Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Bana da böyle demişti zaten söylemiştim canım. Ben değerlendirdim sen de değerlendir test yap bence en azından fikir edinmiş olursun canım.
Test yapcam da silik çıkarsa da değerlendireyim o zaman. Yarın hala leke gelmemiş olursa. Dün hafif sulu kahverengi birseyler geliyordu en son. Ondan önceki gün de iş yaptım ve sıcak duş aldığım için hafif kanla karışık akıntı vardı. Enfeksiyon riski olur mu sence

doktorlar devam edin diyolar riski olsa söylerlerdi bence.
Ben ovulasyonu 2 gün yaptım pik miydi bilmiyorum ilk yaptığım gün çift çizgi barizdi, ikinci gün daha silik çizgiydi. yani alsında ben de pik olup olmadığı bilmiyorum ama yumurtanın çatladığına emin oldum yani

Kızlar benim kanamam bitmedi hala. 18. Günümdeyim. Bitiyor gibi oluyor kahverengi falan oluyor. Sonra bir anda fazlalaşıyor. Kırmızı oluyor. Fazla dediğimde öyle çok değil ama böyle anlayamadım. Kahve kırmızı karışık geliyor. Sanırım az önce de yine pıhtımsı bir şeyler geldi. Sizce bu normal mi? Sizin sanırım sürmedi bile bu kadar.

Şimdi hesapladım da 12 gün sürmüş benim canım 13. Gün bitmişti tamamen. Doktorumun ve danıştığım da doktorların demesine göre kürtajın kanama süreci daha uzun oluyormuş. Doktorum zaten bu yüzden düşüğe yönlendirmişti beni. Sancılı olacak ama sonrası kolay olacak kötü düşünme hiç demişti.
2 süreç de zor işte. Birinde düşük yapmak fizyolojik zorluyor, bi de parça kalır mı endişesi de oluyo haliyle o psikolojiyle beraber, diğerinde de kanama sürecinin tamamen bitmesini beklemek demek ki. ben yine de iyi ki doktorumu dinlemişim diyorum.
Baktın senin de 20 günü geçiyor yeniden kontrole git istersen canım.

İnşallah yakalamissindir dün gece sana yazdıktan sonra afedersin turuncu-koyu sarı gibi Bi akintim oldu ama bayağı bol miktardaydi. Temizleniyorum artık sonu gelmis kanama gelmeyecek diye düşünmeye başladım ben de ağrı koku vs hiçbir sıkıntı yok

Canım ben 10. Gün kontrole gittiğimde kanama daha ne kadar gelir tahminen dedim 1 hafta 10 güne kadar olmasını bekliyorum dedi yani 20 gün falan yapıyor. Hersey yolunda demisti. Belki bu mantıkla seninki de normaldir. Üşütme ağır kaldırma dikkat et

Kızlar Bi de ben birkaç gündür korse takıyorum o şişkinlik ağrı vs olayına iyi geldiğini düşünüyorum azaldı bayağı çünkü artık. Hem sıcak tuttu hem extra sismeme engel oldu. Öyle şikayeti olan varsa deneyebilir ama çok sıkı beden giymedim hafiften sıkıyor sadece bedenimle uyumlu giydim. Zaten 40 li kilodayim S giydim yani karnım indikce sıkma etkisi kalmadi sayılır. Barsaklardan yana çok şikayetim vardı şişiyordum ve ağrı yapıyordu. Muhtemelen antibiyotikten de oldu her kullandığımda sindirim sistemimi mahvediyor alerjik hassas bunyeliyim çünkü

Fizyolojik olan hersey daha çabuk iyileşir mantıken ama o an durumumuza neyin uygun olduğu önemli tabi. Ben Fizyolojik olarak yapabilir miydim sormadım onlar da öyle birsey demedi 3 yerde de kürtaj dediler ama çalışan biriyim akışına biraksam iş yerinde sorun yaşardım mesela. Evde olsam sorabilirdim. Kadın olmak zor her türlü sorun yaşıyoruz ya

Evet katılıyorum. Okulda rapor aldığında millet arkadan söyleniyor. Şansıma ara tatile denk geldi o zaman olduğu için beklemekte istemedim kürtaj daha mantıklı geldi. Her türlüsü zor. Kadın olmak gerçekten zor.

