gösterir? Sizin de başınıza geldi mi acaba

olabilir canim ovulasyon testin varsa dene istersen. bana doktorum yumurtan var dedigi icin ben takip etmistim bikac kramp girmisti ve seffaf akinti da oldu catladigini ovulasyon yapip anladim 2 gun ust uste.

olabilir canim ovulasyon testin varsa dene istersen. bana doktorum yumurtan var dedigi icin ben takip etmistim bikac kramp girmisti ve seffaf akinti da oldu catladigini ovulasyon yapip anladim 2 gun ust uste.
Evet bende korktum. Evde vardı denedim hemen ovülasyon testi ile. Sanırım yumurtladım. İnşallah başka bir sorun yoktur

Eklentiler

• IMG_5027.jpeg
    104,3 KB · Görüntüleme: 3
Evet bende korktum. Evde vardı denedim hemen ovülasyon testi ile. Sanırım yumurtladım. İnşallah başka bir sorun yoktur
cok guzel haber canim demek ki her sey yolunda masallah :))
benim de boyle cikmisti ertesi gun yaptigim da bi tik daha silik cikmisti, dedim ooo catlamis bile demekki benim ki diye mutlu hissetmistim.

Benim olmadı öyle bir durum ama yumurtlama ne zaman oluyor kürtaj sonrası diye merak ettim 15-20 gün sonra diyor yani yumurtlama olma ihtimali var bence

Mesajı yeni okuyorum daha önceki mesajı bunu görmeden yazmıştım da çok güzel haber bu korunuyor musunuz yoksa degerlendirdiniz mi? Ben ne yaparım bilmiyorum böyle bir durumda henuz

Valla bi çılgınlık yapıp değerlendirdik açıkcası çok ümitli değilim ama belli de olmaz tabi bu işlere tabi. Hayırlısı
İşte beklediğim cevap benim lekelenme biter de yumurtlamayi temiz şekilde yakalarsam ben de değerlendiririm diye düşünüyorum tabi bir de nobette değil evde olmam gerekiyor falan ben artık çok beklentiye girmeden degerlendirmek istiyorum çünkü çok isterken olmamıştı aylarca. Şimdi siz de olursa olur modunda denediysenjz bence olasılık yüksek

Valla bi çılgınlık yapıp değerlendirdik açıkcası çok ümitli değilim ama belli de olmaz tabi bu işlere tabi. Hayırlısı
Bugün bir iki market gezdim lekelenmem arttı hemen. Ama artık kırmızı değil pembe kahve karışık. Bitmesi yaklaştı demek ki diye düşünüyorum öyle midir sence de

Valla olursa olur aynen bu kafadayım spora da başlicam aktifliğe geçicem kendimi sakınayıp triplerine girmicem hatta beslenme düzenimi de değiştireceğim. Normalimdeki akışıma dönmek istiyorum, olursa büyük sürpriz olur. Olmazsa da zaten üzülmeyeceğim her şey çok taze daha. bence sen de takip et ovulasyon al bak canım. ama bunu gebelik için değil de sağlığın açısından normalleşme yumurtalama sürecinde misin gibi kontrol amaçlı yap.

Bugün bir iki market gezdim lekelenmem arttı hemen. Ama artık kırmızı değil pembe kahve karışık. Bitmesi yaklaştı demek ki diye düşünüyorum öyle midir sence de
Yürüyüş aslında çok faydalı yeter ki sadece üşütme olmasın. yürüyüş yaptıkça rahim de kanallar da gevşiyo periyoddayken bile kanama artıyo rahat çıkıyo aynı şey bu da. benim de öyleydi, yürüyünce kanama oluyodu hatta kırmızıya döndüğü de vardı söylemiştim zaten.
Net Pembe değil de tamamen silik pembemsi kahverengiye dönmüşse bikaç güne kesilir bence ben son 2 gün ped takmamıştım sanki fırça değdirmişsin gibi leke oluyodu bi de sadece sildiğimde peçeteye geliyodu. Öyle bitmişti benim kuzu.

En guzelini yapiyorsun ayni dusunuyorum ben deElimde var aslında biraz test ama lekenme bitince mi başlasam diye düşündüm karar veremedim açıkçası ama inernetten baktığımda 15-25 günler arası gebelik ihtimali yüksek diyor kürtaj sonrasında. Gebelikte Dr un yazdığı vitamin ve balık yağı vardı. Balık yağını bugün başladım. Yarın folik asit de ekleyeceğim. Yalniz benim şişkinlik durumum geçmedi 4 aylık sanki karnım ki ben 40 larda kilodayim. Sindirim sistemim felaket durumda antibiyotik yaptı diye düşünüyorum. Korse takmaya başladım 2 gündür hem sıcak tutuyor hem daha iyi hissediyorum gibi

Evet haklısın ben simdi izindeyim hava çok soğuk usuturum diye çıkmıyorum o yüzden markete gitmek bile hareket geliyor bana. Pazartesi işe başlayınca artabilir tekrar ben de öyle bekliyorum. Bugüne kadar net pembeliydi ama bugün soluk pembe ve kahve gelmeye başladı regl bitimini andırdı bana biraz umutlandım o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…