- 24 Eylül 2010
- 5.885
- 18.925
- 448
- Konu Sahibi Crazypinkpink
Mesleği ne merak ettim.Calisiyor. Cok geçerli bir meslegi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesleği ne merak ettim.Calisiyor. Cok geçerli bir meslegi var
Bu kardeşler arası ilişkiye bağlı sanırım. Ben ablayım, kardeşimin iki katını kazanıyorum. Kredisi devam etse de evim ve arabam var. Onun durumu pek iyi değiş.DışardaysakPeki o evliyse 35 yasindaysa durumu iyiyse cok iyi bir isi 2 evi varsa siz ise part time calisiosaniz. O bunu biliyor kit gecindiginizi bildigi halde hep hesabi kitliyor kucuk kucuk meblaglar aliyorsa?? Ister tepki verin ister vermeyin ben bir daha kendisine 5 kurus borc vermiycem
Olabilir benim ablamda evli çalışıyor böyle şeylerin lafını yapmayız biz.
Mesleği ne merak ettim.
Bu kardeşler arası ilişkiye bağlı sanırım. Ben ablayım, kardeşimin iki katını kazanıyorum. Kredisi devam etse de evim ve arabam var. Onun durumu pek iyi değiş.Dışardaysak
hangimiz denk gelirse o öder hesabı , ya da bir şey istemişimdir , alır ve parasını teklif bile etmem. Almaz çünkü. Aynı durumda ben de ondan almam parayı. Ama bakınca o daha çok verir bana. Çocuklarım var onlar için de harcar.
Olayı hiç birbirine bir şey kilitlemek olarak yorumlamadım. Siz art niyet hissediyorsanız öyledir sonuçta olayı yaşayan sizsiniz.
Burdaki biçok kişinin yorumları artık benim için bir özelliği kalmadı. Çünkü çoğu kisinin tek derdi konu sahibini taşlamak.
Kardesinizin parasi çıkışmaz verirsiniz elbette. Ama bu 2 ediyorsa burda bir sorumsuzluk var demektir.
Benim de ablam var. Birbirimizden küçük paraları aramayız ama borcumuzu da unutmayız.
Ben çalışırken ona karşı çok vericiydim.
Ama onun da parası varsa verir. Bazen beğendiğim bir şeyi gidip bana alır. Bazen de yemek ısmarlar yani kesinlikle altta kalmaz.
Bence asıl kardeşlik verdiği borcu hesaplamamak değil...asıl kardeşlik borcuna sadık kalmaktır.
Eğer bu 2.defa oluyorsa.. parayı geri istemeyin. ama tekrar borç vermeyin.
Benim de var böyle tanıdığım kardeşler... borç alıp vermeyenler...üzerine tekrar isteyenler.
Burdaki kadınlar da ne mükemmel kardeşler oldular birdenbire.
Ama bi de eşlerimiz kardeşlerine borc verip "abi" olarak geri almasa...
Neyse... bu platformdaki sevdiğim ve inandığım bazı arkadasların da bu konudaki yorumları nedeniyle zannettigim kadar adil ve gerçekçi olmadığını gördüm.
Benim kardesim de oyle. Vermez.Bende istemem kıyamam da zaten cok fena dahası benim unuttugum kıyafetlerimi hatırlıyor versene diyor geri getircem diyor 3 ay sonra anca getiriyor herşeyim de gözü var ogun esim bana terlik aldı onunda gözü kalmasın diye ona da aldı hahahahahahaKardeşimden hiçbir şeyi geri istemem versede almam hoş o da vermez zaten.
Kardeşimden istemem ama her zaman da borç vermem. Çünkü geri gelmicegi için ama şöyle bisey var benim kardeşim de çalışmamasına rağmen biseler yapmaya çalışır. Yakin zamanda ise girdi mesela çocuğuma biseyler alacakmış. Içinde kalmış. Tabi bazi kardeşler varki surekli sömürge. Anneyi babayı ablayı onlar cok fena işte genelde de evin en küçüğü ve simarigi oluyorlar onlara yüz vermemek lazım. Ayrıca cok kazanmayan biri icin 300 lira az bir para değil ki. Onun düşünmesi lazim abla sana şunu da verim diyerekten. Kardeşler cidden düşüncesiz biz ablalar gibi degil