• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik

Merhaba bende dış gebelik yaşadım 2023 ekimde çok zor bir süreç allah kimsenin başına vermesin bi doktor bana rahim filmi önermişti sonra devlette bi doktora gittim hamile kalmakla ilgili bi sıkıntımı yaşadın dedi bende hayır dedim filme gerek yok mayıs a kadar dene olmazsa o zaman ben seni yönlendiririm dedi ben 4 ay sonra korunmayı bıraktım 5. Ay da hamile kaldım şuan 3.5 aylık kucağımda 😍 rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsin♥️
Korunmayı bıraktıktan 1 ay sonra mı hamile kaldınız yoksa 5 ay daha korunmadan deneyip öyle mi hamile kaldınız

merhaba ben de geçen kasım ayında dış gebelik yaşadım. iğne ile çok şükür süreci atlattım. iğneden dolayı 3 ay kesinlikle korunmamı söyledi. 4. adetten sonra da rahim filmi çektireceğiz dedi. geçen pazartesi rahim filmini çektirdim. çok şükür bir problem yok. korunmayı bırakabiliriz artık. siz de bunlara dikkat edin. olduğumuz iğne vücuttan hemen atılmıyor. ve hamile kalırsak bebeği etkileyebilir. bu riske girmeye gerek var mı ? çok değil 3 ay. inşallah bu süreci hemen atlatırsınız.
Evet haklısınız 5 ay korumayı planlıyorum Allah isteyen herkese mutluluk haberini verir inşallah 🙏
Benim mutluluğum çok kısa sürdü

Back
X