- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Abla o komşu bu kardeşAynı şey başıma geldi komşuma 250 lira verdim kaç ay oldu vermedi bende ev hanımıyım sıkıştım isteyemedim sonra mecbur msj attım hemen ertesi gün 100 lirasını verdi kalanını ne zaman verir bilmiyorum. Ben isteyince 100 de olsa çıkartıp verdi neden benim istememi bekledi varsa p kadar niye vermedi üzüldüm açıkçası para için değil de yaptığına
Sorgulamadım görünen köyü söyledim zaten hangi konuda olacağımı da sana danışmıyorum çünkü sen kimsin ki danışayım ? Forum bütün üyelere açık iyi ya da kötü eleşiri kabul edemiyorsan konu açmazsın açarsan da üye olan herkesin yorum hakkı var kimse de beni bundan alıkoyamaz
...
Biraz bekleyin madem ihtiyacnz yoksaKizlar selam
Kardesimle bi yere gitmistik parasi çıkışmadı ben odedim (300 tl)
Ibanimi fln aldi aticam dedi atmadi. ( ayni evde yasamiyoruz)Pek skisik degilim para acisindan ama yollamadi bikac gündür. Hayatta sorup isteyemem gibi geldi bilemedim. Daha once de benzer durum oldu 150 tl vermistim geri odemedi sormadim hic. Yanlış mı düşünüyorum. Siz ister miydiniz boyle bi durum olussa.?
Sorgulamadım görünen köyü söyledim zaten hangi konuda olacağımı da sana danışmıyorum çünkü sen kimsin ki danışayım ? Forum bütün üyelere açık iyi ya da kötü eleşiri kabul edemiyorsan konu açmazsın açarsan da üye olan herkesin yorum hakkı var kimse de beni bundan alıkoyamaz ayrıca alıntı yapıp cevap hakkı vermezsen cevap almazsın
Biraz bekleyin madem ihtiyacnz yoksa
Simdi birsey diyecegimde yanlis anlamayin, benimle ablam var borc istiyor veriyorum geri veriyor asla ama asla geri almıyorum ki buna en son krediyle ev aldı peşinatini verdim parayı da asla geri almayacağım. Elimizdeki tüm nakiti verdiğim bu arada. Kardeş candır, herşey helaldir.Abla o komşu bu kardeş
Tanımadığım birinin ban yiyip yememesini umursayacak kadar başı boş bir hayatım yok haddinizi aşarsanız şikayet ederim ben aşarsam siz beni şikayet edersiniz bu kadar basit. Konuyu sen kimsin seviyesine kadar dibe batıran sizsiniz yorumlar burada hala geri gidip bakın kaldı ki ben niye istiyorsun isteme dedim mi ? Hayır. Gözünüz kalmış dört gözle bekliyorsunuz dedim siz paraya sıkışık değilimden girip onun iki evi var birikimim yoktan çıktınız şimdi oturup kendinizi tebrik edinNiye hakim ya da avukat tarzi yaklasiosunuz ki konuya. Anladim ki kotu niyetli birisiniz. Amacin sanirim ban yemem. Ben ilk mesajimda parayi istiycem versin dedim mi? Amaa konulari kotu yone cekmek sizin amaciniz degil mi? Ablalaligimdan girdin sen kimsin den ciktin. Tebrik ediyorum sizi
Ben tersini demedim? Bizde o şekildeyizSimdi birsey diyecegimde yanlis anlamayin, benimle ablam var borc istiyor veriyorum geri veriyor asla ama asla geri almıyorum ki buna en son krediyle ev aldı peşinatini verdim parayı da asla geri almayacağım. Elimizdeki tüm nakiti verdiğim bu arada. Kardeş candır, herşey helaldir.
Yahuu ablamda olsa 100 olur, 200 olur borç diye alıyorsa geri vermek istiyor, ben almıyorum ben ama vermek istiyor. O zaman borç adı altında almayacak.
Bundan sonra kardeşimde 1 liram olsa isterim nede olsa almıyoruz ablalık yapıyoruz işte kendimizce onlarda rahat rahat sömürüyor. Sabah beni ise götürüyor diye kaç kere faturasını odetti nakit para aldı benden bu zamana kadar ona verdiklerimin haddi hesabı yoktur ama o utanmadan istiyorsa bende isterimKizlar selam
Ibanimi fln aldi aticam dedi atmadi. ( ayni evde yasamiyoruz)Pek skisik degilim para acisindan ama yollamadi bikac gündür. Hayatta sorup isteyemem gibi geldi bilemedim. Daha once de benzer durum oldu 150 tl vermistim geri odemedi sormadim hic. Yanlış mı düşünüyorum. Siz ister miydiniz boyle bi durum olussa.?
Tanımadığım birinin ban yiyip yememesini umursayacak kadar başı boş bir hayatım yok haddinizi aşarsanız şikayet ederim ben aşarsam siz beni şikayet edersiniz bu kadar basit. Konuyu sen kimsin seviyesine kadar dibe batıran sizsiniz yorumlar burada hala geri gidip bakın kaldı ki ben niye istiyorsun isteme dedim mi ? Hayır. Gözünüz kalmış dört gözle bekliyorsunuz dedim siz paraya sıkışık değilimden girip onun iki evi var birikimim yoktan çıktınız şimdi oturup kendinizi tebrik edin
Cevabım ne durumda olursa olsun istemem istemedim de bu güne kadar 300-500 abla kardeşle yüzgöz olunacak mevzular değil ama benim hayatımı etkiliyorsa maddi manevi bir dahaki sefere durumumun olmadığını beni mazur görmesini söylerim ne ben kırılırım ne de o kırılırDort gozle beklemiyorum ki iste. Benzer durumlarda ne yapiyorsunuz bilmek istiyorum. Iki evi var dedim durumu var yani demek istedim hani borcu yok demek istedim durumu iyi yani anlayin tarzinda. Neyse
İsteme ama verme de alışkanlık yapmış. Benimki beni ne kadar çarptı anlatsamborcuna hiç sadık olmayan bir kardeşim var ve ben utanmadan defalarca ona yüklü miktarda borç verdim ama borç olarak gören sadece benim Sanırım 10 yılda kendimi zora sokarak onun için çektiğim kredi faizleriyle vs parça parça toplamda 150 bin olmuştur evet salağım söylemenize gerek yok
Ben aynı durumu yaşadım. İban aldı ama Gelmedi para. Sordum bende. Gelmedi de hala acaba ibanı yanlış mı verdim yoksa dedim. Meğer atmamış bile. Ben öyle deyince attı. Siz de bir daha bu kişiye asla para vermeyin. Ne rahatmış öyleKizlar selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?