• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kanama alanı

mevczen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2024
68
24
3
Merhaba arkadaşlar. Benim daha öncesinde üç tane bebek kaybettim 6. Haftada kalp atışlarını duyup 7. Hafta da durduğunu öğreniyorduk. Kürtaj oldum. Ve 8 ay sonunda tekrardan hamileyim. 4+5 günlük ama hamileliklerim düşük riskli gidiyor. 4+3 Bulaşık yıkarken biraz kanamam oldu. Sonra açık kahverengi kanamaya döndü. Bir gün sonra doktora gittim kese oluşmaya başlamış kanama alanım olduğunu söyledi. Beta değerim diğer hamileliklerime göre iyi geldi 2561 geldi keseyi gördüğüm için içim rahat ama kahverengi akıntım durmadı şöyle tuvalete gittikte peçeteye sürdükçe geliyor benim psikolojim alt üst oldu. Sürekli bakasım geliyor. Bugün kesilmişti tekrardan bir gelmeye başladı. Doktor bir sürü test aldı progesteron değerim de 11 p.tesi kesenin durumuna göre kan sulandırıcı iğne ve hap başlayacak. Güzel destekli olumlu yorumlara ihtiyacım var. 4. Gebeliğim de bebeğimi kucağıma alırım inşallah. Evde 200 mg progesteron hap var kullanıyım mı sizce. Büyük abdeste çıkarken akla karayı seçiyorum. Tek taraflı kasık ağrım oluyor bu bile tedirgin ediyor

Benim de iki düşügum var, bu gebeliğim de 4te kanama 9a kadar lekelenme devam etti, tam iyi bitti diye içim rahatladı 17.haftada büyük bı alan oluşmuş tekrar progestana başladım, bu hafta son tablet progestani kullanıyorum iyice küçülmüş eski alan olmuş artık dedi, 25teyim bebiste sağlıklı şükür, inşallah seninde sağlıkla ilerler, doktora sormadın mı progestani kullanayım mı diye

Benim de iki düşügum var, bu gebeliğim de 4te kanama 9a kadar lekelenme devam etti, tam iyi bitti diye içim rahatladı 17.haftada büyük bı alan oluşmuş tekrar progestana başladım, bu hafta son tablet progestani kullanıyorum iyice küçülmüş eski alan olmuş artık dedi, 25teyim bebiste sağlıklı şükür, inşallah seninde sağlıkla ilerler, doktora sormadın mı progestani kullanayım mı diye
Sordum gerek yok dedi. Şöyle dinlendiğim de hiç kalkmadığım da çok iyiyim ama illaki bir kalkıyorum iş yapmıyorum hop tekrardan lekenmem artıyor. P.tesi belki verebilir kan sulandırıcı başlarsa mecbur vermek zorunda kalacak. Test sonuçlarımı göstermedim. P.tesi gel dediği için bekliyorum. En beterini gördüm dünyaya gelecekse bir şekilde gelecekte duygularımı kontrol edemiyorum 😕

Bebeğini sağlıkla güzellikle kucağına alırsın inşallah canım 🤲🏻

Edilmiyor ya, stres yapmamak lazimda nasıl yapılmayacak bilmiyorum, bolca dinlen, ayaklanman gerkeiyorsa dinlenerek yap on dk yap on dk dinlen zorlama kendini, lekelenme çok önemli değil içeride kalanlar da temizlenecek bir şekilde, oraya odaklanma da kafanı dagitacak şeyler bul

Edilmiyor ya, stres yapmamak lazimda nasıl yapılmayacak bilmiyorum, bolca dinlen, ayaklanman gerkeiyorsa dinlenerek yap on dk yap on dk dinlen zorlama kendini, lekelenme çok önemli değil içeride kalanlar da temizlenecek bir şekilde, oraya odaklanma da kafanı dagitacak şeyler bul
Doğru diyorsun valla kitap oku dizi izle öyle geçiriyorum. Rabbim sonumuzu hayır etsin

Doktorun neden Progestan kullanma dedi ki en ufak lekelenme de bile veryolar üstelik riskli bi durum var önceden kayıpların var bence doktorum pek önemsememiş sen bence hiç ayağa kalkma pazartesiye kadar canım hatta pazartesi bişey vermezse doktorunu değiştir pıhtılaşma testi yaptırtmış mıydın

Back
X