Borcu geri ister misiniz(küçük meblag)

Abla o komşu bu kardeş

Biraz bekleyin madem ihtiyacnz yoksa

Herkesin aile dinamiği farklıdır.Siz abla olarak vermissiniz oda eline geçtiğinde ablam verdi ama belki onunda ihtiyacı vardı demeli/demesini beklerim.Hayat parayla dönüyor yani yapacak birşey yok lazım oluyor 10 krş eksik olsa marketten gazete alamıyorsun.

Niye hakim ya da avukat tarzi yaklasiosunuz ki konuya. Anladim ki kotu niyetli birisiniz. Amacin sanirim ban yemem. Ben ilk mesajimda parayi istiycem versin dedim mi? Amaa konulari kotu yone cekmek sizin amaciniz degil mi? Ablalaligimdan girdin sen kimsin den ciktin. Tebrik ediyorum sizi

Abla o komşu bu kardeş
Simdi birsey diyecegimde yanlis anlamayin, benimle ablam var borc istiyor veriyorum geri veriyor asla ama asla geri almıyorum ki buna en son krediyle ev aldı peşinatini verdim parayı da asla geri almayacağım. Elimizdeki tüm nakiti verdiğim bu arada. Kardeş candır, herşey helaldir.
Yahuu ablamda olsa 100 olur, 200 olur borç diye alıyorsa geri vermek istiyor, ben almıyorum ben ama vermek istiyor. O zaman borç adı altında almayacak.

Tanımadığım birinin ban yiyip yememesini umursayacak kadar başı boş bir hayatım yok haddinizi aşarsanız şikayet ederim ben aşarsam siz beni şikayet edersiniz bu kadar basit. Konuyu sen kimsin seviyesine kadar dibe batıran sizsiniz yorumlar burada hala geri gidip bakın kaldı ki ben niye istiyorsun isteme dedim mi ? Hayır. Gözünüz kalmış dört gözle bekliyorsunuz dedim siz paraya sıkışık değilimden girip onun iki evi var birikimim yoktan çıktınız şimdi oturup kendinizi tebrik edin

Ben tersini demedim? Bizde o şekildeyiz

Bundan sonra kardeşimde 1 liram olsa isterim nede olsa almıyoruz ablalık yapıyoruz işte kendimizce onlarda rahat rahat sömürüyor. Sabah beni ise götürüyor diye kaç kere faturasını odetti nakit para aldı benden bu zamana kadar ona verdiklerimin haddi hesabı yoktur ama o utanmadan istiyorsa bende isterim

Dort gozle beklemiyorum ki iste. Benzer durumlarda ne yapiyorsunuz bilmek istiyorum. Iki evi var dedim durumu var yani demek istedim hani borcu yok demek istedim durumu iyi yani anlayin tarzinda. Neyse

Ay ben borc aldigimda aldigim kisiye muhakkak diyorum su tarihe odeyecegim, odeme sem muhakkak iste unuturum munuturum ayip olur diye sakin dusunme diye.
Sizinki de oyle sanki. Kardesinin odeyecek ama insanim hali unutmus, siz de ayip olur diye hatirlatmiyorsunuz.

İsteme ama verme de alışkanlık yapmış. Benimki beni ne kadar çarptı anlatsam borcuna hiç sadık olmayan bir kardeşim var ve ben utanmadan defalarca ona yüklü miktarda borç verdim ama borç olarak gören sadece benim Sanırım 10 yılda kendimi zora sokarak onun için çektiğim kredi faizleriyle vs parça parça toplamda 150 bin olmuştur evet salağım söylemenize gerek yok

Dort gozle beklemiyorum ki iste. Benzer durumlarda ne yapiyorsunuz bilmek istiyorum. Iki evi var dedim durumu var yani demek istedim hani borcu yok demek istedim durumu iyi yani anlayin tarzinda. Neyse
Cevabım ne durumda olursa olsun istemem istemedim de bu güne kadar 300-500 abla kardeşle yüzgöz olunacak mevzular değil ama benim hayatımı etkiliyorsa maddi manevi bir dahaki sefere durumumun olmadığını beni mazur görmesini söylerim ne ben kırılırım ne de o kırılır

Iste benzer durumlar. Ben sizin kdr yuk altina girmedim tabi ki. Siz baya bi borca girmissiniz. Benim demek istedigim.su ; bazi mesajlarda da yazdim ben cok az kazaniyorum onun durumu yerinde. Nereye gitsek parasi cikismaz hep benden gidiyor. O da farkinda devamli isteyemiyor artik

Ben aynı durumu yaşadım. İban aldı ama Gelmedi para. Sordum bende. Gelmedi de hala acaba ibanı yanlış mı verdim yoksa dedim. Meğer atmamış bile. Ben öyle deyince attı. Siz de bir daha bu kişiye asla para vermeyin. Ne rahatmış öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…