- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Cevabım ne durumda olursa olsun istemem istemedim de bu güne kadar 300-500 abla kardeşle yüzgöz olunacak mevzular değil ama benim hayatımı etkiliyorsa maddi manevi bir dahaki sefere durumumun olmadığını beni mazur görmesini söylerim ne ben kırılırım ne de o kırılır
Hiç para alabildiniz mi pekiİsteme ama verme de alışkanlık yapmış. Benimki beni ne kadar çarptı anlatsamborcuna hiç sadık olmayan bir kardeşim var ve ben utanmadan defalarca ona yüklü miktarda borç verdim ama borç olarak gören sadece benim Sanırım 10 yılda kendimi zora sokarak onun için çektiğim kredi faizleriyle vs parça parça toplamda 150 bin olmuştur evet salağım söylemenize gerek yok
Bu hatayı ben yaptım maalesef dayanamıyorum ama kimsenin yapmasını istemem. Senin meblağ çok düşük ama ufak ufak tırtıkladıydınız düşünüyorsan vermeIste benzer durumlar. Ben sizin kdr yuk altina girmedim tabi ki. Siz baya bi borca girmissiniz. Benim demek istedigim.su ; bazi mesajlarda da yazdim ben cok az kazaniyorum onun durumu yerinde. Nereye gitsek parasi cikismaz hep benden gidiyor. O da farkinda devamli isteyemiyor artik
Hiç para alabildiniz mi peki
HayırHiç para alabildiniz mi peki
Kardesinizin durumuna bagli. Ogrenci mi calisiyor mu? Sizin aylik geliriniz ne kadar? Ben olsam kardesime borc vermem,ihtiyaci kadarini cebine koyarim hatta o istemeden. Ama calisiyorum birkac bin liranin lafi olmaz.
Peki neden sizden para aldi,madem durumu bu sekilde?Benim aylik gelirim 1200 tl ( part calisiyorum is bulanadigim icin) onun cok iyi bir meslegi var 2 evi var, 35 yasinda evli
ben sızı cok ıyı anlıyorum , acaba bılerek mı yapıyor bunu uzerınde paramı tasımıyor yanınızdaykenIste benzer durumlar. Ben sizin kdr yuk altina girmedim tabi ki. Siz baya bi borca girmissiniz. Benim demek istedigim.su ; bazi mesajlarda da yazdim ben cok az kazaniyorum onun durumu yerinde. Nereye gitsek parasi cikismaz hep benden gidiyor. O da farkinda devamli isteyemiyor artik
Peki neden sizden para aldi,madem durumu bu sekilde?
ben sızı cok ıyı anlıyorum , acaba bılerek mı yapıyor bunu uzerınde paramı tasımıyor yanınızdayken
Dediğiniz şey 3bin lira olsaydı tamam ama 3 yüzlira için bilemiyorum unutmuştur muhtemelenOnun durumu benden cok daha iyi 2 tane evi var benim kenarda birikmişim bile yok ve o bunu biliyor. Sizin gibi yorumcu esas dusman basina. Hadi bakin isinize
Hmm anladim ne desem bilemedim. İhtiyaciniz coksa isteyin ama,bir dahaki sefere yaninizda para varsa da yok deyin. Siz dara dusmeyin diye soyluyorum. Belki ozellikle yapiyordurPara tasimaz o 20 tl falan tasiyo. Birine 300 tl odemesi gerekiyodu bi alışverişe gitmistik orda istedi
Hmm anladim ne desem bilemedim. İhtiyaciniz coksa isteyin ama,bir dahaki sefere yaninizda para varsa da yok deyin. Siz dara dusmeyin diye soyluyorum. Belki ozellikle yapiyordur
nıye oyle ? hesabındamı tutuyor , bıryere gıttınız madem kartından ödesin belki sizde yok nolacak o zamanO para taşımaz 20 tl tasir sadece.
nıye oyle ? hesabındamı tutuyor , bıryere gıttınız madem kartından ödesin belki sizde yok nolacak o zaman
Mahana ne kızDurumu iyi olan tabiki kardeşinden beklemez ama asgari ücretle çalışıp kıt kanaat geçinen parasını ister istemek zorunda kimseye mahana bulunmaz.
Klavye hatası olmuş :Mahana ne kız
ıyı en azından sızın kı akıllı parayı tutuyor bnm kı acımasızca harcar ve bızden alırHesabinda tutuyo. Karti musait degildi alışveriş esnasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?