- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Ablanda cimrilik var bence.. borcunu kartından da çekip verebilirdi.. yada eve gittiğinde hazırlar nakiti öyle verirdiHesabinda tutuyo. Karti musait degildi alışveriş esnasinda
Kardeşinizse ve ihtiyacınız yoksa hibe edilebilir. Ama bence 300 tl küçük bir sayı değil. Ama bir daha borç vermeyin. Eğer kardesinizin maddi durumu iyiyse lüks harcamalari icinse iistenebilir,maddi durumu kötüyse aramızda lafı olmaz denir. Bence siz de ona bir sey aldirin. Ben kardeşime maddi durumum iyi ya da kötü farketmez, hibe ederim ama baska bir gün sizinde ihtiyacınız olabilir sürekli borç istemesine alıştırmayın.
20 tl ile dışarı çıkmasından anladım cimri..Durumu iyi 2 evi var. 1 kez kontor yuklettim ben senden istiyorum ya onun karsiliginda mi kontör yukletiosun dedi. Yukledi tabi de bu lafi etti
Ablanda cimrilik var bence.. borcunu kartından da çekip verebilirdi.. yada eve gittiğinde hazırlar nakiti öyle verirdi
Huyu öyle canım ne yazık ki.. sende onun kardeşisin seni de düşünmesi lazım.. sen ondan bi 50 tl iste yok ceker eminim yada versede laf eder yani.. parqyi isteme bosver ama bir daha da verme.. seni dusunmeyen kardesi sende düşünmeAbla olan benim canim :) iste ben de bunu hissediyorum bi mekana gitsek sen ode ben sana odiycem der hesabı kitler. Durumum iyi degil az kazanmasam lafini etmem
Kocasindandir cimri ise sürekli kurusun hesabını yapan biriyse
O zaman cimri harcayınca ici gidiyordur kendine bile bazı insanlar böyle.. 1 tl nin hesabını yapar biriktirir gider betona gömer.. var yemez yani gelecek korkusu çok oluyor böyle insanlarda aman bi evim olsun aman geleceğim diye diye bugünü kacirirEsi parasini almiyor kardesim.birikim yapmayi cok seviyor
Kendisi calisiyor mu ? Ev hanimiysa kocasi vermiyordur belki ? Bu lafından cimrilik anladım ben. Alt tarafı kontör istemissiniz hep bana hep bana olmaz ki.. Bence istemeyin ama bir dahada vermeyin bende dr yok deyinDurumu iyi 2 evi var. 1 kez kontor yuklettim ben senden istiyorum ya onun karsiliginda mi kontör yukletiosun dedi. Yukledi tabi de bu lafi etti
Olabilir tabi. Benimkisi merakKocasindandir cimri ise sürekli kurusun hesabını yapan biriyse
Kendisi calisiyor mu ? Ev hanimiysa kocasi vermiyordur belki ? Bu lafından cimrilik anladım ben. Alt tarafı kontör istemissiniz hep bana hep bana olmaz ki.. Bence istemeyin ama bir dahada vermeyin bende dr yok deyin
Bu yoruma hayran kaldım300₺’nin sizin hayatınızdaki yeri nedir?
Ayda 1000₺ ile geçinmeye çalışan öğrenci başka
Ayda 10000₺ maaş alan çalışan biri için başka
Ben olsam hibe ederdim birşey demeden. Çünkü çalışıyorum. Benim için çocuklarımla dışarıda bir yemek parası bu miktar. Ama başka bir ailenin aylık doğalgaz masrafı da olabilir.
Siz karar vereceksiniz...
Kardeşimden ne aldığımı hatırlarım, ne de ona verdiğimi. Bu nasıl bir hesap yapmak böyle?
Kardeşim neden bana ödeme yapsın tekrar? Cani sağ olsun ne var bunda soracak
Olabilir benim ablamda evli çalışıyor böyle şeylerin lafını yapmayız biz.Durumu cok iyi calisiyo 35 yasinda evli kadin cunku
Eee kabahat sende. Bu olayın üstüne anlamadın mı hala? Üzerinde para olsa da yok demeliydin.Durumu iyi 2 evi var. 1 kez kontor yuklettim ben senden istiyorum ya onun karsiliginda mi kontör yukletiosun dedi. Yukledi tabi de bu lafi etti
Olabilir benim ablamda evli çalışıyor böyle şeylerin lafını yapmayız biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?