Hanımlar benim çok fena gaz sancım var 4 gündür akşamları çoğunlukla kasık bel ağrım da var belirti aramak istemiyorum ama var yani memlekete geldik burası soğuk ondan da olabilir ama 4 gündür devamlı olması düşündürücü inşallah gebeliktir
Test yaptım hamileyim 4-5 hafta olmuştur en fazla ama üniversite okuyorum aileme söyleyemem durumu erkek arkadaşım da istemiyor zaten ayrıldık cok zor durumda kaldım intihar etmeyi düşünüyorum ilaç aradım bulamadım bu ilaçtan nasil bulabilirim düşük yapmam gerek mecburum lütfen yardımcı olun
Hanımlar benim çok fena gaz sancım var 4 gündür akşamları çoğunlukla kasık bel ağrım da var belirti aramak istemiyorum ama var yani memlekete geldik burası soğuk ondan da olabilir ama 4 gündür devamlı olması düşündürücü inşallah gebeliktir
İki gebeligimde de belirtiler arasında vardı. Gaz sancısı özellikle geceleri şişkinlik
Ama böyle olup hamile olmadığım aylar da var tabi. İnşallah senin gebelik belirtisidir
İki gebeligimde de belirtiler arasında vardı. Gaz sancısı özellikle geceleri şişkinlik
Ama böyle olup hamile olmadığım aylar da var tabi. İnşallah senin gebelik belirtisidir
Benim de şu an öyle kaç gündür hava değişikliğine veriyorum ümitlenmemek için ama içten içe ümitleniyorum biraz belim ve kasıklarım da ağrıyor adet zamanındaki gibi