Tabi öyle canım benim. Şartlar neye uygunsa ona göre ilerlenmesi gerekiyor. Hele ki özel sektör zaten komple sıkıntı kadın çalışan için. kurumsallar bi tık daha esnek olabiliyo ama o bile bi yere kadar yani. Hele ki kariyer planlaman varsa kurumsalda hiç yapamıyosun böyle şeyleri istisnalar hariç hoş karşılanmıyo önünü kapatıyolar hemen. Kadın olmak gerçekten çok zor.
Sizler işte naptınız inşallah sürekli sorulara maruz kalmamışsınızdır kızlar

Valla canım ben daha yarın başlayacağım işe. Normalde bu kadar izin alamazdim ama servis değişikliği olacaktı benim o araya denk geldi. Fırsattan istifade idarecilerimle konuştum iznime olumlu baktılar, yeni geçeceğim yerin sorumlusu da ay sonuna kadar nöbetçilerim var sorun olmaz dedigi için evde geçirdim bu 2 haftayı. Yarın başlayınca ne olacak bakalım. Soranlar olacaktır muhakkak. Uzun Bi sure de izin vermezler artık ihtiyaç duymam inşallah
F FireflyDream ikimizin de iyi denk gelmiş bari bu izin olayı senin adına da sevindim. Her kurum öyle inan ki laf ediliyor calisma arkadaşları ne kadar iyi olursa olsun iş yükü artınca sıkıntı ediyorlar yüzüne bjrsey demeseler de. Özel bi durum bu ama elimizdeki birsey değil keyfi de değil

Son düzenleme:
fufucum Tmd2020 F FireflyDream kızlar sizce bu pik mi yoksa vücutta hala var olan hcg hormonu etkisi mi Bi bakar mısınız kurtaj tarihi 15 Kasım
Evet canım muhtemelen öyle. Ben geçen haftalara kadar çift çizgi görüyordum. 1 hafta önce sıfırlandı.4binlerdeydi düşük yaparken.Senin beta benimkinden çok çok yüksekmiştir. Hemen sıfırlanmaz. Bende bi ara ovülasyon denedim ama baktım yanlış çıkıyor. Bıraktım

Batar tarzda ağrılarım var dün aksamdan beri yumurtaliklarda ondan suphelendim açıkçası ağrılarım geçmişti. Hatta turuncuya yakın sarı akintim oldu dün çok fazla ve hafif uzayan yapidaydi. Bilemedim ki ya

Ya o bendede olmuştu. Ama yumurtlama mı , çatlama mı hiç anlayamadım. Böyle yumurta akı gibi uzuyordu seninde mi öyle

İyileştiysen , yasağın yoksa değerlendir o zaman kuzum. Bilemiyoruz neyin ne olduğunu
Kanama bittiği icin yasak da bitmiş oluyor daha hiç ilişki olmadı sperm yönünden dezavantaj şu an yumurtlama olduysa da ama denenebilir tabi ilişkiden sonra kanamam olmaz dimi öyle yazanlar okumuştum korkuyorum biraz da

Ben kimseye söylememiştim. Ailelerimize bile söylememiştik. Memleketten yanımıza geleceklerdi o zman söyleyecektik. Eşimin ailesi geldiğinde kalbi atıyordu. Söylemiştik ama çok sevinmeyin zayıf demiştik. Kendi annemgil gelmeden 2 gün önce kalbi durdu süpriz de yapamadık. Böyle gelişti.
fufucum Tmd2020 F FireflyDream kızlar sizce bu pik mi yoksa vücutta hala var olan hcg hormonu etkisi mi Bi bakar mısınız kurtaj tarihi 15 Kasım
pozitif gözüküyor ama bilemedim. Benimde hatırlıyorsanız sol yumurtalığım ağrıyordu. Test yaptığımda baya pik çıktı. 4 gün yaptım 4 günde pik çıktı. T çizgisi c den baya koyuydu bugün aynı renge gelmiş gibi. Değer yüksekliğinden mi yumurta mı anlamadım 13 kasım bu arada kürtaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…