Merhaba arkadaşlar. Benim daha öncesinde üç tane bebek kaybettim 6. Haftada kalp atışlarını duyup 7. Hafta da durduğunu öğreniyorduk. Kürtaj oldum. Ve 8 ay sonunda tekrardan hamileyim. 4+5 günlük ama hamileliklerim düşük riskli gidiyor. 4+3 Bulaşık yıkarken biraz kanamam oldu. Sonra açık kahverengi kanamaya döndü. Bir gün sonra doktora gittim kese oluşmaya başlamış kanama alanım olduğunu söyledi. Beta değerim diğer hamileliklerime göre iyi geldi 2561 geldi keseyi gördüğüm için içim rahat ama kahverengi akıntım durmadı şöyle tuvalete gittikte peçeteye sürdükçe geliyor benim psikolojim alt üst oldu. Sürekli bakasım geliyor. Bugün kesilmişti tekrardan bir gelmeye başladı. Doktor bir sürü test aldı progesteron değerim de 11 p.tesi kesenin durumuna göre kan sulandırıcı iğne ve hap başlayacak. Güzel destekli olumlu yorumlara ihtiyacım var. 4. Gebeliğim de bebeğimi kucağıma alırım inşallah. Evde 200 mg progesteron hap var kullanıyım mı sizce. Büyük abdeste çıkarken akla karayı seçiyorum. Tek taraflı kasık ağrım oluyor bu bile tedirgin ediyor